Παλιότερα, είχα έλθει σε αντιπαράθεση με τον Μιχάλη για τις θέσεις που εξέφραζε για διάφορες κοινωνικές ομάδες. Πάντα όμως πολιτισμένα. Τον γνώρισα κι από κοντά και είδα ότι είναι "άλλος" άνθρωπος.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι αν ήμουν στη θέση του, θα έκανα το ίδιο. Και του δίνω δημόσια συγχαρητήρια για τη στάση του και τη συμπεριφορά του.
Καταλαβαίνω την πίκρα του και την απογοήτευσή του. Θέλω να πιστεύω (δηλ. είμαι σίγουρος) ότι δεν πρόκειται για συμπεριφορά μέλους του AVCLUB (και θέλω να πιστεύω ούτε του AVSITE). Απλώς κάποιο τσογλάνι, όπως είπε κι ο ίδιος, επισκέπτης του φόρουμ, είδε το τηλ. και έκανε μια πλάκα-βλακεία... ότι θέλετε βάζετε στα αποσιωπητικά.
Δεν ξέρω αν τελικά, Μιχάλη, θα κατεβείς στην εκδήλωση. Πιστεύω ότι θα έπρεπε. Εκεί θα έβλεπες ότι το φόρουμ, δηλ. τα μέλη του, σε στηρίζουν απόλυτα (όπως θα στήριζαν και κάθε άλλο μέλος που θα βρεθεί στην ίδια θέση).
Προσωπικά περιμένω να δω τις φωτογραφίες από την εκδήλωση με εσένα μέσα, και τον άλλο μήνα, φωτογραφίες σου με τις εξορμήσεις με το φουσκωτό σου.