Ακρόαση AKG?

Μολις τα χτυπησα απο τον Thomann... 225 με τα μεταφορικα.

:SFGSFGSF:

Κι' εγώ πάντως ασχολούμαι πολύ πολύ λίγο με τον κόσμο των ακουστικών, αλλά με έχουν "αρρωστήσει".... :violent-smiley-030:

Τώρα αυτή τη στιγμή ας πούμε, ακούω τους αγαπημένους μου Sisters of Mercy, όπως ποτέ άλλοτε. Πραγματικά άλλη εμπειρία... :grinning-smiley-043

:SFGSFGSF:

Κι' εγώ πάντως ασχολούμαι πολύ πολύ λίγο με τον κόσμο των ακουστικών, αλλά με έχουν "αρρωστήσει".... :violent-smiley-030:

Τώρα αυτή τη στιγμή ας πούμε, ακούω τους αγαπημένους μου Sisters of Mercy, όπως ποτέ άλλοτε. Πραγματικά άλλη εμπειρία... :grinning-smiley-043

"You want more" ??? :grinning-smiley-043

Αυτό θα σου έλεγα, πιο φτηνά από το link που παρέθεσες και ο thomann δεν κάνει "μαϊμουδιές".
Κι εγώ από εκεί τα είχα πάρει.

Πηρα τα 701, ενα Fiio 17 or something και κατι μικρα sennheisser... Το "i want more " ειναι σημα στον φιλο οτι μου αρεσουν οι"sisters"... Ασχετο, εχεις τα akg τα 1000;;

Τα εχω

Με το αετισιο ματι μου τα κοβω για πολυ καλα. Δεν τα βρισκω πουθενα για αγορα (συνηθως οταν κατι δεν το πουλανε, ειναι καλο...).

Φαινεται οτι εχεις αετισιο ματι
Παντως εχουν ολα τα θετικα και αρνητικα ενος διθεσιου ανω των 500 ιππων

Με λιγη ιωβεια υπομονη ο ημπεης θα σε ανταμειψει.
Εγω ταχα στησει καρτερι σχεδον ενα χρονο

Θυμιζουν ηλεκτροστατικα στην εμφανιση. Και μοιαζουν αβολα. Αλλα μολις τα ειδα μου κανανε αυτο το κατι.... Σε τι τιμη παιζουν;;; 300 + - ή ειμαι αλλου;;

Θυμιζουν ηλεκτροστατικα στην εμφανιση. Και μοιαζουν αβολα. Αλλα μολις τα ειδα μου κανανε αυτο το κατι.... Σε τι τιμη παιζουν;;; 300 + - ή ειμαι αλλου;;

http://www.ebay.de/itm/220876306496?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_500wt_1361

Τελευταια φορα που τα πηρε το ματι μου
δυναμικα ειναι
Κατι μεταξυ πανελ και κινητου πηνιου

Sorry παίδες, είμαι σε κατάσταση διακοπών και τα Κ550 αναπαύονται ακομα στο κουτί τους! Μόλις τ ακούσω θα μοιραστω εδώ τις εντυπώσεις μου

Sorry παίδες, είμαι σε κατάσταση διακοπών και τα Κ550 αναπαύονται ακομα στο κουτί τους! Μόλις τ ακούσω θα μοιραστω εδώ τις εντυπώσεις μου

Εγω αν δεν τα δοκιμαζα εστω και λιγο αμεσως μολις τα επιανα στα χερια μου θα'σκαγα :D

Αλλα ενταξει,καλα κανεις,καλες διακοπες :smile:

Δικέ μου με όλο το σεβασμό έτσι δε θέλω να ανοίξω flame αλλά νόμιζα ότι μόνο η γυναίκα μου είναι έτσι. Μπορεί να κρατήσει κούτα από το courier κλειστή μέχρι να έλθει η "κατάλληλη" ???? αμάν!!!! (τι σημαίνει αυτό χριστιανοί)???? - ώρα για να το ανοίξει... Οκ γούστα είναι αυτά αλλά δε μπορώ να μη πω το κατιτίς μου...
Φίλε tio4711 χωρίς καμία διάθεση να τσακωθούμε έτσι? δηλαδή ειλικρινά με το καλό μέσα από τη καρδιά μου και καλές διακοπές εύχομαι...

Εγώ με αυτοθυσία πάντως προσφέρομαι να του τα στρώσω ευλαβικά.
Και μάλιστα κατά την διάρκεια των δικών μου διακοπών.
Τί να πώ; Είναι σε ευαίσθητη περίοδο προσφοράς και αλτρουισμού... :BDGBGDB55:

Παίδες κατανοητά όσα λέτε αλλα θέλω να έχω χρόνο και διάθεση για να τ ακούσω και τώρα το μόνο που θέλω ειναι διακοπές. Επίσης να έχω κάτι να περιμένω για μετά τις διακοπές, μη πέσουμε κατευθείαν στη μαυρίλα που μας έχει κατακλύσει τελευταία

^^
δεν νομιζω οτι κ εγω θα μπορουσα να το κάνω αλλα σε καταλαβαινω απόλυτα ... μην σου πω οτι σε ζηλευω κιόλας... να θες το καθε τι να το χαρεις οπως του πρεπει κ οχι στο πόδι!!!
Ωραιοςςς... καλές διακοπες και ακροάσεις!!!!

Τα πήρα εγώ, και παίζουν πολύ καλά. Μόνη ένσταση (καθαρά δικιά μου βέβαια) είναι το μπάσο, που είναι όσο έιναι ηχογραφημένο και καθόλου παραπάνω. Θα ήθελα λίγο περισσότερο. Βέβαια απο ακούστικα που εξυμνμούν την πιστότητα της ηχογράφησης μάλλον αναμενόμενο.

Επήσεις, μια θήκη τόσο δύσκολο ήταν να υπάρχει? Το κουτί είναι σχεδόν πολύτελέιας με ξύλινα εσωτερικά στηρίγματα και ενα πουγκάκι πουθενα...

Last edited:
Καλοριζικα :-)

Αυτο με το μπασο καλο μου ακουγεται εμενα,προς την υψηλη περιοχη σκληραινουν καθολου?Πως ειναι η εφαρμογη στο κεφαλι?

Αυτα τα ακουστικα μαζι με τα ανοιχτου τυπου (πιο ακριβα βεβαια) shure srh 1840 ειναι τα no1 στη λιστα με τα ακουστικα που μου εχουν κινησει πολυ την περιεργεια για το πως παιζουν.