Alice in Wonderland by Tim Burton

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Alice in Wonderland by Tim Burton

Μετά από τόσο καιρό είπα να ξαναπάω σινεμά για να ξαναζήσω την μαγεία της μεγάλης οθόνης. Το έργο που διάλεξα και πήγα με την γυναίκα μου ήταν η Αλίκη σε κανονική προβολή στην Βάρκιζα.
Για την ιστορία αναφέρω ότι στην αίθουσα κόπηκαν συνολικά πέντε εισιτήρια! Αναρτιέμαι αν συμφέρει τους αιθουσάρχες προβολή με τόσα λίγα άτομα.
Το έργο μας απογοήτευσε διότι άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε. Να σημειώσω ότι σαν παιδική ταινία είναι αρκετά τρομακτική, ενώ για τους ενήλικες είναι αρκετά αφελής. ‛Έτσι κανένας δεν ικανοποιείται. Αυτή η ιστορία με τα εφέ με έχει κουράσει. Νομίζεις τελικά ότι βλέπεις όλο τα ίδια πράγματα.
Ευτυχώς το βράδυ στο σπίτι, είδα σε DVD την ταινία Le Proces (TRIAL) του 1963 και αποζημιώθηκα. Πρόκειται για το έργο του Όρσονν Ουέλες που είναι εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα του Κάφκα, η δίκη.

Με όλο το θάρρος φίλε μου, τι σχέση μπορεί να έχει το Trial με την Αλίκη του Μπάρτον. Μην συγκρίνουμε παντελώς ανόμια πράγματα.
Το ότι έτυχε στο σινεμά που πήγες να κοπούνε 5 εισητήρια δεν σημαίνει ότι έτσι είναι αλλού.
Η ταινία μπορεί να μην είναι αυτό που περίμενε ο κάθε φαν του Μπάρτον, αλλά δεν παύει να είναι μια αρκετά καλή ταινία με φοβερή σκηνογραφία και σε καμμία περίπτωση δεν είναι για πέταμα.
Αν μη τι άλλο δεν νομίζω ότι έχει βγει καλύτερη Αλίκη όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ειδα κι εγω την ταινια σε 3d (Αθηναιον αμπελοκηποι) και περα οτι σαν ταινια δεν ηταν οντως απο τις καλυτερες του Μπαρτον (αν και μενα μου αρεσε) ο κινηματογραφος ηταν το προβλημα. Κακη θεση θεασης, καμια αισθηση βαθους (εκτος ελαχιστων περιπτωσεων) και πολυ χαμηλος ηχος (για τα δικα μου γουστα παντα). Απορω αν αυτοι που ειδαν στη συγκεκριμενη αιθουσα το Avatar ειδαν οντως την ταινια οπως την ειδα εγω στην IMAX. Κριμα και τζαμπα τα λεφτα

Υγ το μονο που αξιζε παραπανω απο την ταινια ηταν το trailer σε (οτι ναναι) 3D του TRON Legacy. Greetings programs

Το ειδα χθες βραδυ , odeon κοσμοπολις αιθουσα 12 ,
η ποιοτητα της εικονας χαλια κριμα γιατι εχασε πολυ η ταινια
στα της ταινιας τωρα ,
τιγκα στο cgi (αυτο το αλογο του Grispin Glover.. εχανε frames επιτηδες ?)
η bonham carter (μαμα με φωναζουν κεφαλα...) μου αρεσε
δε μου αρεσε ο τζονις σαν να αλλαξε ρουχα και makeup και πεταχτηκε απο το σοκολατο-εργοστασιο του στην uderworld , το παιξιμο του μου φανηκε ιδιο ...
Καλη σε γενικες γραμμες , αλλα οχι απο τις καλυτερες του Μπαρτον

Status
Not open for further replies.