Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Κι εγώ μόλις άκουσα ότι έχασε τα δικαιώματα το tring περίμενα να αρχίσω να διαβάζω για πωλητές που θα λέγανε ότι να ναι για να πουλήσουν ότι προλάβουν μέχρι να μαθευτεί. Κλασικό φαινόμενο, ανεξάρτητα από χώρες..όλοι να πουλήσουν θέλουν.

Πάλι καλά που έμεινε κι αυτό. Κρίμα για όσους την πάτησαν. Υπάρχει τρόπος να διακόψετε και να πάρετε καμία αποζημίωση ή δεν αξίζει καν;

αποσα ξέρω ότι το TRING έχει πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα για 3 χρονιά και θετός θα είναι 2 χρονιά που θα προβάλει τα παιχνίδια :)

ενας φιλος μου πηρε τηλεφωνο σημερα που ειναι απο αλβανια και μπορει να μιλησει μαζι τους και του ειπαν οτι θα δοιξει κανονικα ελληνικο πρωταθλημα οπως και αγγλικο.τωρα αν λενε ψεματα δεν μπορω να το γνωριζω.μηπως παιζει το φαινομενο αυξησει συνδρομης και κανουν κολπα με τους δυστυχεις ελληνες που καιγονται για το τρισαθλιο και βρωμικο πρωταθλημα μιας και η τρισαθλια και απαραδεκτη νοβα εχει τις τιμες στα υψη.

Δεν πρεπει να ακουσουμε σε αυτους που λενε οτι θα δειξει Superleague που δεν υποσχονται αυτοι.Το μονο που κανει το Τring για να μας πεισει ειναι το διαφημιστικο τρειλερ για το Superleague οχι απο τα λογια των αντιπροσωπων του Tring. Συμφωνω αυτο που ειπε ο tiniakos οτι θα δουμε τι θα γινει στα τελη Αυγουστου.

Εγώ πάντως που τους έστειλα mail, δεν πήρα απάντηση...

Η είδηση ότι δε θα δείξει το Ελληνικό πρωτάθλημα, από που προέρχεται;

Αφού η ανακοίνωση της είδησης για την απόκτηση των δικαιωμάτων απο την Νοβα μιλάει για αποκλειστικότητα.
Εγώ πάντος σίγουρα δεν θα το ρίσκαρα τώρα για αυτούς που έχουν ήδη συνδρομές δεν ξέρω μακάρι να το δείξει
τουλάχιστον για όσο καιρό έχουν πληρώσει οι άνθρωποι.

Last edited:

παντως οπως διαβασα απο το gazzetta η νοβα στην νεα συμφωνια που εκανε εβαλε τα αποκλειστικα δικαιωματα για ελλαδα,κυπρο,και αλβανια :furious3:.τωρα τι δουλεια εχει η νοβα με τα αλβανικα καναλια ολοι το καταλαβαινουμε.τους κοψανε συνδρομες και φτασανε μεχρι εκει.αλλα απο την αλλη το συμβολαιο που εχει το tring ειναι για 3 χρονια και πρεπει να βρει τροπο η νοβα να το σπασει για να παρει την αποκλειστικοτητα του πρωταθληματος.εδω μπαινει το θεμα μονοπολιο, και μια ετερεια που κανει οτι γουσταρει και αποφασιζει και διατασει, και μαλιστα και επεμβενοντας και σε δικαιωματα αλλων χωρων.το τι θα πραξουν οι αλβανοι θα το δουμε στην πορεια διοτι με αυτο το καθεστως αυτοι χανουν τωρα συνδρομητες, και δεν νομιζω οτι θα το αφησουν ετσι, απο την στιγμη που εχουν συμβολαιο για αλλα 2 χρονια.παντως και μονο με το αγγλικο να μεινουν για μενα με αυτη την τιμη και παλι αξιζει να βλεπεις 6-7 παιχνιδια του αγγλικου.απο εκει και περα και εμεις σαν συνδρομητες οχι εγω προσωπικα της νοβα ας ξυπνησουμε επιτελους για το τι πληρωνουμε και το τι αγοραζουμε παντα σε σχεση με το αθλητικο προγραμμα και ας καταλαβουμε επιτελους για ποσο κοροιδα μας θεωρουν και μας εχουν οι λιγοι και εκλεκτοι ολου αυτου του σαπιου συστυματος.

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Με την εικόνα που έχει το tring κανονικά ούτε 100 ευρώ δεν αξίζει (να μη μιλήσουμε για το περιεχόμενο). Τώρα για το ποιος είναι κορόιδο ή όχι είναι μεγάλη η συζήτηση...

Γράφει εδώ http://media-industry.blogspot.com/2011/08/short-stories0908.html οτι όλες οι εκπομπές από σεπτέμβρη πάνε στο novasports1. Άρα επιστρέφει μάλλον το πρωτάθλημα στο 1. Καλό νέο αν ισχύει, ειδικά γι αυτούς που έχουν τον παλιό καλό αναλογικό αποκωδ/τή..:2thumb22sup:

για εσενα που προσκυνας την νοβα ειναι κοροιδια. για εμενα που με ενδιαφερει να βλεπω αγγλικο πρωταθλημα και με το ελληνικο θα δουμε τι θα γινει με 140 ευρω το χρονο το πακετο plus με σχεδον ολα τα αγγλικα παιχνιδια ειναι μια πολυ καλη τιμη.απο εκει και περα εμενα οι εικονα δεν με πολυενδιαφερει αν δεν ειναι hich definition,εγω ποδοσφαιρο θελω να δω.απο εκει και περα πληρωνετε εσεις τα 50 ευρω να βλεπετε το υπερθεαμα της νοβα.και το μονο πακετο αυτη την στιγμη που στα λεφτα του ειναι ο παραδεισος του ποδοσφαιρου ειναι το aljazzera sports και σε σχεση βεβαια με το tring σε χρηματα ειναι η μερα με την νυχτα.

Κανεις δεν προσκυναει την Νοβα...Ο καθενας βολευεται με οτι εχει...Εγω προσωπικα θελω την Νοβα για τα Ντοκυμαντερ και επειδη εχουν και υποτιτλους!!Μπορουσα να παρω κατι αλλο??Μαλλον οχι...

Απάντηση: Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

για εσενα που προσκυνας την νοβα ειναι κοροιδια. για εμενα που με ενδιαφερει να βλεπω αγγλικο πρωταθλημα και με το ελληνικο θα δουμε τι θα γινει με 140 ευρω το χρονο το πακετο plus με σχεδον ολα τα αγγλικα παιχνιδια ειναι μια πολυ καλη τιμη.απο εκει και περα εμενα οι εικονα δεν με πολυενδιαφερει αν δεν ειναι hich definition,εγω ποδοσφαιρο θελω να δω.απο εκει και περα πληρωνετε εσεις τα 50 ευρω να βλεπετε το υπερθεαμα της νοβα.και το μονο πακετο αυτη την στιγμη που στα λεφτα του ειναι ο παραδεισος του ποδοσφαιρου ειναι το aljazzera sports και σε σχεση βεβαια με το tring σε χρηματα ειναι η μερα με την νυχτα.
Καταρχήν μίλησε καλύτερα. Ποιος προσκυνάει τη nova; Κάρτα al jazeera έχω κι εγώ και nova start pack στο εξοχικό που είναι άθλια η επίγεια λήψη. Και, αν δεχθώ κάποια προσφορά από τη nova, ίσως πάρω μια συνδρομή για να βλέπω τα ματς της ομάδας μου που με ενδιαφέρουν. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας λέγοντας ότι το tring είναι ποιοτικό πακέτο. Απλά μια λύση ανάγκης ήταν λόγω της ακριβής συνδρομής της nova.

High definition και μόνο!
Είναι δυνατόν σε επίπεδη τηλεόραση να βλέπεις εικόνα δεκαετίας?

Πράγματι το τι θα γινει θα το δούμε στην πρώτη αγωνιστική. Εγώ μέχρι τότε παίρνω σαν δεδομένω πως το tring δεν θα δείξει μπάλα και δεν πρόκειτε να προτείνω σε κανέναν φίλο να το δοκιμάσει.

Εδώ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=358304&cid=122 λέει ότι δεν θα έχει φέτος η tring. Λογικά η Νοβα μετά την επένδυση που έκανε
180 εκατομμύρια θα προσπαθήσει να έχει αποκλειστικότητα , σε κάθε περίπτωση θα πρέπει τουλάχιστον να περιμένουμε μέχρι την πρώτη αγωνιστική.