ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΑGNEPAN ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ LAMM.

Ο Μιχάλης Φουάσης όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, εδώ και πάρα πολλά χρόνια που τον ξέρω, δεν έχει ποτέ απασχολήσει την αγορά με οτιδήποτε αρνητικό. Το αντίθετο μάλιστα.

Δεν έχει πάρει εταιρεία από άλλον αντιπρόσωπο (ενώ στον ίδιο έχει συμβεί), δεν έχει πουλήσει ποτέ πειραγμένο μηχάνημα, πρόσφατα γύρισε προκαταβολή ενώ ήδη ο πελάτης έπαιζε με το ηχείο που αγόρασε και μετά από λίγο κατάλαβε ότι δεν του έκανε, έχει βοηθήσει συναδέλφους του κ.τ.λ

Η στάση του είναι άψογη και επαγγελματική.
Δεν γίνεται λοιπόν να γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι αβασάνιστα γιατί μας διαβάζει κόσμος.
Και περισσότερο το λέω γιατί ξέρω πως έχει φτύσει αίμα για να καταφέρει όλα τα παραπάνω.

Εάν δεν έκανε την παρέμβαση θα έμενε στον κόσμο που διαβάζει ότι τα Lamm δεν οδηγούν τα Maggia.
Το λάθος αφορά τον Πάνο που δεν τσέκαρε ότι η εταιρεία βγάζει και τους 200άρηδες.
Και μάλιστα μιλάμε για τον Ρώσο που δηλώνει 90 watt και στον πάγκο μετράς 120+. Και δεν μιλάμε μόνο για ρεύματα αλλά και για ποιοτικά ρεύματα.

Το αν μας αρέσουν σαν μηχανές είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Χαίρομαι ιδιαίτερα με τη στάση του Πάνου στο θέμα από τη στιγμή που κατάλαβε το λάθος. Σωστός.
Και βέβαια του Κωνσταντίνου η διευκρίνηση ήταν ορθή. Αυτό που λέει είναι αλήθεια για τους Ντιούηδες και τον σεβασμό που έχουν στον Σουσούριν.

Γράφω τα παραπάνω για να τ´ακούω και εγώ ,μιας και είναι γνωστό πως έχω black list πολλά μηχανάκια και εταιρείες που δεν λαλάνε με τίποτα, πάντα μιλώντας υποκειμενικά.

Πίσω από αυτές μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Μιχάλη, που τρέχουν, κουράζονται, ζουν τις οικογένειες τους, παλεύουν.
Δεν λέει να διαγράφουμε σε μία πρόταση τον κόπο του άλλου. Και μάλιστα σ´έναν πολύ σκληρό επαγγελματικό χώρο.

Βρίσκω την ευκαιρία να ζητήσω συγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιους επαγγελματίες με κάποιες από τις απόψεις μου.

Υ.Γ. Στα λαμόγια βέβαια το κράξιμο θα συνεχίσει με ένταση.

Ο Μιχάλης Φουάσης όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, εδώ και πάρα πολλά χρόνια που τον ξέρω, δεν έχει ποτέ απασχολήσει την αγορά με οτιδήποτε αρνητικό. Το αντίθετο μάλιστα.

Δεν έχει πάρει εταιρεία από άλλον αντιπρόσωπο (ενώ στον ίδιο έχει συμβεί), δεν έχει πουλήσει ποτέ πειραγμένο μηχάνημα, πρόσφατα γύρισε προκαταβολή ενώ ήδη ο πελάτης έπαιζε με το ηχείο που αγόρασε και μετά από λίγο κατάλαβε ότι δεν του έκανε, έχει βοηθήσει συναδέλφους του κ.τ.λ

Η στάση του είναι άψογη και επαγγελματική.
Δεν γίνεται λοιπόν να γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι αβασάνιστα γιατί μας διαβάζει κόσμος.
Και περισσότερο το λέω γιατί ξέρω πως έχει φτύσει αίμα για να καταφέρει όλα τα παραπάνω.

Εάν δεν έκανε την παρέμβαση θα έμενε στον κόσμο που διαβάζει ότι τα Lamm δεν οδηγούν τα Maggia.
Το λάθος αφορά τον Πάνο που δεν τσέκαρε ότι η εταιρεία βγάζει και τους 200άρηδες.
Και μάλιστα μιλάμε για τον Ρώσο που δηλώνει 90 watt και στον πάγκο μετράς 120+. Και δεν μιλάμε μόνο για ρεύματα αλλά και για ποιοτικά ρεύματα.

Το αν μας αρέσουν σαν μηχανές είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Χαίρομαι ιδιαίτερα με τη στάση του Πάνου στο θέμα από τη στιγμή που κατάλαβε το λάθος. Σωστός.
Και βέβαια του Κωνσταντίνου η διευκρίνηση ήταν ορθή. Αυτό που λέει είναι αλήθεια για τους Ντιούηδες και τον σεβασμό που έχουν στον Σουσούριν.

Γράφω τα παραπάνω για να τ´ακούω και εγώ ,μιας και είναι γνωστό πως έχω black list πολλά μηχανάκια και εταιρείες που δεν λαλάνε με τίποτα, πάντα μιλώντας υποκειμενικά.

Πίσω από αυτές μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Μιχάλη, που τρέχουν, κουράζονται, ζουν τις οικογένειες τους, παλεύουν.
Δεν λέει να διαγράφουμε σε μία πρόταση τον κόπο του άλλου. Και μάλιστα σ´έναν πολύ σκληρό επαγγελματικό χώρο.

Βρίσκω την ευκαιρία να ζητήσω συγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιους επαγγελματίες με κάποιες από τις απόψεις μου.

Υ.Γ. Στα λαμόγια βέβαια το κράξιμο θα συνεχίσει με ένταση.

+1 :grinning-smiley-043
σε όλα.

@Mczab
Δεν καταλαβα γιατι πεταχτηκες εσυ- μαλλον εσυ κανεις δημοσιες σχεσεις για τον Pan Man

Με κερνάει κανένα καφέ που και που στο σπίτι του με τα Μάγκια (τα οποία δεν έχω χρήματα να αγοράσω) και του έχω υποχρέωση, μη μου δίνεις σημασία...:flipout:

Μ' αρέσει που εμπλουτίζεται το Forum με νέες "φωνές" και "σκέψεις" πάντως...:flipout: :BDGBDGB53:

Αυτες τις σκεψεις Δημητρη Μανωλακο, για τις οποιες σε συγχαιρω και σε σεβομαι, μηπως πρεπει να τις συζητησεις και με τον Ντιπιε?( σορρυ αλλα το πληκτρολογιο εχει κολλησει και δεν γυρναει στα αγγλικα).

Απάντηση: Re: ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΑGNEPAN ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ LAMM.

Αυτες τις σκεψεις Δημητρη Μανωλακο, για τις οποιες σε συγχαιρω και σε σεβομαι, μηπως πρεπει να τις συζητησεις και με τον Ντιπιε?( σορρυ αλλα το πληκτρολογιο εχει κολλησει και δεν γυρναει στα αγγλικα).

Με τον Μήτσο συζητάω συχνά.Εσύ έχεις κάτι να μου πείς;

Και βεβαια εχω, αλλα σκεφτομαι οτι μπορει να παρεξηγηθουν οι προθεσεις μου μεσα απο το πληκτρολογιο. Τωρα που το βλεπω ψυχραιμα καλα εκανα και δεν εστειλα το μηνυμα που εγραψα οταν διαβασα την προτροπη σου στον Guybrush, για την επιστολη στον Pass.
Νομιζω οτι θα το σκεφτεις και μια δευτερη φορα και θα επανορθωσεις.

Δηλαδή για να σε καταλάβω,σωστά κάνει ο εδώ αντιπρόσωπος και δεν δέχεται να κάνει επίδειξη-σύγκριση των μηχανημάτων του,μ' άλλα μηχανήματα υποψήφιων πελατών,ή να τα μεταφέρει για ακρόαση στα σπίτια τους;

Οχι δεν κανει σωστα.

Και ειναι πολυ συγκινητικο που ενας αλλος αντιπροσωπος, χωρις καμμια υστεροβουλια, θελει να προστατευσει την PASS απο την απωλεια πωλησεων.Αγανακτησε ο ανθρωπος απο την συμπεριφορα του Aquarious προς τους πελατες του, και ειπε να τους ενημερωσει, και με την ευκαιρια να τους πει ποσο καλυτερα θα ηταν αν του διναν εκεινου την αντιπροσωπεια.
Πολυ δεοντολογικο, δεν νομιζεις Δημητρη Μανωλακο?

Τωρα θα μου πεις γιατι ρωταω εσενα, και οχι τον DIPIE?
Μα επειδη εκεινος το θεωρει σωστο, και υπεβαλλε ηδη τα σεβη του .

Ρε παιδια δεν καταλαβα πως αγοραζεις Magnepan και δεν ξερεις ποιοι ενισχυτες τα οδηγουν.
Πληροφοριακα τα Magnepan οδηγουνται οχι μονο απο τους υβριδικους LAMM αλλα και απο τους λαμπατους ML-1,1 και μαλιστα πιστευω οτι τα εχουν για κολατσιο για να μην πω για πρωινο.

Οχι δεν κανει σωστα.

Και ειναι πολυ συγκινητικο που ενας αλλος αντιπροσωπος, χωρις καμμια υστεροβουλια, θελει να προστατευσει την PASS απο την απωλεια πωλησεων.Αγανακτησε ο ανθρωπος απο την συμπεριφορα του Aquarious προς τους πελατες του, και ειπε να τους ενημερωσει, και με την ευκαιρια να τους πει ποσο καλυτερα θα ηταν αν του διναν εκεινου την αντιπροσωπεια.
Πολυ δεοντολογικο, δεν νομιζεις Δημητρη Μανωλακο?

Τωρα θα μου πεις γιατι ρωταω εσενα, και οχι τον DIPIE?
Μα επειδη εκεινος το θεωρει σωστο, και υπεβαλλε ηδη τα σεβη του .

Φιλαράκι, τότε δεν είχα απολύτως καμιά σχέση με κανένα κατάστημα. Συγκεκριμένα, δεν ήξερα καν ότι θα αποκτούσα σχέση με κατάστημα.

Πρόσεχε προτού γράψεις, διάβαζε και κανένα άλλο thread, τσέκαρε και ημερομηνίες. Όχι μόνο ό,τι μας συμφέρει για να το παρουσιάζουμε όπως μας συμφέρει...

Δηλαδή για να σε καταλάβω,σωστά κάνει ο εδώ αντιπρόσωπος και δεν δέχεται να κάνει επίδειξη-σύγκριση των μηχανημάτων του,μ' άλλα μηχανήματα υποψήφιων πελατών,ή να τα μεταφέρει για ακρόαση στα σπίτια τους;

σωστα κανει αμα υπαρχουν κοροιδα που ψωμιζουν απο αυτον γνωριζοντας τα παραπανω,
Αλλα αυτα τον τελευταιο καιρο τεινουν να εκλειψουν

και με την ευκαιρια να τους πει ποσο καλυτερα θα ηταν αν του διναν εκεινου την αντιπροσωπεια.

επειδη αυτο ακομα και ως αστεισμος αφηνει πολλα υπονοουμενα, εχεις καποιες πληροφοριες οτι συναιβει κατι τετοιο, η απλως τα παραπανω ειναι υποθεσεις του στυλ μου ειπεν φωτοβολος αγγελος φερων τον κρινον οτι ειπεν ο κυριος ψωνιζεται απο εμου;

ουφ τελικα καποιοι θα ειχαν ιδιαιτερο ταλεντο και θα ειχαν διασωσει αν εργαζονταν σε αυτην, την παλαι ποτε Αυριανη.

Eπειδη το θεμα για τα PASS ξεκινησε απο δικο μου ποστ, υστερα απο τηλεφωνημα στον αντιπροσωπο, πρεπει μαλλον να ξαναδιευκρινησω πως δεν εχω απολυτως καμια σχεση με τον χωρο, ουτε καν γνωριζα με ποιον μιλουσα. Ομως, η συμπεριφορα του ηταν αστεια, αν λαβουμε υπ'οψην μας πως πουλαει luxury προϊοντα και οχι μπρικια. Επισης, δεν ειναι καθολου "εξυπνακισμος" να ισχυριστει καποιος πως αν ο τυπος ηξερε να πουλαει μια τοσο καλη εταιρια οσο η PASS LABS, τοτε θα πουλουσε πολυ περισσοτερο. Δεν το λεω εγω, το λενε ολα τα βιβλια περι πωλησεων, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

...και δεν ειναι ο μονος στην Αθηνα που κατεχει διαμαντια και δεν ξερει τι να τα κανει...

Προς lio kalovirnas:

Ζητώ είτε να ανακαλέσεις τα όσα είπες, περί σκοπού της αντιπροσωπείας που συνεργάζομαι να πάρει την PASS, καθώς και τα περί υστεροβουλίας προς το άτομό μου, είτε να αποδείξεις τα συκοφαντικά σου υποννοούμενα.

Δε μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να λέει ό,τι του κατέβει.

Εδώ μέσα Στέργιο,πρέπει νάχεις μεγάλο στομάχι.Παραμένοντας στην μουσική κατηγορία μόνο,λόγω της νέας σου ιδιότητας,θα ησυχάσεις απο πολλά τέτοια.

Οπως και νάχει,ο κος αυτός πέρα απο κακοπιστία κι ανερμάτιστη γραφή,φυσικά και δεν έχει να αποδείξει τίποτα άλλο.Δημόσια συκοφαντία επώνυμου προσώπου-διαχειριστή είναι.

Last edited:
Επειδή υστερόβουλα, κακόβουλα, λόγω ράδιο 'αρβύλας' και για άλλους συναφείς λόγους ακούγονται πράγματα τα οποία μπορεί να στιγματίσουν κάποιον επαγγελματία στα μάτια του κάθε αναγνώστη - μέλους θα σας πω το εξής:

Από τη στιγμή που ξεκίνησα συνεργασία με την Aphrodites Vision αποφασίζουμε από κοινού για τις εταιρείες που θα εκπροσωπήσουμε και δηλώνω υπεύθυνα ότι ουδέποτε εκδηλώθηκε κάποιο ενδιαφέρον για την Pass.

Είναι τουλάχιστον χυδαίο να ‛αφήνετε’ οποιοδήποτε υποννοούμενο στον αέρα χωρίς υπόσταση!

Όσο για τις αντιπροσωπίες, επιτρέψτε μου να σας πω ότι οι ίδιες επιδιώκουν, όταν χρειάζεται, την αλλαγή κάποιου 'συνεργάτη' αντιπροσώπου στο εξωτερικό και φυσικά όταν συζητάμε για κάποιες 'σοβαρές' εταιρείες η κίνηση γίνεται κατόπιν πολύ ωρίμου σκέψης...

Τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με το αρχικό θέμα. Η συζήτηση εξελίχθητε πέραν του θέματος και συνεχίστηκε με επιθέσεις και σενάρια. Ο κ. Lio δεν έχει ανακαλέσει ούτε έχει προσθέσει άλλα στοιχεία για τα παραπάνω.
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
«An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who posts controversial, inflammatory, irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum or chat room, with the intention of provoking other users into an emotional response[1] or to generally disrupt normal on-topic discussion.[2]»

7ήμερος αποκλεισμός λοιπόν και είμαστε στη διάθεσή του κ. Lio για όποια διευκρίνιση μέσω PM.

Last edited: