....Τέλεια....Ουτε και το Αγγλικό δέν το δείχνει στο tring sports...έβαλα να δώ την Λιβερπουλ και έχω μαύρη οθόνη..στα αλλα καναλια παιζει κανονικά.Ευχαριστούμε την Tring και την Nova για τη ΜΕΓΑ εξαπάτηση και αδιαφορία.Να ναι καλά όπου κι αν ειναι.:worshippy::music-smiley-005::SFGSFGSF:
....Τέλεια....Ουτε και το Αγγλικό δέν το δείχνει στο tring sports...έβαλα να δώ την Λιβερπουλ και έχω μαύρη οθόνη..στα αλλα καναλια παιζει κανονικά.Ευχαριστούμε την Tring και την Nova για τη ΜΕΓΑ εξαπάτηση και αδιαφορία.Να ναι καλά όπου κι αν ειναι.:worshippy::music-smiley-005::SFGSFGSF:
H νόβα που κολλάει;
Ακριβως...το πακετο tring sports ειναι νομιμο και διεψευσε με αν διεκρινα μια ειρωνεια στα λογια σου... Ξερεις πιο ειναι το προβλημα ;...οτι εγω την πατησα λογω αγνοιας...αυτους που τους αρμεγουν ομως ξερουν σε ποια κατηγορια Ελληνων ανηκουν και δικαιωμα τους...οπως και δικο μου να ψαχνω οχι παντα την ποιοτητα αλλα απλα ενα ψωροπρωταθλημα που ειναι το χειροτερο και το ακριβοτερο...επομενος εγω δεν θα σου πω οτι εσυ εισαι ομοιος με καποιον αλλο...αυτο ειναι το κοινο γνωρισμα οσω ακομα αντεχουν την συνδρομη στη νοβα και την υπερασπιζονται με δουρειο ιππο την ποιοτητα της.Λυπαμαι που εφτασα το 2011να βλεπω νοβα τσοντα με βιντεο sender...αλλα και το tring εξαπατησε κοσμο...Το βιντεο sender παιζει καθαροτατα και νομιμα:2thumb22sup:μ'αρέσει πάντως που είσαι νόμιμος συνδρομητής και έχεις πάρει συνδρομητικό άλλης χώρας, το έχεις φέρει εδώ και τώρα θα παίξεις με video sender βλέποντας τσόντα παιχνίδια. Εσύ και ο monk ένα πράμα! :Ρ
το video sender είσαι σίγουρος ότι είναι νόμιμο; Άλλο το καθαρή εικόνα και άλλο το νόμιμη εικόνα. ερώτηση τώρα..λίγο χαζή αλλά ερώτηση. Αφού δε σου αρέσει αυτό το παλιοψωροκουτσοπρωτάθλημα, γιατί κάθεσαι και ψάχνεσαι με απατο-tring και πατέντες; Εμένα αν δε μου άρεσε δε θα το βλεπα και θα καθόμουν να δω τον Εζέλ στον Αντ1 που έχει και σασπένς!
δεν μενει παρα να το διαπιστωσουμε..?!?!?!?!?Στην ιστοσελίδα του το Tring αναφέρει ότι θα εξακολουθήσει να προβάλει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μαζί με τους αγώνες της Premier League και του FA Cup.
http://www.tring.tv/kanalet-tv/satelitor/sport/
Μάλλον έχουν ξεχάσει να την αλλάξουν αυτή την καταχώρηση από πέρυσι. Δε νομίζω να ισχύει. Το arena sport πάντως θα δείχνει και φέτος ελληνικό πρωτάθλημα...Στην ιστοσελίδα του το Tring αναφέρει ότι θα εξακολουθήσει να προβάλει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μαζί με τους αγώνες της Premier League και του FA Cup.
http://www.tring.tv/kanalet-tv/satelitor/sport/
Μάλλον έχουν ξεχάσει να την αλλάξουν αυτή την καταχώρηση από πέρυσι. Δε νομίζω να ισχύει. Το arena sport πάντως θα δείχνει και φέτος ελληνικό πρωτάθλημα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.