Ακύρωση της συμμετοχής μου.

Status
Not open for further replies.
Παιδιά μετά από μια κλήση στο κινητό όπου δεν μιλούσε κανένας ενώ άκουγε, μου ήρθε μήνυμα από τον αριθμό 69********* που είναι απενεργοποιημένο πλέον και είναι What' s Up.
Το μήνυμα που ήρθε και το έχω κρατημένο στο κινητό μου, λέει επί λέξη τα εξής :

" ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΕΦΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;
ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ AVSITE ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ.
ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. "

Σχετικά με τη φράση " ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΑΣ " να δώσω μια εξήγηση.

Έγραψα ένα θέμα στο AvSite σχετικά με ένα συμβάν που μου έτυχε προ ημερών.
Θα το παραθέσω κι εδώ για να καταλάβουν και όσοι θα ήθελαν να μάθουν αλλά και γιατί είναι ένα ωραίο θέμα συζήτησης.

Last edited by a moderator:
Το θέμα μπήκε στις 21-6-08 και με τίτλο " την πάτησα; " και είναι το παρακάτω:

"Το απόγευμα σήμερα μου συνέβη το εξής:
Πήγαινα με τη μοτοσυκλέτα μου στην οδό Βασ. Όλγας Θεσ/νίκης και είδα 2 τσογλάνια ο ένας εκ των οποίων προσπαθούσε να μπερδέψει έναν τυφλό, βάζοντας το πόδι του μπροστά στο μπαστούνι και ο τυφλός προσπαθούσε να βρει το δρόμο του.
Τα τσογλάνια γελούσαν και μόλις είδα το περιστατικό, τσαντίστηκα τόσο πολύ, που δυστυχώς βγήκα εκτός ελέγχου.
Κατέβηκα και τράβηξα μια μπουνιά μέσα στα μούτρα του και τον πήραν τα "ζουμιά".
Τον στόλισα με κάποιες κουβέντες που δεν πρέπει να πω διότι ντρέπομαι και τις είπα σε έντονο και δυναμικό ύφος και με αρκετά ντεσιμπέλ.
Θέατρο γίναμε.
Μαζεύτηκαν κάποιοι εκεί και ο παθών μου πήρε τον αριθμό της πινακίδας για να μου κάνει μήνυση.
Ο τυφλός εξαφανίστηκε. Πάνω στη σύγχυση έφυγε.
Τώρα θα μου υποβάλει μια μήνυση και θα μου ζητήσει τα άντερά του, λέει.

Τι να κάνω; Να ανησυχώ; Θα σαπίσω στη φυλακή; Να φύγω σε άλλη χώρα να σωθώ;
Κανένας δικηγόρος;
"

Αυτό το θέμα είναι η εξήγηση στο ότι πήρα τον νόμο στα χέρια μου.

Μιχαλη ο καθε κακοπροαιρετος μπορει να το εχει γραψει. Μη δινεις σημασια και μη το μπερδευεις με το avclub.

Υ.Γ . Μηπως ειναι απο κανα club που παρενοχλουν ανθρωπους με προβληματα στην οραση:idea:

Μιχάλη νομίζω δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα και άσε τις ακυρώσεις.

Αν φοράνε παντελόνια αυτός(οί) που στο στειλαν, ας το πουν δημοσίως και όχι να κρύβονται πίσω από κινητά.

Δεν έχεις να εξηγήσεις τίποτα.
Όποιος δημιουργήσει θέμα εντός του φόρουμ ή στα πλαίσια εκδήλωσης του φόρουμ για κάτι που συνέβη εκτός του φόρουμ, θα έχει τις συνέπεις που προβλέπονται από τον κανονισμό.
Όμως ο αριθμός τηλεφώνου διαγράφεται, και παρακαλώ να μην συνεχιστεί μία συζήτηση που δεν νομίζω να βγάλει πουθενά.

"τσογλάν" στα Τούρκικα σημαίνει "παιδί" οπότε μάλλον κάπως αλλιώς θα έπρεπε να τους χαρακτηρίσεις !

Στο θέμα μας τώρα, δεν νομίζω να σου κάνει το παραμικρό. Αν είναι τόσο θρασύδειλος που να προσπαθεί να κοροιδέψει τυφλό, που θα τα βρεί τα "καρύδια" να σου κάνει μήνυση ???

Εν κατακλείδι, και λίγες του έριξες του μπάσταρδου ! Δεν είμαι υπέρ της βίας, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη και η περίπτωση που αναφέρεις είναι τέτοια...

Οσο για το SMS που έλαβες, πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιός/ποιοί μιλάνε για λογαριασμό ΟΛΩΝ μας .... (και είναι και ανορθόγραφοι... ακου εκεί "εφπρόσδεκτος" με "φ" !!)

Φίλιππος

εδώ που τα λέμε , παίζει να είναι από αλλού το μήνυμα .......
γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί κάποιος από το avclub
να έστειλε τέτοια π@π@ρι@ !

Μιχαλη να επαναλαβω και εγω το οτι αν σου εγραψε ενας βλακας, βλακειες, δεν ειναι λογος να μην ερθεις στην εκδηλωση μας..Ειναι πραγματικα ελαχιστες οι ευκαιριες να τα πουμε ολοι μαζι απο κοντα και θα ηταν κριμα τα την χασεις εξαιτιας ενος ανωνυμου βλακός...

Απάντηση: Re: Ακύρωση της συμμετοχής μου.

"τσογλάν" στα Τούρκικα σημαίνει "παιδί" οπότε μάλλον κάπως αλλιώς θα έπρεπε να τους χαρακτηρίσεις !

Ογκλάν σημαίνει παιδί.
Τσογκλάν σημαίνει κωλόπαιδο, αλητόπαιδο κλπ κλπ

βρήκε άνθρωπο ο ανώνυμος ......

προσωπικά δεν έχω ακούσει ούτε μια άσχημη κουβέντα για τον Μιχάλη (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν είναι άξιες λόγου)

είναι ποτέ δυνατόν ένας τέτοιος άνθρωπος σαν τον Μιχάλη να είναι ανεπιθύμητος ???

άστους βρε Μιχάλη να λένε ότι θέλουν :ernaehrung004:

υ.γ αν και για να είμαι ειλικρινής θεωρώ αδύνατο κάποιο μέλος απο εδώ μέσα να είπε τέτοια κουβέντα για τον Μιχάλη...
πουστι@ μου μυρίζει !!

Οι γνωστές "εξυπνάδες" πίσω από την ανωνυμία :argue:

Μιχάλη, το τι λέει ο κάθε ηλίθιος δεν πρέπει να σε αποτρέψει εσένα από το να βρεθείς στην εκδήλωση και να είσαι δίπλα στους ανθρώπους που σε εκτιμούν και εκτιμάς. :ernaehrung004:

Status
Not open for further replies.