Ακύρωση της συμμετοχής μου.

Status
Not open for further replies.
Μια και το πιάσαμε, το "τσογλάνι" προέρχεται από τα "Ιτς-Ογλάν", νομίζω ήταν τα παιδιά των αριστοκρατών και φεουδαρχών των διαφόρων περιοχών, που τα έστελναν στον Σουλτάνο για στρατιωτική εκπαίδευση. Ως παιδιά αριστοκρατών, ήταν ολίγον κακομαθημένα, και από εκεί ίσως έμεινε ως λέξη στη γλώσσα μας. (ετυμολογία από έναν καθηγητή μου στο Πανεπιστήμιο, τώρα μπορεί και να υπάρχει και άλλη, δεν γνωρίζω)

Μιχάλη έχεις δώσει το κινητό σου κάπου δημόσια;
Ή το έχεις καταχωρίσει στην εταιρία κινητής που είσαι;
Χαλαρά μπορεί κάποιος που μπαίνει στο avsite να γνωρίζει τα άτομα, οπότε και τη φάση, και όταν το έγραψες εκεί να σε έδωσε...

Αν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα θα έστελνα ένα τέτοιο μήνυμα στον Κokar και θα μου στήνατε ανδριάντα στο AvClub!

Χαλαρά μπορεί κάποιος που μπαίνει στο avsite να γνωρίζει τα άτομα, οπότε και τη φάση, και όταν το έγραψες εκεί να σε έδωσε...

Αν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα θα έστελνα ένα τέτοιο μήνυμα στον Κokar και θα μου στήνατε ανδριάντα στο AvClub!

:offtopic:
εσένα σε βλέπω με φούστα ‛λαμπαντα‛ να κάνεις πιρουέτες ! :flipout:

Απάντηση: Re: Ακύρωση της συμμετοχής μου.

Το κινητό μου το έχω δώσει δημοσίως αρκετές φορές.
Π.χ. όταν κάποια μέλη ήθελαν να τους φτιάξω κατασκευές ή από αγγελίες.
Είναι πανεύκολο να το βρει κάποιος.
Άλλωστε δεν είναι απόρρητο ούτε ήταν ποτέ.
Όπως και το ονοματεπώνυμο μου.
Πάντα με αυτό έγραφα από εποχής AVforum.

δημοσιοποιησε τον αριθμο.....του αποστολεα.

ετσι απλα να δουμε ποιος ειναι.

Τον δημοσιοποίησα αλλά διεγράφη από τη διαχείρηση και μάλλον καλά έκανε.
Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα. Είναι ένα άγνωστο νούμερο από αυτά που πουλάνε στα περίπτερα με 3 .

εγώ τον έχω και τον έστειλα στον kosh !
όποιος τον θέλει ας μου στείλει ΡΜ

βέβαια πιστεύω ότι ο τρωγλοδύτης δεν θα το
επαναλειτουργήσει αυτό το νούμερο

Πιστεύω ότι δεν πρέπει καν να συζητάμε το θέμα. Οποιος βλάκας το έκανε, απλά κατάφερε να μας κάνει να χάνουμε το χρόνο μας και να ασχολούμαστε με τις ηλιθιότητες τις δικές του. Και μόνο που το συνεχίζουμε του δίνουμε αξία. Μιχάλη, ξέρεις ότι είσαι από όλους ευπρόσδεκτος, όπως όλοι μας άλλωστε, σαν μέλη που είμαστε αυτού του χώρου. Διακρίσεις δεν γίνονται σε κανέναν και για κανέναν λόγο. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι όποιοι ανεγκέφαλοι θέλουν να παίζουν με αυτά τα πράγματα!!!

Εγω παντως δεν θα εκανα θεμα ολοκληρο προς συζητηση τις αξιωσεις ενος ανισορροπου.

Απλα θα πηγαινα εκει που εχω προγραμματισει και ασε τον οποιον νταη να στελνει μυνηματα.

Αυτο που θα εκανα ομως ειναι να ψαξω ποιος ειναι .Αν δεν γινοται οπως λες ουτε καν αξιζει το ανοιγμα ενος νηματος.

Μιχάλη, πολύ σημασία δίνεις γενικά.
Του αλλουνου του εδωσες μπουφλα 9και καλά του έκανες)
και μετα σε απείλσε πως θα σε κανει "ντα" με το χέρι του νόμου, και το κάναε θεμα.

μετα, σου στελνει κάποιος εξυπνος μηνυμα, ενα μηνυμα που το πληρώνει 3 ευρώ (πρεπει να ειναι το πιό ακριβό μηνυμα στην ιστορία της κινητής) και εσυ πάλι ψαρώνεις.

αν οντως ειναι μάγκας ας τα πει δημόσια.

εσυ απόλαυσε την περιήγηση και στα 2 αγαπημένα μας φορα και γραψτους όλους τους απειλουντες ανώυμους γενικά.

Παλιότερα, είχα έλθει σε αντιπαράθεση με τον Μιχάλη για τις θέσεις που εξέφραζε για διάφορες κοινωνικές ομάδες. Πάντα όμως πολιτισμένα. Τον γνώρισα κι από κοντά και είδα ότι είναι "άλλος" άνθρωπος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι αν ήμουν στη θέση του, θα έκανα το ίδιο. Και του δίνω δημόσια συγχαρητήρια για τη στάση του και τη συμπεριφορά του.

Καταλαβαίνω την πίκρα του και την απογοήτευσή του. Θέλω να πιστεύω (δηλ. είμαι σίγουρος) ότι δεν πρόκειται για συμπεριφορά μέλους του AVCLUB (και θέλω να πιστεύω ούτε του AVSITE). Απλώς κάποιο τσογλάνι, όπως είπε κι ο ίδιος, επισκέπτης του φόρουμ, είδε το τηλ. και έκανε μια πλάκα-βλακεία... ότι θέλετε βάζετε στα αποσιωπητικά.

Δεν ξέρω αν τελικά, Μιχάλη, θα κατεβείς στην εκδήλωση. Πιστεύω ότι θα έπρεπε. Εκεί θα έβλεπες ότι το φόρουμ, δηλ. τα μέλη του, σε στηρίζουν απόλυτα (όπως θα στήριζαν και κάθε άλλο μέλος που θα βρεθεί στην ίδια θέση).

Προσωπικά περιμένω να δω τις φωτογραφίες από την εκδήλωση με εσένα μέσα, και τον άλλο μήνα, φωτογραφίες σου με τις εξορμήσεις με το φουσκωτό σου.

Μια και το πιάσαμε, το "τσογλάνι" προέρχεται από τα "Ιτς-Ογλάν", νομίζω ήταν τα παιδιά των αριστοκρατών και φεουδαρχών των διαφόρων περιοχών, που τα έστελναν στον Σουλτάνο για στρατιωτική εκπαίδευση. Ως παιδιά αριστοκρατών, ήταν ολίγον κακομαθημένα, και από εκεί ίσως έμεινε ως λέξη στη γλώσσα μας. (ετυμολογία από έναν καθηγητή μου στο Πανεπιστήμιο, τώρα μπορεί και να υπάρχει και άλλη, δεν γνωρίζω)

...... (τι να σχολιάσω μετά απο αυτό ?)

Παλιότερα, είχα έλθει σε αντιπαράθεση με τον Μιχάλη για τις θέσεις που εξέφραζε για διάφορες κοινωνικές ομάδες. Πάντα όμως πολιτισμένα. Τον γνώρισα κι από κοντά και είδα ότι είναι "άλλος" άνθρωπος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι αν ήμουν στη θέση του, θα έκανα το ίδιο. Και του δίνω δημόσια συγχαρητήρια για τη στάση του και τη συμπεριφορά του.

Καταλαβαίνω την πίκρα του και την απογοήτευσή του. Θέλω να πιστεύω (δηλ. είμαι σίγουρος) ότι δεν πρόκειται για συμπεριφορά μέλους του AVCLUB (και θέλω να πιστεύω ούτε του AVSITE). Απλώς κάποιο τσογλάνι, όπως είπε κι ο ίδιος, επισκέπτης του φόρουμ, είδε το τηλ. και έκανε μια πλάκα-βλακεία... ότι θέλετε βάζετε στα αποσιωπητικά.

Δεν ξέρω αν τελικά, Μιχάλη, θα κατεβείς στην εκδήλωση. Πιστεύω ότι θα έπρεπε. Εκεί θα έβλεπες ότι το φόρουμ, δηλ. τα μέλη του, σε στηρίζουν απόλυτα (όπως θα στήριζαν και κάθε άλλο μέλος που θα βρεθεί στην ίδια θέση).

Προσωπικά περιμένω να δω τις φωτογραφίες από την εκδήλωση με εσένα μέσα, και τον άλλο μήνα, φωτογραφίες σου με τις εξορμήσεις με το φουσκωτό σου.

τελικά .. πέρα απο τις όποιες φαγωμάρες ..

είμαστε πολύ ωραίοι εδώ μέσα !!!

τα σέβη μου για την τοποθέτηση σου Βλάση . :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

υ.γ η οποία είναι παράδειγμα για όλους μας ...................

...... (τι να σχολιάσω μετά απο αυτό ?)

α δεν είμαι βέβαιος για την ετυμολογία, ο καθηγητής ήταν καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και όχι ιστορικός ή γλωσσολόγος. Αλλά κάτι παραπλήσιο πιστεύω πως είναι.

Re: Απάντηση: Ακύρωση της συμμετοχής μου.

Το θέμα μπήκε στις 21-6-08 και με τίτλο " την πάτησα; " και είναι το παρακάτω:

"Το απόγευμα σήμερα μου συνέβη το εξής:
Πήγαινα με τη μοτοσυκλέτα μου στην οδό Βασ. Όλγας Θεσ/νίκης και είδα 2 τσογλάνια ο ένας εκ των οποίων προσπαθούσε να μπερδέψει έναν τυφλό, βάζοντας το πόδι του μπροστά στο μπαστούνι και ο τυφλός προσπαθούσε να βρει το δρόμο του.
Τα τσογλάνια γελούσαν και μόλις είδα το περιστατικό, τσαντίστηκα τόσο πολύ, που δυστυχώς βγήκα εκτός ελέγχου.
Κατέβηκα και τράβηξα μια μπουνιά μέσα στα μούτρα του και τον πήραν τα "ζουμιά".
Τον στόλισα με κάποιες κουβέντες που δεν πρέπει να πω διότι ντρέπομαι και τις είπα σε έντονο και δυναμικό ύφος και με αρκετά ντεσιμπέλ.
Θέατρο γίναμε.
Μαζεύτηκαν κάποιοι εκεί και ο παθών μου πήρε τον αριθμό της πινακίδας για να μου κάνει μήνυση.
Ο τυφλός εξαφανίστηκε. Πάνω στη σύγχυση έφυγε.
Τώρα θα μου υποβάλει μια μήνυση και θα μου ζητήσει τα άντερά του, λέει.

Τι να κάνω; Να ανησυχώ; Θα σαπίσω στη φυλακή; Να φύγω σε άλλη χώρα να σωθώ;
Κανένας δικηγόρος;
"

Αυτό το θέμα είναι η εξήγηση στο ότι πήρα τον νόμο στα χέρια μου.

Δεν το πιστεύω οτι γίνονται τέτοια πράγματα!!! είναι εξωφρενικό!!!!

Μιχάλη, λίγες του έριξες!!

Μακάρι να ήμουν και εγώ εκεί ,γιατί μου περισσεύουν πολλές κλωτσιές για τέτοια υποκείμενα,

Και άμα θέλει ας σε πάει δικαστήριο και να πει τι έκανε να δούμε τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη! (που δεν θα πάει)

Μιχαλη αμα τους ξαναβρεις ριχτους και αλλη μια σειρα /πανω χερι κατω χερι /
και αμα σου πει για μυνηση ριχτου κι αλλη μια !!!!!!!

.........οσο για τον κυριο (κρυφο νουμερο) γραφτον
κανονικα !

Status
Not open for further replies.