Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Πήρα το πακέτο Tring πρίν 15 μέρες.Εάν δέν δείξει το Ελληνικό πρωτάθλημα την κάτσαμε.Όχι δέν βάζω Νοβα ξανά(8 χρόνια συνδρομιτής)αλλα ουτε να την ακούσω ξανα δεν θελω.

Καλησπερα σε ολη την παρεα!
Θα ηθελα να μαθω λεπτομερειες για το εν λογω πακετο και ειδικα για το full που εχει τους αγωνες της Premier League ζωντανα.
Τι τιμη παιζει περιπου ,αν η καρτα συνεργαζεται ευκολα με την πλειοψηφια των δεκτων και ειδικοτερα με Dreamboxes.Επισης θα ηθελα να πω οτι αν επιβεβεαιωθει οτι το πακετο δεν θα δειξει αγωνες Ελληνικου πρωταθληματος και καποιος φιλος εχει μια τετοια καρτα που δεν του χρειαζεται πλεον θα με ενδιεφερε να την αγορασω.
Σας ευχαριστω.

....Τέλεια....Ουτε και το Αγγλικό δέν το δείχνει στο tring sports...έβαλα να δώ την Λιβερπουλ και έχω μαύρη οθόνη..στα αλλα καναλια παιζει κανονικά.Ευχαριστούμε την Tring και την Nova για τη ΜΕΓΑ εξαπάτηση και αδιαφορία.Να ναι καλά όπου κι αν ειναι.:worshippy::music-smiley-005::SFGSFGSF:

Ειπαμε οτι η Νοβα δεν ειναι και η καλυτερη , αλλα επειδη δεν δειχνει το Tring τωρα που κολλαει η Νοβα???????Αμαν με την γκρινια :SFGSFGSF::afro:

....Τέλεια....Ουτε και το Αγγλικό δέν το δείχνει στο tring sports...έβαλα να δώ την Λιβερπουλ και έχω μαύρη οθόνη..στα αλλα καναλια παιζει κανονικά.Ευχαριστούμε την Tring και την Nova για τη ΜΕΓΑ εξαπάτηση και αδιαφορία.Να ναι καλά όπου κι αν ειναι.:worshippy::music-smiley-005::SFGSFGSF:

Μαυρη οθονη?Μαλλον πηρες την απλη καρτα Tring οτι δεν δειχνει το αγγλικο.Αν θελεις να δεις το αγγλικο τοτε παρε τη καρτα Tring Plus.Απο που πηρες την απλη καρτα?

H νόβα που κολλάει;

H νόβα που κολλάει;

...η εξαπάτηση κολάει στο Tring και η αδιαφορία στη Νόβα...γιατι στα 8 χρόνια συνδρομής μου σε σπίτι και μαγαζί τους πήρα πριν 3 μήνες και του είπα γιατι κάθε χρόνο αυξάνουν την συνδρομή...και η απάντηση που πήρα ήταν γιατι αυτή είναι η πολιτική της ετιαρίας.Συγνώμη άλλα εγώ δέν νομίζω ότι ειναι σωστό να αδιφορούν για τους νόμιμους πελάτες και συνεπείς τόσα χρόνια.Απογοητευτηκα λοιπον απο την καθαρά εισπρακτική τακτική και τις αυξήσεις και προχορησα σε διακοπή ξενερωμένος.Πήγα στο Tring υποβαθμίζοντας την ποιότητα λόγω εποχών κρίσης...κι εκει η εξαπάτηση.Ο πωλητής με είχε διαβεβαιώσει για Αγγλικό και Ελληνικό...η αλήθεια είναι ότι το ΜαντσεστερΓ.με Μαντσεστερ Σιτυ το έδειξε...αλλα σήμερα εμπλοκή...Για το Ελληνικό δέν ξέρω αλλά μάλλον όπως λέτε δεν θα το δείξει.Οπότε θα πουλήσω μάλλον το πακέτο κανα 100αρικο να μου φύγει...Όσο για την νοβα θα αρκεστώ σε ένα video sender απο το απεναντι καφανείο και θα βλέπω "τσοντα" τα παιχνίδια.:SFGSFGSF::fahne90:

μ'αρέσει πάντως που είσαι νόμιμος συνδρομητής και έχεις πάρει συνδρομητικό άλλης χώρας, το έχεις φέρει εδώ και τώρα θα παίξεις με video sender βλέποντας τσόντα παιχνίδια. Εσύ και ο monk ένα πράμα! :Ρ

μ'αρέσει πάντως που είσαι νόμιμος συνδρομητής και έχεις πάρει συνδρομητικό άλλης χώρας, το έχεις φέρει εδώ και τώρα θα παίξεις με video sender βλέποντας τσόντα παιχνίδια. Εσύ και ο monk ένα πράμα! :Ρ
Ακριβως...το πακετο tring sports ειναι νομιμο και διεψευσε με αν διεκρινα μια ειρωνεια στα λογια σου... Ξερεις πιο ειναι το προβλημα ;...οτι εγω την πατησα λογω αγνοιας...αυτους που τους αρμεγουν ομως ξερουν σε ποια κατηγορια Ελληνων ανηκουν και δικαιωμα τους...οπως και δικο μου να ψαχνω οχι παντα την ποιοτητα αλλα απλα ενα ψωροπρωταθλημα που ειναι το χειροτερο και το ακριβοτερο...επομενος εγω δεν θα σου πω οτι εσυ εισαι ομοιος με καποιον αλλο...αυτο ειναι το κοινο γνωρισμα οσω ακομα αντεχουν την συνδρομη στη νοβα και την υπερασπιζονται με δουρειο ιππο την ποιοτητα της.Λυπαμαι που εφτασα το 2011να βλεπω νοβα τσοντα με βιντεο sender...αλλα και το tring εξαπατησε κοσμο...Το βιντεο sender παιζει καθαροτατα και νομιμα:2thumb22sup:

το video sender είσαι σίγουρος ότι είναι νόμιμο; Άλλο το καθαρή εικόνα και άλλο το νόμιμη εικόνα. ερώτηση τώρα..λίγο χαζή αλλά ερώτηση. Αφού δε σου αρέσει αυτό το παλιοψωροκουτσοπρωτάθλημα, γιατί κάθεσαι και ψάχνεσαι με απατο-tring και πατέντες; Εμένα αν δε μου άρεσε δε θα το βλεπα και θα καθόμουν να δω τον Εζέλ στον Αντ1 που έχει και σασπένς!

το video sender είσαι σίγουρος ότι είναι νόμιμο; Άλλο το καθαρή εικόνα και άλλο το νόμιμη εικόνα. ερώτηση τώρα..λίγο χαζή αλλά ερώτηση. Αφού δε σου αρέσει αυτό το παλιοψωροκουτσοπρωτάθλημα, γιατί κάθεσαι και ψάχνεσαι με απατο-tring και πατέντες; Εμένα αν δε μου άρεσε δε θα το βλεπα και θα καθόμουν να δω τον Εζέλ στον Αντ1 που έχει και σασπένς!

Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι..Οταν κατι δεν μας αρεσει του γυρναμε την πλατη , δεν κανουμε το κοσμο ανω κατω για να βρουμε λυσεις!

Στην ιστοσελίδα του το Tring αναφέρει ότι θα εξακολουθήσει να προβάλει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μαζί με τους αγώνες της Premier League και του FA Cup.

http://www.tring.tv/kanalet-tv/satelitor/sport/

Στην ιστοσελίδα του το Tring αναφέρει ότι θα εξακολουθήσει να προβάλει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μαζί με τους αγώνες της Premier League και του FA Cup.

δεν μενει παρα να το διαπιστωσουμε..?!?!?!?!?

Μάλλον έχουν ξεχάσει να την αλλάξουν αυτή την καταχώρηση από πέρυσι. Δε νομίζω να ισχύει. Το arena sport πάντως θα δείχνει και φέτος ελληνικό πρωτάθλημα...

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν το tring έδειξε το OΦΗ-Ατρόμητος;

Μάλλον έχουν ξεχάσει να την αλλάξουν αυτή την καταχώρηση από πέρυσι. Δε νομίζω να ισχύει. Το arena sport πάντως θα δείχνει και φέτος ελληνικό πρωτάθλημα...

arena στο astra 19??

Απο οτι διαβασα στην σελιδα τοy arena sport σημερα θα μεταδωσει τον αγωνα ΚΕΡΚΥΡΑ -ΠΑΟ σε μαγνιτοσκοπιση http://www.tvarenasport.com/channel ...
δεν αναφερει πουθενα για live αγωνα.

Και στο EPG του TRING που είδα τώρα, δεν αναφέρει τίποτα για αγώνα της SuperLeague.

bye bye Tring. Χαρήκαμε για τη γνωριμία :willy: