Ακρόαση AKG?

φίλε Γιάννη, ευχαριστώ.

Οχι στα ψηλά θα έλεγα οτι είναι όπως και με τα μπάσα. Όσο έχει τόσο δίνει. Αν κάπου μοιάζουν να δίνουν παραπάνω είναι τα μεσσαία.

Να πω επίσεις οτι δεν έχω με κάτι να τα συγκρίνω και παίζουν είται απο υπολογιστή, είτε απο το mp3.
 
Εφόσον δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, πως είσαι σίγουρος ότι "δίνουν μπάσα και ψηλά όσο η ηχογράφηση, ενώ ίσως μπορεί να δίνουν λίγο παραπάνω στις μεσαίες"...?
 
Καλορίζικα... αν επιτρέπεται πόσο κ απο που τα πήρες; Τα άκουσες πριν τα πάρεις;; Αν ναι ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ...-bye-

Οσο και αν με βαζουν σε πειρασμό τα εν λόγω ακουστικά νομίζω πως η επόμενη αγορά μου θα ειναι ενα ζευγαρι on-ear για χρήση εκτος σπιτιου.... και δη τα Sen. HD 25 1-II
 
Εφόσον δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, πως είσαι σίγουρος ότι "δίνουν μπάσα και ψηλά όσο η ηχογράφηση, ενώ ίσως μπορεί να δίνουν λίγο παραπάνω στις μεσαίες"...?

Κάνω μόνο μια άτοπη μάλλον σύγκριση με τα ακουστικά ψείρες που έχω τα οποία σφραγίζουν στο αυτί και έχουν πολύ μπάσο στα ιδια κομμάτια και απο το γεγονός οτι αν κάτι ακούγετε εντονότερα κατά την ακρόαση αυτό είναι οι μεσαίες.
Το άλλο που παίρνω ως σταθερό, είναι τις ηχοφραφήσεις στα ήχεια μου και σε σχέση με αυτά, το μπάσο λείπει. Απο την άλλη κομμάτια με αρκετό μπάσο, αποδίδουν και αρκετό μπάσο και στα άκουστικα.

Ελπίζω να ξεδιάλυνα κάπως τις εντυπώσεις μου.


Τα πήρα και εγώ απο το Arco στην Γλυφάδα και όχι δεν τα άκουσα πρίν. Ήταν σφραγισμένα.
 
Last edited:
χε χε... τον ανθρωπο τον εχουν πάρει ηδη καμια 10αρια μαζι με εμενα για να ρωτήσουν αν τα έχει...
Δεν τα έχει πλέον!!
 
wow... εξαιρετικές ευχαριστούμε!!!!!! :a0210:


Να ρωτήσω... απο ο,τι βλέπω τα μαξιλαράκια ειναι κάπως "ρηχά" ... απομονώνουν καλά;
γενικώς εχω διαβάσει κάποια παράπονα στο νετ αν θυμάμαι καλα στα σχόλια του review του Headfonia, για μη καλό seal λόγω της ολης κατασκευης των μαξιλαριων αλλα και του headband.
Σιγουρα έχει να κάνει και με το κάθε κεφάλι :) ... σε εσενα ειναι οκ;;
 
Ναι είναι οκ. Με το που τα φοράς (χωρίς να παίζουν) σταματούν οι εξωτερικοί παράγοντες κατα 60-70% περιπου. Όταν παίζουν δε, δεν ακούς τίποτα άλλο δε το συζητάμε.
Όταν τα φοράει άλλος και είσαι δίπλα του, πάλι δεν ακούς κάτι εκτός και αν ακούει τέρμα (παραπάνω απο το λογικό δλδ)

Είναι πολύ άνετα πάντως, ακόμα και ξαπλωμένος (στο πλάι) λόγω του εξωτερικού επίπεδου σχήματος συνεχίζουν να μην ενοχλόυν.
Κάτι φθηνά Philips πχ που έχω είναι αδύνατον να τα φορέσεις ξαπλωμένος λόγω του στρογγυλού εξωτερικού σχήματος.
 
οχι δεν εχουν υφασματινα... αλλα αυτα απο οτι λενε ειναι πολύ μαλακά και με ωραια αισθηση σε σχεση με τα πιο σκληρά αυτου του τυπου που εχουν τα άλλα μοντέλα της εταιριας
 
Σε ευχαριστω για τις φωτο. Θεωρω οτι ειναι τα πιο ομορφα ακουστικα παραγωγης και φαινονται να εχουν πολυ καλη κατασκευη - υλικα.
Στεργιο εγω προτιμω τη δερματινη. Το υφασμα των 701 μου εκατσε πολυ αβολα (και γενικα τα 701).
 
Παρακαλω!

Ναι δερματινη είναι και αν ιδρώνεις γενικά θα ιδρώσεις και με αυτά αλλά όχι όσο θα το περίμενα. Και είναι πολύ μαλακά, όντως. Γενικά πολύ ποιοτική κατασκευή
 
Για όποιον ενδιαφέρεται τα AKG Κ550 βγαίνουν σε προσφορά στο amazon.uk για λίγο σε 6ώρες και κάτι από τώρα με αρχική τιμή 179 λίρες .Τελική δε λέει ακόμα
 
Ναι 179 ηταν πριν την εκπτωση μετα δεν ειδα ποσο επεσε.Απλα το ανεφερα αν ενδιαφεροταν καποιος γιατι γενικα βαζει ευκαιριες το amazon