Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Αν θυμαμαι καλα του Goj ειναι ο 9200 αρα :
200 watts per channel into 8 ohms.
280 watts per channel into 4 ohms.

Screen_Shot_2015_03_05_at_16_51_19.png

200 βατάκια, είμαστε μια χαρά ! Άντονυ, είναι ευκολο-κουβάλητος ; (Βασικά, είναι δεν είναι την πάτησες, απλά για τα ''μάτια'' ρωτάω .. )

Μιχάλη, έλα με το Μ-dac...

Αυτό είναι το επιπσημο μανιουαλ.
Έχω δεί σε "σοβαρά" σαϊτ να τον δίνουν και 360 στα 4.
Με τα λίγα που ξέρω, το πόσα αλόγατα βγάζει στα 4 είναι συνάρτηση και άλλων χαρακτηριστικών που αφορούν τα ηχεία καθεαυτά, γι' αυτό και δεν υπάρχει "στανταρ" απόδοση στα 4....

Αν κάνω λάθος, ας διορθωθείτε! Αχαχαχαα...

Σπύρο, είναι δεν είναι, οππως κατάλαβες με το κουβάλημα κερδίζω το φαγί και το πιώμα.
Δεδομένου και ότι δεν τα έχω καλά με το αλκοόλ, φροντίστε το φαγί... χααχαχαα...

Πάντως ρε σεις... αλήθεια θα ήταν καλό να περιμέναμε λίγο και το Geek... :-D

Απάντηση: Re: Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Πάντως ρε σεις... αλήθεια θα ήταν καλό να περιμέναμε λίγο και το Geek... :-D

Για φέτος την λέμε την ακρόαση,έτσι;

Καλησπέρα στην παρέα !
Χαίρομε ειλικρινά αυτό που διοργανώνετε και λέγεται ακρόαση.
Είμαι στην διάθεση σας για να φέρω το δικό μου dac,όνομα δεν λέμε άλλωστε το ξέρετε.
Σπύρο καλές ακροάσεις με το καινούργιο σου απόκτημα ...Πολύ καλή περίπτωση.

Ευχαριστώ Μάκη .

Έλα με το Ντένον ...

Νομίζω ότι έχουμε κλείσει αρκετά ενδιαφέροντα μηχανήματα... ένα teac ud 501 μας λείπει και ουσιαστικά θα έχουμε καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος της σημερινής εικόνας της αγοράς, τουλάχιστον σε σχετικά προσιτά και ευκόλως διατιθέμενα προϊόντα ...

Παιδιά, ας περάσει η συζήτηση στο θέμα της ημερομηνίας : Σάββατο 21/3 ή Κυριακή 22/3 ;

Η αντιλοπη θα ηταν καλη περιπτωση και ειναι και στην κατηγορια τιμης που συζηταμε, οποτε θα ελεγα ναι..

Υπαρχει ενα θεμα εδω βέβαια, με τοσα πολλα μηχανηματα ή θα επρεπε να κατασκηνώσουμε στου Σπύρου κανα ΠΣΚ ή θα ακούσουμε το καθενα για 30". Οποτε καλο θα ηταν να κάνουμε μια πρώτη επιλογη των μηχανηματων που θα μπουν στο παιχνιδι. Κριτηριο ειναι η κατηγορια τιμης (μιλαμε για περιπου στο 1Κ<2Κ)

Marantz HD DAC1..................................Σπυρος
Pioneer U 05 (?) περιμένω επιβεβαίωση.....Πανος
Audiobyte Black Dragon.........................Γιωργος
Audiolab M DAC....................................Mιχαλης
Antelope Zodiac...................................Λακης

Τα Denon και iFi δεν τα εχω συμπεριλαβει προς το παρων γιατι ηδη αρχιζουν να ειναι πολλα 5 μηχανηματα¨και εκτος κατηγορίας τιμής. Θα κοιταξω μήπως φέρω και κατι ακομα που εχω στο μυαλο μου..

Απο hardware εχουμε

Plinius 9200............Αντωνης
Ρπι2+belkin gold.........C'est moi

Θα πρότεινα να υπάρχει και καβάτζα δικάναλου σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή και δεν τα καταφέρω...

θα πρεπει ομως να ερθει καποιος να με μαζεψει,γιατι δεν εχω του-του.

Υ.Γ καλο θα ηταν να γινει Κυριακη,αν συμφωνουν ολοι.

Ο Σπύρος εχει ενα Anthem πολυκαναλο, σαν Back up φτανει και περισσεύει.

Με τα αυτοκινητα να το δουμε γιατι και ο Γιωργος ειναι χωρις.

Κι´εγώ θα έχω χώρο, αρκεί να έρθετε κάπου προς τα Βόρεια (Χαλάνδρι) σε κανά μετρό και συμεχίζουμε προς τα παν... :)

Ο Σπύρος εχει ενα Anthem πολυκαναλο, σαν Back up φτανει και περισσεύει.

Με τα αυτοκινητα να το δουμε γιατι και ο Γιωργος ειναι χωρις.
Ουτε γι αυτον θα εβαζα το χερι μου στη φωτια οτι θα σας αφησει να ακουσετε τα dacs