pontios
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: Re: Alice in Wonderland by Tim Burton
Με όλο το θάρρος φίλε μου, τι σχέση μπορεί να έχει το Trial με την Αλίκη του Μπάρτον. Μην συγκρίνουμε παντελώς ανόμια πράγματα.
Το ότι έτυχε στο σινεμά που πήγες να κοπούνε 5 εισητήρια δεν σημαίνει ότι έτσι είναι αλλού.
Η ταινία μπορεί να μην είναι αυτό που περίμενε ο κάθε φαν του Μπάρτον, αλλά δεν παύει να είναι μια αρκετά καλή ταινία με φοβερή σκηνογραφία και σε καμμία περίπτωση δεν είναι για πέταμα.
Αν μη τι άλλο δεν νομίζω ότι έχει βγει καλύτερη Αλίκη όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Μετά από τόσο καιρό είπα να ξαναπάω σινεμά για να ξαναζήσω την μαγεία της μεγάλης οθόνης. Το έργο που διάλεξα και πήγα με την γυναίκα μου ήταν η Αλίκη σε κανονική προβολή στην Βάρκιζα.
Για την ιστορία αναφέρω ότι στην αίθουσα κόπηκαν συνολικά πέντε εισιτήρια! Αναρτιέμαι αν συμφέρει τους αιθουσάρχες προβολή με τόσα λίγα άτομα.
Το έργο μας απογοήτευσε διότι άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε. Να σημειώσω ότι σαν παιδική ταινία είναι αρκετά τρομακτική, ενώ για τους ενήλικες είναι αρκετά αφελής. ‛Έτσι κανένας δεν ικανοποιείται. Αυτή η ιστορία με τα εφέ με έχει κουράσει. Νομίζεις τελικά ότι βλέπεις όλο τα ίδια πράγματα.
Ευτυχώς το βράδυ στο σπίτι, είδα σε DVD την ταινία Le Proces (TRIAL) του 1963 και αποζημιώθηκα. Πρόκειται για το έργο του Όρσονν Ουέλες που είναι εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα του Κάφκα, η δίκη.
Με όλο το θάρρος φίλε μου, τι σχέση μπορεί να έχει το Trial με την Αλίκη του Μπάρτον. Μην συγκρίνουμε παντελώς ανόμια πράγματα.
Το ότι έτυχε στο σινεμά που πήγες να κοπούνε 5 εισητήρια δεν σημαίνει ότι έτσι είναι αλλού.
Η ταινία μπορεί να μην είναι αυτό που περίμενε ο κάθε φαν του Μπάρτον, αλλά δεν παύει να είναι μια αρκετά καλή ταινία με φοβερή σκηνογραφία και σε καμμία περίπτωση δεν είναι για πέταμα.
Αν μη τι άλλο δεν νομίζω ότι έχει βγει καλύτερη Αλίκη όλα τα προηγούμενα χρόνια.