Ακρόαση AKG?

Αυτό δεν έιναι τραγικό και είναι πολύ εύκολο να το μειώσεις απλά βάζοντας λίγο απλό βαμβάκι μέσα. Έχει θεαματικό αποτέλεσμα και δεν κοστίζει τίποτε... δηλαδή αν σου αρέσουν πού τα Beyerdynamic αλλά σε ενοχλεί το μπάσο αυτό να κάνεις.

Τα ακουστικά πέραν αυτής της σαμπγουφερίλας μου αρέσουν. Μου αρέσουν πολύ.

Μπορείς να μου δώσεις κάποιο link ή να εξηγήσεις λίγο περαιτέρω το φαινόμενο "βαμβάκι" στα ακουστικά?

Πώς? Πού?

Είναι πολλά τα λινκ... και πολλές οι μοντίφες.

http://redsecta.wordpress.com/2010/07/02/beyerdynamic-dt770-pro-80-mod-pt-i/

http://www.head-fi.org/t/419727/fixing-dt770-and-diy-cable-questions

ρίξε μια ματιά πως να τα ανοίξεις χωρίς να κάνεις ζημιά, μετά στο πίσω μέρος εκεί που είναι η βάση με τα ποδαράκια βάζεις βαμβάκι και στο κέντρο και γύρω γύρω... όσο πιο πολύ τόσο λιγότερο το μπάσο.

Να κοιτάξεις να βάλεις την ίδια ποσότητα και στα ίδια σημεία και στα δύο ακουστικά.

Επίσης μπορεί να κολλήσεις κάποιο αυτοκόλλητο τύπου dynamat / paxmat στο κουβούκλιο εσωτερικά για να μειώσεις κραδασμούς.

'Όλες αυτές οι αλλαγές είναι αναστρέψιμες και δεν κινδυνεύει το ακουστικό αρκεί να το ανοίξεις με προσοχή και να μην τραβήξεις καθόλου τα καλώδια μέσα.

Υπάρχουν αρκετά λινκ, εγώ απλά κοίταξα μέσα σε λίγα λεπτά να σου απαντήσω.

Να δω τι θα πρωτοκάνουμε σε αυτή τη συνάντηση...:flipout:

Όρεξη να υπάρχει και όλα γίνονται...

Να ξέρεις ότι είναι πολλαπλάσια η χαρά αν μόνος σου το ψάξεις και μόνος σου τα καταφέρεις... αν επιμένεις όμως καλύτερα στείλε πμ να βρεθούμε.

Να δω τι θα πρωτοκάνουμε σε αυτή τη συνάντηση...:flipout:

Όρεξη να υπάρχει και όλα γίνονται...

Να ξέρεις ότι είναι πολλαπλάσια η χαρά αν μόνος σου το ψάξεις και μόνος σου τα καταφέρεις... αν επιμένεις όμως καλύτερα στείλε πμ να βρεθούμε.

Κοίτα... για να είμαι ειλικρινής, κι´εγώ μονάχος θέλω να τα μαστορέψω... ΑΛΛΑ... επειδή έχω αποδειχθεί κουλάδι στο παρελθόν... θα σε ήθελα κάπου σε καμιά γωνιά παρέκει.... :firstprize:

Κοίτα... για να είμαι ειλικρινής, κι´εγώ μονάχος θέλω να τα μαστορέψω... ΑΛΛΑ... επειδή έχω αποδειχθεί κουλάδι στο παρελθόν... θα σε ήθελα κάπου σε καμιά γωνιά παρέκει.... :firstprize:

Εντάξει... εγώ θα πίνω μια μπύρα σε μια γωνιά, και θα σε παρακολουθώ αν τα κάνεις καλά...:flipout:

Μιάς και η συζήτηση αφορά τα AKG είμαι κάτοχος των 271 Studio, που θα είναι κι' αυτά διαθέσιμα στη συνάντηση.
Η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για εξαιρετικά ακριβή, ουδέτερα και αχρωμάτιστα ακουστικά.
Ένα είναι το ελάττωμα τους. Χρειάζονται πολύ ισχυρό ενισχυτή για να αποδώσουν. Τόσο απλά.
Πάντως ως εργαλείο είναι εξαιρετικά. Τα χρησιμοποιώ πολλές φορές για να ελέγξω την ακρίβεια ηχογραφήσεων, ή άλλων συσκευών (π.χ. ηχείων), όποτε έχω αμφιβολίες... -bye-

Sonus τον Objective2 έχω για ενισχυτή.... Θα τον έχω και μαζί μου.... Λές να μην αρκεί για τα 271;

Sonus τον Objective2 έχω για ενισχυτή.... Θα τον έχω και μαζί μου.... Λές να μην αρκεί για τα 271;
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα. Θα τα δοκιμάσουμε όλα πάντως.
Θα είναι και μιά καλή ευκαιρία να διαπιστώσουμε τι ταιριάζει με τι. :grandpa:

Με ψησατε και ειμαι αναμεσα σε κ550, κ701 και q701. Το θεμα ειναι το εξης. Ενω σε κ550 και q701 η τιμη Ebay με Ελλαδα ειναι η ιδια, το κ701 το βρισκω πολυ φτηνοτερο εδω
http://www.ebay.de/itm/AKG-K-701-/300714996962?pt=DE_TV_Video_Audio_Sonstige&hash=item460402b4e2

Παιζει τιποτε μαιμου στα ακουστικα οπως στα 627 :p ;;;

Ναι υπάρχουν μαϊμούδες ακουστικά.

Πολύ προσοχή από e-bay και προπάντων από Κίνα/Hong Kong...

Από Thomann.de είναι και εγγυημένα και σίγουρα... τιμούν τις εγγυήσεις και το δικαίωμα επιστροφής χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Αν βρεθείτε και κάνετε group buy σας έρχονται τσάμπα τα μεταφορικά.

Τα Κ550 από Thomann έρχονται πιο ακριβά από ότι από Ελλάντα...

Με τρώει η τσέπη μου ρε γμτ γμτ... :damnyou: :damnyou: :damnyou:

Υπαρχει καποιος λογος να προτιμησει καποιος τα q ή τα k702?? Απο οτι καταλαβα ιδιο μηχανακι, αλλα καλωδια... Ασε που το καλωδιο με βυσμα απο την πλευρα των ακουστικων μυριζει εξοδα :p :p