Alfa Romeo MiTo - Μας καλύπτει???

Εχω την εντυπωση οτι καροτσι πισω δεν θα χωρέσει. Και το πορτμπαγκάζ οπως το βλεπω ειναι μια σταλια.

Εχω την εντυπωση οτι καροτσι πισω δεν θα χωρέσει. Και το πορτμπαγκάζ οπως το βλεπω ειναι μια σταλια.

Στο corsa πάντως χωράει. Απλά δε χωράει τίποτε άλλο!!!

Η πιο πάνω συμβουλή για τη δοκιμή είναι νομίζω εξαιρετική!!!

Μου λέτε τι την ήθελα την καθημερινή???

Στο επόμενο παιδί θα διαβάζω Μίκυ Μάους στο μαιευτήριο...

(αν υποψιαστώ ότι ο σύγχρονος Μίκυ οδηγεί Alfa Romeo...θα παιθάνω!)

Απάντηση: Re: Alfa Romeo MiTo - Μας καλύπτει???

Μου λέτε τι την ήθελα την καθημερινή???

Στο επόμενο παιδί θα διαβάζω Μίκυ Μάους στο μαιευτήριο...

(αν υποψιαστώ ότι ο σύγχρονος Μίκυ οδηγεί Alfa Romeo...θα παιθάνω!)

Xοντρο κολληματο Mito ε??:flipout:

Φιλε central να σου ζησει το παιδακι...:ernaehrung004:

Απο κει και περα τα αυτοκινητα ειναι λαχεια (...οπως θα ξερεις...) μπορει να παρεις το πιο αξιοπιστο και να σου βγει πατατα αλλα μπορει να συμβει και το αντιστροφο...

Δεν εχει νοημα να δεχεσαι την alfa και το bravo και να εισαι αρνητικος στη lancia, αλλωστε ολα απο μια εταιρεια ειναι και με κοινη τεχνολογια.

Οσο για τους χωρους, αν εχεις προγραμμα και γι αλλο παιδι, μαλλον ξεχνα τη mito εκτος αν δεν εχεις προβλημα αλλαγης σε 2-3 χρονια?

Ειναι οντως ομορφη η ατιμη ομως...

Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές!!!

Κάνοντας μια τέτοια επιλογή, αναπόφευκτα μάλλον πρέπει να δεχτώ την αλλαγή σε 3 χρόνια. Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης σαν 2ο με κάποιο άλλο μεγαλύτερο σαν 1ο...

Να σου ζήσει το μικρούλι, πάντα με υγεία κ χαρά φίλε μου !

Προσωπικά, βρίσκω τα alfa romeo πολύ όμορφα εμφανισιακά.....αλλά μέχρι εκεί...πολλά,προβλήματα κατά κανόνα...βέβαια, σε όλους τους κανόνες υπάρχουν κ οι εξαιρέσεις.

Το μιτο είναι πολύ όμορφο, αλλά νομίζω μικρό για οικογένεια. Σε λίγο θα πρέπει να κουβαλάς καροτσάκια, παιχνίδια λίγο πιο μετά, πάνες κα., συν τα δικά σας πράγματα. Νομίζω μικρό πολύ είναι...

Γνωρίζουμε πότε θα έρθει το μοντέλο Ελλάδα???

Αν δεν το δω από κοντά...δεν το απορρίπτω!!!

:flipout:

Υπομονή, έχουν ανακοινωθεί και εκδόσεις με φτηνότερους κινητήρες...

επίσης πιθανολογώ πως θα υπάρξουν εκδόσεις χωρίς το πλήρες ηλεκτρονικό πακέτο που θα το "ελαφρύνει" οικονομικά...

Η όλη ιστορία μου θυμίζει το κλασσικό δίλλημα...

Μου αρέσει, αλλά δεν κάνει για οικογένεια!!!

:flipout::flipout::flipout:

Συνήθως η FIAT επιλέγει για την ALFA διαφορετικούς κινητήρες, φρένα, τιμόνι κλπ. Αν είναι έτσι και για τη Mi.To. τότε θα έχει διαφορά στο δρόμο από το Grande Punto.

Ίδωμεν.... .

Τιμολογιακά πάντως είναι ανέλπιστα κοντά...

Τα "καλά" μοντέλα του grande σκαρφαλώνουν πάνω από 17000

Σιγουρα θα εχει διαφορες. Οποιος εχει οδηγησει alfa romeo (ειδικα λιγο πιο παλια μοντελα πριν απο τις 147) δυσκολα δεχεται την αισθηση πολλων νεων μοντελων στο δρομο.

Lancia Musa , σε στυλ A Class , στα μισά λεφτά όμως ... σε diesel ακόμα καλύτερα ...

Το Mi.To ανήκει στην κατηγορία των μοναχικών καβαλάρηδων ... δε θα αντέξω άμα δω Mi.To με παιδικό κάθισμα ...

GP έχει καλύτερη τιμή , αλλά αυτό και η Mi.To δεν έχουν τους χώρους μίας Musa ... θα εκτιμήσετε δεόντως και την άνεση που προσφέρει ...

Για να μιλησω εκ πειρας απο το 1990 οδηγω alfa (η και μια alfa παραλληλα με καποιο αλλο αυτοκινητο). Ξεκινησα με μια nova 1750 (αρχαια με καμποσα προβληματα), μετα με alfa 33 (και εκαι καμποσα).

Το τελευταιο το εχω απο το 1995 (alfa 146 1.6) εχει 190000 χλμ και ευτυχως
δεν εχει πει κιχ ακομη...παντως θα ελεγα οτι το μεγαλυτερο προβλημα τους για μενα ειναι τα κιβωτια ταχυτητων.