pontios
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: Re: Alice In Wonderland 3D or not 3D?
Που φίλε μου?
Εγώ πάντως εχω κανει κράτηση σε 3D σήμερα σε RealD αίθουσα
Που φίλε μου?
Εγώ πάντως εχω κανει κράτηση σε 3D σήμερα σε RealD αίθουσα
Και τοτε γιατι το διαφημιζουν σε 3D;Για κάποιο λόγο αποφασίσανε να μην το φέρουνε στην Ελλάδα σε 3D.
αλλα μια χαρα μου φανηκε....
Στάθηκε αδύνατο να εμπλακώ και να με παρασύρει.
Οπως άλλως τε και το προηγούμενό του με τον μπαρμπέρη.
Είναι επίπεδος πια, ανέμπνευστος, 'πληρωμένο πιστόλι'-λές και τον ενδιαφέρει απλά και μόνο να εικονογραφεί τα παραμύθια. Τίποτα παραπάνω.
Περιέργως την ίδια 'φάση' φαίνεται στα μάτια μου να περνά και ο Τερι Γκίλιαμ εδώ και κάμποσα χρόνια. Αλλά τουλάχιστον ο Γκίλιαμ είναι άνισος. Το Tideland ήταν σκέτη αποτυχία αλλά οι ρωγμές του δείχνουν πόσο φιλόδοξα ξεκίνησε. Το ίδιο και το Fear & Loathing In Las Vegas.
ο Μπάρτον φαίνεται σαν να 'τέλειωσε' με το Charlie & The Chocolate Factory.
θα συμφωνησω με τον Κωστα.Μπορει ο κοσμος του Μπαρτον να ειναι εδω,να δινει ρεστα με τη σκηνογραφια αλλη μια φορα,αλλα δεν σε παρασερνει με τιποτα.σε κραταει σε αποσταση,βιαστικο και χωρις την "τρελλα" που θα μπορουσε να σε ξεσηκωσει...παρ'ολα αυτα σε σχεση με αλλα βλεπεται μια χαρα αλλα ρε γαμωτο απο τον μπαρτον θελουμε περισσοτερα.δεν φταιμε εμεις αυτος μας καλομαθε...
Στους Αμπελόκηπους το παίζει 3D σε ένα σινεμά. Και εγώ σε 3D θα το δω!
Στάθηκε αδύνατο να εμπλακώ και να με παρασύρει.
Οπως άλλως τε και το προηγούμενό του με τον μπαρμπέρη.
Είναι επίπεδος πια, ανέμπνευστος, 'πληρωμένο πιστόλι'-λές και τον ενδιαφέρει απλά και μόνο να εικονογραφεί τα παραμύθια. Τίποτα παραπάνω.
Περιέργως την ίδια 'φάση' φαίνεται στα μάτια μου να περνά και ο Τερι Γκίλιαμ εδώ και κάμποσα χρόνια. Αλλά τουλάχιστον ο Γκίλιαμ είναι άνισος. Το Tideland ήταν σκέτη αποτυχία αλλά οι ρωγμές του δείχνουν πόσο φιλόδοξα ξεκίνησε. Το ίδιο και το Fear & Loathing In Las Vegas.
ο Μπάρτον φαίνεται σαν να 'τέλειωσε' με το Charlie & The Chocolate Factory.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.