(V)ibration (R)eduction, είναι το όνομα που δίνει η Nikon στους φακούς εκείνους που εκμηδενίζουν το φαινόμενο της "κουνημένης" φωτογραφίας.
Αρκετά χρήσιμο για χαμηλές συνθήκες φωτισμού,όπως νύχτα, εσωτερικοί χώροι κλπ
Ας σκεφτούμε τι χρειάζεσαι πραγματικά.
Σκιάδιο: Το θέλω καθαρά για την προστασία της οθόνης από γδαρσίματα. Μέχρι τώρα στις μηχανές που είχα το πρόβλημα το έλυνα επειδή και οι 2 ήτανε tilt και κλείνανε.
Body armour: Βιαστική η σκέψη μου. Όντως ακραίο το αξεσουάρ. Το βγάζουν και σε κόκκινο (Αμερικανιά)
Diffuser: Φρέσκος τρελο-πατέρας. Το θέλω για τα πορτρέτα του-των παιδιών. Πολύ φθηνό οπότε γιατί όχι?
Φυσικά,αν τραβάς νύχτα ή με χαμηλό φωτισμό,είναι πολύ χρήσιμο.Δουλεύει σωστά ?
Αξίζει τα λεφτά του ? (70 περισσότερο)
Υποθέτω πως Ναι.
Bart
Φυσικά,αν τραβάς νύχτα ή με χαμηλό φωτισμό,είναι πολύ χρήσιμο.
1. Ο βιαστικός πατέρας δεν έχει χρόνο να ψάξει, κάνει, κλπ. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ μάλλον θα σκαλώνει στα ρούχα, θα κλείνει (κλακ) όταν θα κάνεις μια κίνηση να πιάσεις ένα ρουχαλάκι ή ένα μπιμπερό και ταυτόχρονα να τραβάς, άρα φωτογραφία μηδέν.
[Off Topic] Καλώς τον! [/Off Topic]...Bart
Παιδιά εχθές παρέλαβα την D60 με τον 18-55VR.
Και εγώ, και εγώ,
πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές. Να δούμε στην συνέχεια. :a0210:
Καλορίζικη και στους δυο μας.
Πόσο την πήρες ? Εγώ πλήρωσα 429 με 2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας.
Bart
Μια χαρά θα σας βολέψει η μηχανή είναι μια χαρά. Το μόνο που θα ήθελα να έχει παραπάνω είναι ένα καλύτερο σύστημα εστίασης, με περισσότερα σημεία εστίασης, όπως π.χ. η D90 που έχει 11. Η μηχανή είναι πολύ καλή, ο φακός του κιτ, αξιοπρεπέστατος τουλάχιστον και θα σας πρότεινα να πάρετε και τον 55-200 VR που θα σας δώσει περισσότερες δυνατότητες. Πολύ καλό zoom και οξύτητα....
Για αρχική DSLR είναι οτι πρέπει, κάποια στιγμή θα αναβαθμισθούμε και θα πάρουμε την ....D100!!!!!!
Την πήρα από το e-shop 459 ευρώ με τον 18-55VR όπως προανέφερα και δώρο τσάντα μεταφοράς της Nikon.
Καλορίζικες και καλοτάξιδο το "πακέτο" φωτογράφος-μηχανή :BDGBGDB55:
Ευχαριστούμε για τις ευχές παιδιά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.