Ακύρωση της συμμετοχής μου.

Status
Not open for further replies.
Καταλαβαίνω ότι η μπουνιά που έφαγε είναι ένα παράπτωμα που δέχομαι να πληρώσω ΑΝ γίνει δικαστήριο που επαναλαμβάνω ότι δεν νομίζω να γίνει.
Του είπα οτι στο δικαστήριο μόλις τον δω θα του ξανασπάσω τη μύτη ακόμη και μέσα στην αίθουσα.

Αλλά σκέφτομαι αυτό το καλόπαιδο τι είπε το βράδυ στους γονείς του;
Ποιοί είναι αυτοί; Τι του έμαθαν;
Πως είναι δυνατόν να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο εντελώς τυφλό και να γελάς ;
Ελπίζω η μπουνιά να έπιασε τόπο και να κατάλαβε κάτι. Ένα άτομο περίπου 25 ετών.

Σαν αυτά τα καλο-κακο μαθημένα που παίρνουν το αυτοκίνητο τους μόλις βγάλουν δίπλωμα και περνάνε σφαιράτοι δίπλα από τους πεζούς κορνάροντας και φρενάροντας ταυτόχρονα και τους τρομάζουν και αυτοί πετάγονται στην άκρη του δρόμου.
Και με έναν τέτοιον είχα επεισόδιο αλλά μόνο φραστικό.
Τι να πεις.

Well, καλώς έπραξες κατά κάποιο τρόπο αλλά θα μπορούσες να το κάνεις με πιο ασφαλή τρόπο και για τους δύο.
Μία μπουνιά σε χαλαρό άτομο μπορεί να σκοτώσει.
Για αυτό η φύση μας προίκισε με μερικά ωραία σημεία που απλά πονάνε αφόρητα αλλά δεν προξενούν ούτε καν σημάδια... :BDGBGDB55:

Ο καλύτερος τρόπος αντίδρασης είναι ο λεκτικός, αν μπορείς με τις λέξεις να τον κάνεις να δει το λάθος του και να συμμορφωθεί. Αλλά αυτό είναι μάλλον θεωρητικό, αφού είναι σχεδόν απίθανο να είσαι "θεός" της ψυχολογίας, -μετρημένοι στα δάκτυλα ιστορικά ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι τέτοιο, άμεσα. Αξίζει πάντως η προσπάθεια έστω και για ένα μικρό ποσοστό επιτυχίας... πάντα αξίζει.

Ο χειρότερος τρόπος αντίδρασης είναι να μην κάνεις τίποτα -νομιμοποιώντας αυτόματα και ενθαρρύνοντας τη συμπεριφορά των άλλων τώρα και μελλοντικά -η επιλογή των περισσότερων... Ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα είμαστε λίγο καλύτερα από άλλες γνωστές χώρες που οι περαστικοί δεν αντιδρούν καθόλου, σε τίποτα!

Οπότε μένει αυτό που έκανε ο Μιχάλης, η αντίδραση βάσει ανθρώπινης αγανάκτησης και ευαισθησίας. Τους πρόσφερε ένα ταχύρυθμο "σεμινάριο" για τις επιπτώσεις της παραβίασης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, από την πλευρά του θύτη και του θύματος ταυτόχρονα! ;)

Επιπλέον, βοήθησε τον τυφλό να απαλλαγεί από αυτούς και άλλαξε και λίγο το... ρου των μελλοντικών γεγονότων! :smile:

Υ.Γ
Από τη στιγμή που εκτίθεσαι δημόσια, έστω και με το νούμερο του κινητού σου, όλα να τα περιμένεις. Απλά αγνόησε αυτόν που δεν έχει τα κότσια να στο πεί στα ίσια! Πήγαινε στην εκδήλωση για την πάρτη σου και για αυτούς που τους πας και σε πάνε.

Last edited:
Ρε Μιχάλη να ήσουνα κανένα 10χρονο να το καταλάβω …. τα περί του μηνύματος.

Άσε που αυτός που το έκανε θα τρίβει τα χεριά του επειδή σε επηρέασε και για την αναμπουμπουλα που προκάλεσε.

Γνωρίζοντας το χαρακτήρα σου από τα γραφόμενα σου το ξεπερνάω και είμαι σίγουρος ότι αν το ξανασκεφτείς δεν θα δώσεις καμία βαρύτητα σε αυτο όπως και ετσι πρέπει.

Επίσης προσωπική μου άποψη είναι να μην δίνουμε Καμια «Χαρα» σε Αθλια Υποκείμενα.

Αν δεν έχεις αντίρρηση όταν κλίσει το θέμα, καλό θα ήταν να φύγει και να ανοιχθεί άλλο περί του περιστατικού με τον τυφλο που εχει εντελος διαφορετική βαρύτητα.

Υπάρχει ένας ανώνυμος,κατά πάσα πιθανότητα φαρσέρ(στην καλύτερη περίπτωση,γιατί μπορεί να επιδιώκει και την δυσφήμηση του φόρουμ και να μην είναι φαρσέρ,αλλά προβοκάτορας),που έστειλε ένα μήνυμα βασιζόμενος σε δημόσια τοποθέτηση σε σχέση μ' ένα προσωπικό συμβάν και που θα μπορούσε να γράφει οτιδήποτε για οποιονδήποτε.

Αυτά που έγραψε,κατέληξαν να γίνουν θέμα,που να αφορά τα μέλη αυτού του φόρουμ,που ποτέ δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στον παραλήπτη του μηνύματος και παράλληλα να λειτουργεί εν δυνάμει απωθητικά για την γιορτή,4 ημέρες πρίν την πραγματοποίησή της.

Αυτά είναι τα γεγονότα μέχρι τώρα.

Προσωπικά,άν μου συνέβαινε εμένα,δεν θα άνοιγα το θέμα,γιατί τελικά την νύφη δεν την πληρώνει ο ανώνυμος κι αγνώστων προθέσεων δράστης, αλλά το φόρουμ και τα μέλη του...

Ρε παιδιά δεν ξέρω τι να πω.
Μπορεί να είναι στα σοβαρά, μπορεί να είναι πλάκα, φάρσα.
Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Δεν νομίζω αυτός που το έστειλε να ξανανοίξει το κινητό με αυτήν την κάρτα που χρησιμοποίησε.

Re: Απάντηση: Ακύρωση της συμμετοχής μου.

Αυτό το θέμα είναι η εξήγηση στο ότι πήρα τον νόμο στα χέρια μου.

Αγαπητέ κ. Μελίδη,

Είμαι εντελώς αντίθετος στην αυτοδικία ...

... όμως για το συγκεκριμένο περιστατικό όπως το περιγράφεις, πολύ καλά του έκανες!

Όσοι "διασκεδάζουν" με ανάπηρους (σωματικά ή ψυχικά) ή τους εκμεταλλεύονται, δεν είναι άνθρωποι, είναι υπάνθρωποι... Αν τυχόν και σε πάει στο δικαστήριο ελπίζω να σου τύχει ένας σωστός δικαστής και να τον κλείσει αυτόν μέσα!

ΥΓ. Όσο για το SMS, μπορεί να το έκανε κανένα παιδάκι για πλάκα. Δεν χρειάζεται να δώσεις σημασία...

Last edited:

Προσωπικά,άν μου συνέβαινε εμένα,δεν θα άνοιγα το θέμα,γιατί τελικά την νύφη δεν την πληρώνει ο ανώνυμος κι αγνώστων προθέσεων δράστης, αλλά το φόρουμ και τα μέλη του...

+1

Ετσι ακριβως.

Πιστεύω να το καταλαβαίνει ο Μιχάλης ότι πρόκειται για απόλυτα κακοπροαίρετη ενεργεία και να συμφωνήσει να κλίσει το θέμα παραμονή των γενεθλίων.

Και μόλις εχθές το απόγευμα ήμουν με τον Νίκο Κρυωνά και (εν μέσω ψησταριάς) συζητούσαμε πως θα κατέβουμε κάτω.

Αϊντε ωρέ καρντάσια, σας περιμένουμε!!! Μιχάλη, μην μααάς-bye-

Μιχάλη ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και RESPECT με όλη την σημασία των λέξεων!!!

Ελπίζω να πήραν το μάθημα τους τόσο αυτοί όσο και οι περαστικοί που δεν αντέδρασαν..

Και μήνυση να γίνει, νομίζω πηγαίνουν μάρτυρες υπεράσπισης για το ήθος χαρακτήρα κτλ.(τι λένε οι δηκηγόροι μας?)
Και νομίζω υπάρχουν πολλοί...

Last edited:
Ορέ Μιχάλη καλά τού έκανες!!!
Ελπίζω να μετράει σπασμένα δόντια για να το θυμάται μιά ζωή!
Όσο για το SMS άστο να πάει στο καλό.....

Συμφωνώ ότι η δημοσιοποίηση του μηνύματος ήταν άκαιρη και άνευ λόγου.

Το περιστατικό με την εξαφάνιση του τυφλού είναι άλλο θέμα.

Μιχαλη,

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

γεια ελα κατω για κανα :ADFADF1: -bye-

Μετά από μια δεύτερη σκέψη:

Η δήθεν ευαισθησία του ανώνυμου παραπονούμενου είναι ψεύτικη γιατί φέρθηκε σε εσένα ακριβώς με τον ίδιο δειλό, ανώριμο και ανήθικο τρόπο που φέρθηκε ο αλήτης στον τυφλό! Αυτό δείχνει ότι έχει την ίδια νοοτροπία και τον υποστηρίζει γιατί ταυτίζεται μαζί του, προφανώς γιατί ανήκει στο ίδιο συνάφι! Χρησιμοποιώντας τη μάσκα της ανωνυμίας αναφέρει εντωμεταξύ περισσότερους, ενώ μπορεί να είναι ένας και μοναδικός... αλητάμπουρας! Δεν αξίζει επομένως να ασχολείται κανείς μαζί του.

Last edited:
Status
Not open for further replies.