o Chuck Norris εχει Tidal
και ο Superman...
Τα Tidal δεν αναπαράγουν μουσική...Την συνθέτουν!
o Chuck Norris εχει Tidal
και ο Superman...
Aν είναι εύκολο μη το σκίσουμε το θέμα Please.
Αυτό είναι το σύστημα ενός φτωχού Χονκονέζου από το audioexotics forum.. Αν δεν κάνω λάθος Χιούστον, ουσιαστικά είναι Sunray σε μέγεθος πιάνου λόγω μικρού χώρου;
Αυτό είναι το σύστημα ενός φτωχού Χονκονέζου από το audioexotics forum.. Αν δεν κάνω λάθος Χιούστον, ουσιαστικά είναι Sunray σε μέγεθος πιάνου λόγω μικρού χώρου;
Αυτα τωρα ποια ειναι,τα Piano diasera????ετσι ακριβως... η τεχνολογια του Sunray στην καμπινα των Piano....
βεβαια και τα 30.000 Ευρω που κανουν τα ηχεια αυτα δεν ειναι και λιγα...
και τα υπολοιπα συνοδα του Κινεζου δεν πανε πισω ομως...
ενισχυτικα Tidal, ψηφιακη πηγη και phono απο την Zanden...
Ρημαδα κριση....
Αυτα τωρα ποια ειναι,τα Piano diasera????
Aν θυμαμαι καλα,απο το Sirius group μου ειπαν οτι τα SERA ηταν 15000(και μια εκπληξη)και για DIACERA 9000 extra!(ισως κανω λαθος,βλεπεις ο φιλος ηταν λιγο αποτομος,και δεν ρωτουσα δευτερη φορα.)Ηταν το πρωτο Piano Diacera που πηγε στο Hong Kong πριν απο 2 χρονια....
Συμφωνα με τον κατασκευαστη ομως ανηκει σε εντελως αλλη κλαση απο το απλο Piano Cera. Εχει καλυτερο tweeter και πολυ καλυτερο crossover.... Μετα απο αυτο πας κατευθειαν στο Sunray...
Aν θυμαμαι καλα,απο το Sirius group μου ειπαν οτι τα SERA ηταν 15000(και μια εκπληξη)και για DIACERA 9000 extra!(ισως κανω λαθος,βλεπεις ο φιλος ηταν λιγο αποτομος,και δεν ρωτουσα δευτερη φορα.)
Τα CONTRIVAS DIACERA δεν θα επρεπε να ειναι τα επομενα??Τουλαχιστον στην τιμη??:nounder:
Τhanks for the info.στην τιμη εχεις δικιο τα Contriva Diacera ειναι πιο ακριβα απο τα Piano Diacera.
Σε αποδοση το Sunray επειδη ειναι 2.5 δρομων ειναι πιο κοντα στο Piano Diacera που ειναι και αυτο 2.5 δρομων ηχειο... Εκει εγκειται η ατακα του κατασκευαστη οτι εαν εχεις τα Piano Diacera μετα πας κατευθειαν στο Sunray...
Τhanks for the info.
Μεταξι εσενα και τον Χιουστον,στο τελος θα με καταφερετε με τα TIDAL!!!!!:ernaehrung004:
Τhanks for the info.
Μεταξι εσενα και τον Χιουστον,στο τελος θα με καταφερετε με τα TIDAL!!!!!:ernaehrung004:
Ραντεβου,πρωτα ο Θεος,τον οκτωμβρη στην εκθεση.(ελπιζω φετος να παρει μερος).Θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω,γιατι πιστευω εχουμε τα ιδια γουστα.
Ειμαι fan και του Stylos had,so you see...............
Nα ειστε καλα παιδια!!!!!
Ραντεβου,πρωτα ο Θεος,τον οκτωμβρη στην εκθεση.(ελπιζω φετος να παρει μερος).Θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω,γιατι πιστευω εχουμε τα ιδια γουστα.
Ειμαι fan και του Stylos had,so you see...............
Nα ειστε καλα παιδια!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.