Ο Μιχάλης Φουάσης όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, εδώ και πάρα πολλά χρόνια που τον ξέρω, δεν έχει ποτέ απασχολήσει την αγορά με οτιδήποτε αρνητικό. Το αντίθετο μάλιστα.
Δεν έχει πάρει εταιρεία από άλλον αντιπρόσωπο (ενώ στον ίδιο έχει συμβεί), δεν έχει πουλήσει ποτέ πειραγμένο μηχάνημα, πρόσφατα γύρισε προκαταβολή ενώ ήδη ο πελάτης έπαιζε με το ηχείο που αγόρασε και μετά από λίγο κατάλαβε ότι δεν του έκανε, έχει βοηθήσει συναδέλφους του κ.τ.λ
Η στάση του είναι άψογη και επαγγελματική.
Δεν γίνεται λοιπόν να γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι αβασάνιστα γιατί μας διαβάζει κόσμος.
Και περισσότερο το λέω γιατί ξέρω πως έχει φτύσει αίμα για να καταφέρει όλα τα παραπάνω.
Εάν δεν έκανε την παρέμβαση θα έμενε στον κόσμο που διαβάζει ότι τα Lamm δεν οδηγούν τα Maggia.
Το λάθος αφορά τον Πάνο που δεν τσέκαρε ότι η εταιρεία βγάζει και τους 200άρηδες.
Και μάλιστα μιλάμε για τον Ρώσο που δηλώνει 90 watt και στον πάγκο μετράς 120+. Και δεν μιλάμε μόνο για ρεύματα αλλά και για ποιοτικά ρεύματα.
Το αν μας αρέσουν σαν μηχανές είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Χαίρομαι ιδιαίτερα με τη στάση του Πάνου στο θέμα από τη στιγμή που κατάλαβε το λάθος. Σωστός.
Και βέβαια του Κωνσταντίνου η διευκρίνηση ήταν ορθή. Αυτό που λέει είναι αλήθεια για τους Ντιούηδες και τον σεβασμό που έχουν στον Σουσούριν.
Γράφω τα παραπάνω για να τ´ακούω και εγώ ,μιας και είναι γνωστό πως έχω black list πολλά μηχανάκια και εταιρείες που δεν λαλάνε με τίποτα, πάντα μιλώντας υποκειμενικά.
Πίσω από αυτές μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Μιχάλη, που τρέχουν, κουράζονται, ζουν τις οικογένειες τους, παλεύουν.
Δεν λέει να διαγράφουμε σε μία πρόταση τον κόπο του άλλου. Και μάλιστα σ´έναν πολύ σκληρό επαγγελματικό χώρο.
Βρίσκω την ευκαιρία να ζητήσω συγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιους επαγγελματίες με κάποιες από τις απόψεις μου.
Υ.Γ. Στα λαμόγια βέβαια το κράξιμο θα συνεχίσει με ένταση.
@Mczab
Δεν καταλαβα γιατι πεταχτηκες εσυ- μαλλον εσυ κανεις δημοσιες σχεσεις για τον Pan Man
Αυτες τις σκεψεις Δημητρη Μανωλακο, για τις οποιες σε συγχαιρω και σε σεβομαι, μηπως πρεπει να τις συζητησεις και με τον Ντιπιε?( σορρυ αλλα το πληκτρολογιο εχει κολλησει και δεν γυρναει στα αγγλικα).
Οχι δεν κανει σωστα.
Και ειναι πολυ συγκινητικο που ενας αλλος αντιπροσωπος, χωρις καμμια υστεροβουλια, θελει να προστατευσει την PASS απο την απωλεια πωλησεων.Αγανακτησε ο ανθρωπος απο την συμπεριφορα του Aquarious προς τους πελατες του, και ειπε να τους ενημερωσει, και με την ευκαιρια να τους πει ποσο καλυτερα θα ηταν αν του διναν εκεινου την αντιπροσωπεια.
Πολυ δεοντολογικο, δεν νομιζεις Δημητρη Μανωλακο?
Τωρα θα μου πεις γιατι ρωταω εσενα, και οχι τον DIPIE?
Μα επειδη εκεινος το θεωρει σωστο, και υπεβαλλε ηδη τα σεβη του .
Δηλαδή για να σε καταλάβω,σωστά κάνει ο εδώ αντιπρόσωπος και δεν δέχεται να κάνει επίδειξη-σύγκριση των μηχανημάτων του,μ' άλλα μηχανήματα υποψήφιων πελατών,ή να τα μεταφέρει για ακρόαση στα σπίτια τους;
και με την ευκαιρια να τους πει ποσο καλυτερα θα ηταν αν του διναν εκεινου την αντιπροσωπεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.