ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Heaven
AVClub Addicted Member
- 27 July 2006
- 1,942
Καλησπέρα σε όλους...
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι οι περισσότεροι από τους αντιπροσώπους στους οποίους απευθύνθηκα για τον δανεισμό κάποιων μηχανημάτων προς ακρόαση στο χώρο μου δεν είχαν κανένα πρόβλημα και δανείστηκα μηχανήματα είτε δωρεάν είτε με χρέωση max 50 .
Η Stepcom, η Ultra Audio, ο Orpheas, η Ηχοκίνηση, η Location Sound, η SPL Audio είναι μερικές από τις εταιρείες που μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή.
Προσωπικά αυτή η διευκόλυνση από πλευράς αντιπροσώπων, εμένα μου δημιουργεί ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης και άγχους, από τη στιγμή που παραλαμβάνω το μηχάνημα, μέχρι να το επιστρέψω...
Κατά τη μεταφορά του εξοπλισμού, μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε (τρακάρισμα, απότομο φρενάρισμα κτλ ακόμα και χωρίς ευθύνη δική μου) καθως και στο σπίτι μου, να υπάρξει πτώση τάσης ή υπέρταση, να γίνει ακούσια ζημιά (παιδιά, σκυλιά, καθαρίστρια κτλ) ή ακόμα και σεισμός, φωτιά ή κλοπή!
Όλα τα παραπάνω αποτελούν σπάνιες αλλά υπαρκτές περιπτώσεις, τις οποίες σαφέστατα δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω για ένα δανεικό μηχάνημα, είτε το έχω πληρώσει για την επίδειξή του, είτε όχι.
Και σαφέστατα δεν είμαι από τους τύπους, που θα επιστρέψουν ένα μηχάνημα χαλασμένο ή σπασμένο και θα πω "συνέβη κάτι για το οποίο δεν έφταιγα εγώ, οπότε δεν ευθύνομαι και δεν μπορώ να πληρώσω για την επισκευή του, ευχαριστώ πολύ, γειά σας!!!"
Είναι σίγουρο δηλαδή ότι αν πάθει κάτι το μηχάνημα στα χέρια μου, θα αναλάβω τις ευθύνες που μου αναλογούν απένταντι στον αντιπρόσωπο που μου το εμπιστεύτηκε.
Δεν ξέρω κατά πόσον έχετε σκεφτεί καλά αυτή την παράμετρο της υπόθεσης "δανεισμού", η οποία σαφώς θα σας αποθαρρύνει από τον κατά συρροή δανεισμό κ θα σας οδηγήσει στην αίτησή του, ΜΟΝΟ στις περιπτώσεις ισχυρής πιθανότητας να καταλήξετε στο συγκεκριμένο μηχάνημα κ όταν πια θα έχετε στη short list 2-3 μηχανήματα.
Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι οι περισσότεροι αντιπρόσωποι ενεργούν καλή τη πίστη απέναντι στους περισσότερους από εμάς, που ασχολούμαστε με το χόμπυ αυτό κ λιγο εως πολύ έχουμε και τις συστάσεις μας...
Προσωπικά δε βλέπω κάποιο πρόβλημα ως προς τη διαδικασία που ακολουθείται στη Ελλάδα κ νομίζω ότι ο σοβαρός υποψήφιος αγοραστής θα μπορέσει να ακούσει στο χώρο του τα μηχανήματα που τον ενδιαφέρουν.
Μην νομιζεις οτι ολοι εχουν το ιδιο αγχος με εσενα. Απλως καποιοι σου λενε ενα απλο "ξερεις εκει που επαιζε καηκε" ή " ξερεις αυτο ειχε προβλημα απο την αρχη" παρολο που το ειχε ακουσει στο μαγαζι πρωτα, αλλα ποτε καμια προθεση να ασχοληθουν με την ζημια...