Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport
Ατυχές νομίζω το παράδειγμα και το έχουμε ξανααναφέρει...λέμε ότι δε μπορούμε να συγκρίνουμε τον δικό μας πάροχο με χώρες που κάποιος παίρνει 5κ ενώ στην Ελλάδα 15κ...τί γίνεται όμως με τους παρόχους των χωρών που κάποιος βγάζει 30 - 40 - 50κ (Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία κλπ) που οι τιμές τους είναι στα ίδια με εμάς αλλά οι παρεχόμενες υπηρεσίες εντελώς σε άλλο επίπεδο???
Αυτά που ισχύουν για τους (υποτίθεται) "κατω" από εμάς, ισχύουν και για εμάς που είμαστε "κάτω" από πολλούς! Όχι τα καλά και συμφέροντα....
Πολύ καλή σύγκριση. Αυτό που πρέπει όμως να λάβεις υπόψη σου είναι και οι μισθοί στην Αλβανία. Άλλο να παίρνει κάποιος 15k τον χρόνο και άλλο να παίρνει 5k τον χρόνο. Δε ξέρω τι παίζει από μισθούς αλλά είναι λογικό να είναι τόσο χαμηλές οι τιμές στην Αλβανία. Δυστυχώς η ευτυχώς η σύγκριση που πρέπει να γίνει είναι με χώρες που θεωρούνται στο ίδιο επίπεδο με την Ελλάδα, οι οποίες όμως δεν υπάρχουν, καθώς οι "ευρωπαϊκές" είναι πολύ πιο μπροστά, ενώ οι "βαλκανικές" είναι ακόμα πίσω και τώρα αναπτύσονται.
Στην Πορτογαλία ξέρει κανείς πόσο κάνουν τα ανάλογα πακέτα; Νομίζω ότι μόνο με αυτή τη χώρα είμαστε λίγο κοντά.
Ατυχές νομίζω το παράδειγμα και το έχουμε ξανααναφέρει...λέμε ότι δε μπορούμε να συγκρίνουμε τον δικό μας πάροχο με χώρες που κάποιος παίρνει 5κ ενώ στην Ελλάδα 15κ...τί γίνεται όμως με τους παρόχους των χωρών που κάποιος βγάζει 30 - 40 - 50κ (Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία κλπ) που οι τιμές τους είναι στα ίδια με εμάς αλλά οι παρεχόμενες υπηρεσίες εντελώς σε άλλο επίπεδο???
Αυτά που ισχύουν για τους (υποτίθεται) "κατω" από εμάς, ισχύουν και για εμάς που είμαστε "κάτω" από πολλούς! Όχι τα καλά και συμφέροντα....