Alien: Covenant

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    72
Re: Alien: Covenant (2017)

Eγω παντως, το μονο παραπονο που ειχα (με την ταμια) ειναι οτι με πεταξε στην θεση .... J18.
Nαι μεν κεντρικη σειρα .... αλλα ΟΧΙ στο κεντρο της σειρας. Κατα τα αλλα .... ο κοσμος ελαχιστος
(Πεμπτη γαρ) και ο ηχος εκπληκτικος. Το δε unalignment δεν φανηκε να μου χαλαει την αισθηση.
Η οθονη ειναι 15 μετρα τερας. Ster Makedonia .... φυσικα :proud:
για αυτο πας στα village στο cosmos. Κλείνεις τις θέσεις που θες online , κεντρο καρφί ευθεία λιγο πανω απο την μέση στην v-max οθόνη , παραγγέλνεις την κόκα κολα και τα ποπ κορν ταυτόχρονα και πας με το χαρτάκι σου στο ειδικό ταμείο και τα παίρνεις χωρίς ουρές και αναμονή...

Απάντηση: Alien: Covenant (2017)

Ωραια ολα αυτα αλλα στο imdb γιατι εχει ηδη απο την αρχη μολις και μετα βιας ενα 7αρακι?
Υπενθυμιζω οτι οσο περναει ο καιρος οι βαθμολογιες τεινουν να χαμηλωνουν...

Μολις συνειδητοποιησα οτι εχει ηδη την ιδια βαθμολογια με το Prometheus...
Παει δηλαδη σφαιρα για πιο κατω.
Χμμμ, μαλλον θα το δω στο σπιτακι μου αυτο.

Re: Απάντηση: Alien: Covenant (2017)

Ωραια ολα αυτα αλλα στο imdb γιατι εχει ηδη απο την αρχη μολις και μετα βιας ενα 7αρακι?
Υπενθυμιζω οτι οσο περναει ο καιρος οι βαθμολογιες τεινουν να χαμηλωνουν...

Μολις συνειδητοποιησα οτι εχει ηδη την ιδια βαθμολογια με το Prometheus...
Παει δηλαδη σφαιρα για πιο κατω.
Χμμμ, μαλλον θα το δω στο σπιτακι μου αυτο.
θα καταλάβεις αν διαβάσεις τις αρνητικές κριτικές .
Ειναι κατι σε " γιατι εχει αθηναϊκές πινακίδες " η αιτιολόγηση ....

Η ταινία ειναι πισω απο alien και aliens και πανω απο οτιδήποτε αλλο εχει βγει με alien .

για αυτο πας στα village στο cosmos. Κλείνεις τις θέσεις που θες online , κεντρο καρφί ευθεία λιγο πανω απο την μέση στην v-max οθόνη , παραγγέλνεις την κόκα κολα και τα ποπ κορν ταυτόχρονα και πας με το χαρτάκι σου στο ειδικό ταμείο και τα παίρνεις χωρίς ουρές και αναμονή...

Village πηγα πριν δεκα χρονια .... δεν με βολεψαν τα καθισματα .... εφυγα !

Last edited:

Απ' ότι έχω καταλάβει πολλοί είχαν διάφορες προσδοκίες.. ακόμη και από την άλλη ταινία που ακουγόταν..
και ίσως ψήφισαν με μία δόση αυστηρότητας..

Πάντως είναι καλό ότι δεν θέλησαν να "θάψουν"..

Αν δείτε την ανάλυση της βαθμολογίας ανάμεσα στις 2 τελευταίες ταινίες.. είναι σχεδόν ίδιες !! :cool:
.. αλλά σαφώς κάθε ταινία είναι για διαφορετικά γούστα!

http://www.imdb.com/title/tt2316204/ratings?ref_=tt_ov_rt

http://www.imdb.com/title/tt1446714/ratings?ref_=tt_ov_rt

Στο κρατάνε ζεστό το ποπ κορν ?? :p

Last edited:

Αν μια ταινια σε ωθησει να την ξαναδεις (εστω μια φορα ακομα) ... γινεσαι υποκριτης αν την χαρακτηρισεις ΚΑΚΗ.

Απλα πραγματακια -bye-

O PublicDomain :p (... εδω στο poll ...)

Οπου να ναι θα καταφθασει και ο Avlovers. :ridinghorse:
Ομως αν δει την θεση κατειλημενη απο αλλον ... μπορει και να μην ψηφισει. :laugh:

Στο κρατάνε ζεστό το ποπ κορν ?? :p
και κρύα την κόκα κολα :p

Έφτιαξαν ειδικό ταμείο διπλα απο τα εκδοτήρια απέναντι απο τα κονονικα με τα τρόφιμα. Εξυπηρετεί όσους εχουν αγοράσει προϊόντα online μαζί με το εισιτήριο . Ολα προπληρωμένα , Σκαναρισμα, πακεταρισμα και καλη θέαση , χωρίς ουρές .

Village πηγα πριν δεκα χρονια .... δεν με βολεψαν τα καθισματα .... εφυγα !
gold-class-2.jpg

Ο Δασκαλος θελει να τα δεσει ολα .... στο τελος !
Δεν θα αφησει τιποτα στην ασαφεια και ολιγωρεια.
Ομως .... τον παιρνει (ηλικιακα) ? .....

Καθε ταινια επικεντρωνοταν σε κατι. Καθε ταινια (Αlien) ειχε ενα κεντρο βαρους.
Η πρωτη ηταν στην αγριοτητα και το εξελικτικο σφριγος της φυσης (εξωγηινης φυσης).
Η δευτερη ηταν στην ανθρωπινη επαρση (πεζοναυτες, αποικιστες, μηχανορραφιες, ψεμματα).
Η τριτη στην αναποδραστη θυσια (η Ripley πεθαινει) για το καλο των υπολοιπων (και της ανθρωποτητας ?)
Η τεταρτη ... στην ουτοπια/ματαιοπονια στρατολογησης μιας εξωγηινης φυσης (και της αγριοτητας της).
Ο Προμηθεας ... στην παντελη ελλειψη αλτρουισμου του κτιστη προς το κτισμα (οχι μονο ...
των Μηχανικων προς τους ανθρωπους αλλα και του Weyland προς τον David, του Holloway
προς τον David, ακομα και της Vickers προς τον David ... με μονη φωτεινη εξαιρεση ... μια Shaw).
Στο Covenant ... στον ασταθμητο παραγοντα που μεχρι προτινος φανταζε σταθμισμενος (David).

Last edited:

Μου έφυγε ενα βάρος...ουφ..

Χτες και προχτές ξαναείδα το Prometheus γιατί είχα τέσσερα χρόνια να το δώ και το είχα ξεχάσει λίγο (προχτες σε απλό και χτες σε 3D το ψώνιο:)).

Aν και το Covenant είναι τέτοια ταινιάρα (ή και καλύτερη) τότε θα ψηφίσω αβίαστα εξαιρετική.

Ελπίζω μέσα στην βδομάδα να πάω να το δώ.

Xωρις να πω περισσοτερα .... δεν χρειαζονταν να ξαναφρεσκαρεις τον Προμηθεα.
Ειναι σε εντελως αλλη κατευθυνση το Covenant ... σεναριακη κατευθυνση.

Εγω, που ημουν ετοιμος να γινω Τουρκος (αν λιγο ψαξει κανεις τι φαια ουσια
κατεθεσα για το hype των Mηχανικων) ... και ο μεγας Scott με αλλαξοπιστησε.

Αυτο ... ΔΕΝ το κατορθωσε πχ. ο Abrams (που ειμαι δεκα φορες πιο μαστουρης :proud:
με την ΑστροΠολεμιαδα). Βεβαια, εντελως διαφορετικα τα μεγεθη και οι ποιοτητες.
Nα το πω καλυτερα ... δεν μπορεις να τους συγκρινεις ! Οσο και αν προσπαθησεις.

Last edited:

Ε, ναι..ο Scott ,όπως πολύ σωστά τον αποκάλεσες, είναι Μέγας και αυτό δεν αλλάζει όποιος Abrahams και να τον πλησιάσει (λέμε τώρα)

Μακάρι ο άνθρωπος να περάσει τα εκατό και να μας δίνει ακόμα τέτοιες ταινίες (εγώ είμαι χρόνια φαν του)