Ακροαση Tidal Piano Cera

Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Πιό avatar βρέ?
Δε βλέπεις που έμεινε με 5 πόστς?:flipout::flipout::flipout:

Nα σου πω ρε, επειδή μπερδεύομαι συνέχεια (σε άλλο site είμαι houston) δεν μου μεταφέρεις τα μηνυματά μου στο Αγγλικό houston να συνεχίσω με αυτό?

Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Nα σου πω ρε, επειδή μπερδεύομαι συνέχεια (σε άλλο site είμαι houston) δεν μου μεταφέρεις τα μηνυματά μου στο Αγγλικό houston να συνεχίσω με αυτό?

Δεν σου είπα βρε να κόψεις τις κακές παρέες ??? :rifle:

Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Ντεν μπορώ εγκώ καρντιά μου!!..Το Τάσος μπορεί!

Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Eίναι απλά τα πράγματα, μέχρι 35-40 M2 παίρνεις το Piano, για παραπάνω παίρνεις το Contriva.
Οχι τοσο απλα φιλε Χιουστον.
Ακουω τα tidal, μου αρεσει ο ηχος τους και θελω να τα αγορασω.
Τα piano ειναι μικρα για το σαλονι μου,τα contriva ακριβα για την τσεπη μου,τοτε τι κανω??:bigcry:

Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Τα piano ειναι μικρα για το σαλονι μου,τα contriva ακριβα για την τσεπη μου,τοτε τι κανω??:bigcry:

Υπομονή -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

χμμ then, We got a Problem!

Last edited:
Τα κεραμικά είναι δύσκολο να συνδυαστούν με sub, λόγω ταχύτητας των μεγαφώνων. Δεν ξέρω αν η Tidal βγάζει δικό της sub όπως η Kharma

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Is,piano plus sub,a big NO NO???

Θα σου πω μονο ενα πραγμα...

Ο Houston ειχε φαγωθει να παρει το Contriva ενω δυο συμφορουμιτες που ειχαμε δει σε σπιτι τα Piano του λεγαμε οτι ειναι μεγαλα ηχεια.

Οταν τα ειδε απο κοντα ειπε οτι ευτυχως που παρηγγειλε αυτα....

Κατσε να τα δεις και συ απο κοντα και μου λες

Υ.Γ Subwoofer που να ματσαρει σε ταχυτητα με τα Tidal λιγο δυσκολο το βλεπω... Ειναι πολυ γρηγορο το μπασο του ηχειου...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Is,piano plus sub,a big NO NO???

εαν δεις στη δευτερη σελιδα του παρακατω θα δεις οτι υπαρχει δυνατοτητα να δωσεις +3db στις συχνοτητες απο 25Hz εως 35Hz σε περιπτωση που θες να γεμισεις πολυ μεγαλο δωματιο.

http://www.aaudioimports.com/UploadImages/new-TIDAL-Piano-Cera_1.pdf

Βεβαια και στις δυο περιπτωσεις που το ακουσα το μπασο ηταν υπεραρκετο χωρις την χρηση του παραπανω τρυκ.

.... Ειναι πολυ γρηγορο το μπασο του ηχειου...

Δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Τι θα πει γρήγορο μπάσσο και γιατί ένα sub είναι απαραίτητα πιο αργό?
Το sub καλείται να παίξει μόνον την τελευταία οκτάβα κάτω από τα 50Ηz.
Η ατάκα του μπάσου δεν βγαίνει από το sub αλλά από το mid και το woofer του ηχείου.
Αυτό λοιπόν που αναζητά κανείς είναι απλά ένα sub με γρήγορη απόσβεση και υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια.