Ακροαση Tidal Piano Cera

H παρουσίαση του συστήματος του φίλου ironsienna
μεταφέρθηκε σε δικό του tread στις παρουσιάσεις συστημάτων φυσικά!.

3700_photo.jpg

Αυτό είναι το σύστημα ενός φτωχού Χονκονέζου από το audioexotics forum.. Αν δεν κάνω λάθος Χιούστον, ουσιαστικά είναι Sunray σε μέγεθος πιάνου λόγω μικρού χώρου;

Αυτό είναι το σύστημα ενός φτωχού Χονκονέζου από το audioexotics forum.. Αν δεν κάνω λάθος Χιούστον, ουσιαστικά είναι Sunray σε μέγεθος πιάνου λόγω μικρού χώρου;

ετσι ακριβως... η τεχνολογια του Sunray στην καμπινα των Piano....

βεβαια και τα 30.000 Ευρω που κανουν τα ηχεια αυτα δεν ειναι και λιγα...

και τα υπολοιπα συνοδα του Κινεζου δεν πανε πισω ομως...

ενισχυτικα Tidal, ψηφιακη πηγη και phono απο την Zanden...

Ρημαδα κριση....

Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Έτσι ειναι!

Είναι η επομενή μου αναβάθμιση, θα στείλω το ηχείο στον Γερμανό να μου βάλει το διαμαντένιο tweeter, μάλιστα το Piano Cera που περιμένω έχει ήδη κάποια πραγματάκια από το Piano Diacera...;)

ετσι ακριβως... η τεχνολογια του Sunray στην καμπινα των Piano....

βεβαια και τα 30.000 Ευρω που κανουν τα ηχεια αυτα δεν ειναι και λιγα...

και τα υπολοιπα συνοδα του Κινεζου δεν πανε πισω ομως...

ενισχυτικα Tidal, ψηφιακη πηγη και phono απο την Zanden...

Ρημαδα κριση....
Αυτα τωρα ποια ειναι,τα Piano diasera????

Αυτα τωρα ποια ειναι,τα Piano diasera????

Ηταν το πρωτο Piano Diacera που πηγε στο Hong Kong πριν απο 2 χρονια....

Συμφωνα με τον κατασκευαστη ομως ανηκει σε εντελως αλλη κλαση απο το απλο Piano Cera. Εχει καλυτερο tweeter και πολυ καλυτερο crossover.... Μετα απο αυτο πας κατευθειαν στο Sunray...

Last edited:
Ηταν το πρωτο Piano Diacera που πηγε στο Hong Kong πριν απο 2 χρονια....

Συμφωνα με τον κατασκευαστη ομως ανηκει σε εντελως αλλη κλαση απο το απλο Piano Cera. Εχει καλυτερο tweeter και πολυ καλυτερο crossover.... Μετα απο αυτο πας κατευθειαν στο Sunray...
Aν θυμαμαι καλα,απο το Sirius group μου ειπαν οτι τα SERA ηταν 15000(και μια εκπληξη)και για DIACERA 9000 extra!(ισως κανω λαθος,βλεπεις ο φιλος ηταν λιγο αποτομος,και δεν ρωτουσα δευτερη φορα.)
Τα CONTRIVAS DIACERA δεν θα επρεπε να ειναι τα επομενα??Τουλαχιστον στην τιμη??:nounder:

Aν θυμαμαι καλα,απο το Sirius group μου ειπαν οτι τα SERA ηταν 15000(και μια εκπληξη)και για DIACERA 9000 extra!(ισως κανω λαθος,βλεπεις ο φιλος ηταν λιγο αποτομος,και δεν ρωτουσα δευτερη φορα.)
Τα CONTRIVAS DIACERA δεν θα επρεπε να ειναι τα επομενα??Τουλαχιστον στην τιμη??:nounder:

στην τιμη εχεις δικιο τα Contriva Diacera ειναι πιο ακριβα απο τα Piano Diacera.

Σε αποδοση το Sunray επειδη ειναι 2.5 δρομων ειναι πιο κοντα στο Piano Diacera που ειναι και αυτο 2.5 δρομων ηχειο... Εκει εγκειται η ατακα του κατασκευαστη οτι εαν εχεις τα Piano Diacera μετα πας κατευθειαν στο Sunray...

στην τιμη εχεις δικιο τα Contriva Diacera ειναι πιο ακριβα απο τα Piano Diacera.

Σε αποδοση το Sunray επειδη ειναι 2.5 δρομων ειναι πιο κοντα στο Piano Diacera που ειναι και αυτο 2.5 δρομων ηχειο... Εκει εγκειται η ατακα του κατασκευαστη οτι εαν εχεις τα Piano Diacera μετα πας κατευθειαν στο Sunray...
Τhanks for the info.
Μεταξι εσενα και τον Χιουστον,στο τελος θα με καταφερετε με τα TIDAL!!!!!:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Τhanks for the info.
Μεταξι εσενα και τον Χιουστον,στο τελος θα με καταφερετε με τα TIDAL!!!!!:ernaehrung004:

Mην μας ακούς εμάς, είμαστε περίεργοι! :FSGSFGS4:

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι με την όταν έρθουν να κατέβεις για μια ακρόαση για να δεις αν αυτά που λέμε ισχύουν και για σένα!

Τhanks for the info.

αν δε τα ακουσεις μονος σου μη εμπιστευεσαι τι λεω εγω η ο Houston...

μπορει εσυ να ψαχνεις για διαφορετικα ακουσματα...

εαν ομως τα ακουσεις μαλλον θα καταλαβεις εαν σου κανουν η οχι....

Ραντεβου,πρωτα ο Θεος,τον οκτωμβρη στην εκθεση.(ελπιζω φετος να παρει μερος).Θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω,γιατι πιστευω εχουμε τα ιδια γουστα.
Ειμαι fan και του Stylos had,so you see...............
Nα ειστε καλα παιδια!!!!!

Ραντεβου,πρωτα ο Θεος,τον οκτωμβρη στην εκθεση.(ελπιζω φετος να παρει μερος).Θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω,γιατι πιστευω εχουμε τα ιδια γουστα.

ωραια πραγματα σε ενδιαφερουν ....

κριμα που δε θα βρεις πολλα reviews σε περιοδικα για τετοια μηχανηματα....

ειναι λιγο "ψαγμενα"...

Αχ!!..Γιατί βρε πουλάκι μου πας να μπλέξεις?

Ξέρεις τι εστί geopolitis και Χιούστον?..Θα πέσεις στα σκληρά

και δεν θα υπάρχει πιά γυρισμός!...:flipout::flipout::flipout: