Ακροαση Tidal Piano Cera

Τα tidal δεν τα έχω ακούσει
Έχω ακούσει όμως άλλα επίσης ακριβά ηχεία ( marten ) με accuton και δεν μου άρεσαν
Ίσως ο γερμανός κάνει κάτι στο κρος και στην καμπίνα και παίζει καλύτερα

Μην περιμένεις να ακούσεις τίποτα καλύτερα η κεραμίλα είναι αποτυχημένη επιλογή στη πράξη.
Κάνουν μόνο για καλό ξύρισμα.
Σε κάνουν και να πίνεις για νά έχεις πονοκέφαλο από το ποτό πρίν σε πιάσει από το τσίριγμα των κεραμικών τους :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Eγώ πάντως μόλις πουλήσω το Minerva θα πάω στο μικρό stylos.

Εσύ μόλις πουλήσεις το Minerva και πριν πας στο μικρό stylos θα δοκιμάσεις
το μικρό 202. Ασχέτως αγοραστικής επιδίωξης.

"Το να φτιάχνεις ψηφιακά δεν είναι εύκολο γιατί είναι λίγο δύσκολο"

Last edited:

Eγώ πάντως μόλις πουλήσω το Minerva θα πάω στο μικρό stylos.

καλά εσύ ξεκίνησες από το Medea και θα καταλήξεις στο μικρό Stylos που παίζει μονο 16/44.1 και δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του (εξαιρείται η ευρύτερη περιοχή της Ν. Ερυθραίας και Κηφισιάς) :ADFADF1:

καλά εσύ ξεκίνησες από το Medea και θα καταλήξεις στο μικρό Stylos που παίζει μονο 16/44.1 και δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του (εξαιρείται η ευρύτερη περιοχή της Ν. Ερυθραίας και Κηφισιάς) :ADFADF1:

Καλά και ο Daniel δεν είναι SONY :elefant:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Εσύ μόλις πουλήσεις το Minerva και πριν πας στο μικρό stylos θα δοκιμάσεις
το μικρό 202. Ασχέτως αγοραστικής επιδίωξης.

"Το να φτιάχνεις ψηφιακά δεν είναι εύκολο γιατί είναι λίγο δύσκολο"

Tο έχω υπόψη μου να το δοκιμάσω κ. Θέμη, ας έρθει το ηχείο και θα τα δούμε όλα!

αφου ειναι κοροιδο ο ανθρωπος...

και μονο που κοιταει μηχανηματα που δεν εχουν reviews στο Absolute Sound, αντε εστω και στο Stereophile ειναι θυμα...

πως θα τα πουλησεις μετα αγορι μου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Η Σέχτα της Ν. Ερυθραίας...:flipout:

αφου ειναι κοροιδο ο ανθρωπος...

και μονο που κοιταει μηχανηματα που δεν εχουν reviews στο Absolute Sound, αντε εστω και στο Stereophile ειναι θυμα...

πως θα τα πουλησεις μετα αγορι μου?

μη το γελάς η ευκολία μεταπώλησης είναι ένα θέμα (σκέψου και την προϊστορία του Χιούστον :flipout:)

μη το γελάς η ευκολία μεταπώλησης είναι ένα θέμα (σκέψου και την προϊστορία του Χιούστον :flipout:)

οποίος ψωνίζει βάσει αυτών που διαβαζει Absolute Sound αποκτά προϊστορία αυτό είναι παραπάνω από σίγουρο

Καλά πήγαινε Φθινοπωρινές διακοπές και έλα μετά από ενάμιση μήνα ξανά, γιατί ο ψηλός έγινε μπαμπάς και δεν μπορεί να φτιάξει ηχεία τώρα.... :flipout:

Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Καλά πήγαινε Φθινοπωρινές διακοπές και έλα μετά από ενάμιση μήνα ξανά, γιατί ο ψηλός έγινε μπαμπάς και δεν μπορεί να φτιάξει ηχεία τώρα.... :flipout:

Περάστε έξω κύριε, το θέμα αφορά κατόχους Tidal. :flipout:

Εκτός και αν κολοτρώγεσαι! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Περάστε έξω κύριε, το θέμα αφορά κατόχους Tidal. :flipout:

Εκτός και αν κολοτρώγεσαι! :flipout:

για αυτο ακριβως γραφει ο ανθρωπος...

μαζευει λεφτα για το Sunray!!!

Last edited:
Xτες ανηφορήσαμε στα B.Π. με δύο συνφορουμίτες για να ακούσουμε ένα σύστημα με ηχεία τα Tidal Piano Cera, Sovereign ενισχυτες pre και Power, Stylos - Amarra, και Argento Flow καλώδια.

Το σύστημα, με σχεδόν όλα τα components άστρωτα, έπαιζε απίστευτα με διαφάνεια και λεπτομέρεια από άλλο πλανήτη, παρόλο που ο χώρος ήταν μακριά από το "ιδανικό".

Μου φαίνεται θα περάσουν πολλά πολλά χρόνια μέχρι να βρεθεί εταιρία να ανταγωνιστεί την Tidal.

Που να στρώσει δηλαδή κιόλας! :firstprize:

Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

Xτες ανηφορήσαμε στα B.Π. με δύο συνφορουμίτες για να ακούσουμε ένα σύστημα με ηχεία τα Tidal Piano Cera, Sovereign ενισχυτες pre και Power, Stylos - Amarra, και Argento Flow καλώδια.

Το σύστημα, με σχεδόν όλα τα components άστρωτα, έπαιζε απίστευτα με διαφάνεια και λεπτομέρεια από άλλο πλανήτη, παρόλο που ο χώρος ήταν μακριά από το "ιδανικό".

Μου φαίνεται θα περάσουν πολλά πολλά χρόνια μέχρι να βρεθεί εταιρία να ανταγωνιστεί την Tidal.

Που να στρώσει δηλαδή κιόλας! :firstprize:

απλα οτι πιο ρεαλιστικο μπορει κανεις να ακουσει...

πιανο, βιολι, κιθαρα μπροστα σου live.... ετσι ακριβως οπως ειναι γραμμενα στο studio... ακουσαμε εγγραφη τζαζ που ελεγες "που ειναι κρυμμενη η λαμπα"?

Η λαμπα ηταν προφανως κρυμμενη στο λαμπατο μικροφωνο που χρησιμοποιηθηκε στο studio γιατι στο συστημα λαμπα δεν υπηρχε....

Το απολυτο ξεβρακωμα στις εγγραφες.... Ακουσαμε 5 διαφορετικα πιανα...

Το αποτελεσμα μπορει να ειναι τοσο ρεαλιστικο μερικες στιγμες που πραγματικα ξενιζει το αυτι αφου μπορει να ακουσεις καποιο κομματι που γνωριζεις και να σου φανει εντελως διαφορετικο απο αυτο που γνωριζεις απο το συστημα σου... Απλα γιατι δε το εχεις ξανακουσει οπως ειναι πραγματικα γραμμενο...

Αποκαλυψη για μενα το Stylos το οποιο στεκεται σε ενα συστημα με ενισχυτικα και ηχεια δεκαπλασιας τιμης τουλαχιστον ....

Re: Απάντηση: Ακροαση Tidal Piano Cera

απλα οτι πιο ρεαλιστικο μπορει κανεις να ακουσει...

πιανο, βιολι, κιθαρα μπροστα σου live.... ετσι ακριβως οπως ειναι γραμμενα στο studio... ακουσαμε εγγραφη τζαζ που ελεγες "που ειναι κρυμμενη η λαμπα"?

Η λαμπα ηταν προφανως κρυμμενη στο λαμπατο μικροφωνο που χρησιμοποιηθηκε στο studio γιατι στο συστημα λαμπα δεν υπηρχε....

Το απολυτο ξεβρακωμα στις εγγραφες.... Ακουσαμε 5 διαφορετικα πιανα...

Το αποτελεσμα μπορει να ειναι τοσο ρεαλιστικο μερικες στιγμες που πραγματικα ξενιζει το αυτι αφου μπορει να ακουσεις καποιο κομματι που γνωριζεις και να σου φανει εντελως διαφορετικο απο αυτο που γνωριζεις απο το συστημα σου... Απλα γιατι δε το εχεις ξανακουσει οπως ειναι πραγματικα γραμμενο...

Αποκαλυψη για μενα το Stylos το οποιο στεκεται σε ενα συστημα με ενισχυτικα και ηχεια δεκαπλασιας τιμης τουλαχιστον ....

Aντε κι αλλος we build emotions....!!!!

Εγώ ήμουν ο τρίτος της παρέας, ο οποίος ως συνήθως δεν ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα. Δεν κατάφερε η μουσική να με τραβήξει συναισθηματικά, αλλά έτσι είναι το χόμπι, διαφορετικά γούστα..... :tee: