Στο alien 3 που δαγκώνει ένα πτώμα και το τραβάει στην φωλιά.Αυτο με τη τροφη πού το εχεις δει;
Δεν εχω δει καπου να τρωνε το οτιδηποτε και τωρα που το λεω αλλη μια απορια μου εμφανιστηκε.
Τι σκατα τρωνε;
Κι εσύ, ρε παιδάκι μου, ψάχνεις γωνιές στο δίφραγκο!και παλι δεν ειναι λογικο να σκοτωνουν, θα επρεπε να αιχμαλωτιζουν και οχι να σκοτωνουν.
Νομίζω είσαι λίγο παραπάνω απαιτητικός, σειρά είναι δεν είναι ταινία, ποια σειρά δεν έχει ατελείωτο μπλά μπλά και έχει δράση συνεχώς?? Δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ταινίες Alien και είναι λογικό..για τα δεδομένα σειρών λοιπόν που ο πήχης είναι χαμηλός και έχεις άλλες χαμηλότερες απαιτήσεις, είναι αξιοπρεπής η σειρά μέχρι τώρα... άλλα μέχρι εκει.Οκ...Το καταλάβαμε. Η σειρά είναι ένα ατελείωτο μπλα μπλα με ένα cliffhanger τέλος σε κάθε επεισόδιο.
Σε διάρκεια 1 ώρα είδαμε 5 λεπτά ουσίας από τα οποία τα μισά μόνο αφορούσαν το alien .
Δεν θα σχολιάσω ακόμη την σύνδεση που κατάφερε η Γουεντι....
Θέλω να πιστεύω ότι στα 4 τελευταία θα έχουμε δράση. Και στο δικό μου μυαλό παίζουν πολλά σενάρια όχι ευχάριστα για το παιδί Prodigy...
Μα η σειρά λέγεται alien και alien δεν έχουμε. Αν κάποιος δεν ήξερε τι είναι τα alien θα μπερδευοταν καθώς είναι μια σειρά για τα android και πιο εντυπωσιακό "alien" είναι το χταποδακι που στερεί την αίγλη από τον πρωταγωνιστη.Νομίζω είσαι λίγο παραπάνω απαιτητικός, σειρά είναι δεν είναι ταινία, ποια σειρά δεν έχει ατελείωτο μπλά μπλά και έχει δράση συνεχώς?? Δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ταινίες Alien και είναι λογικό..για τα δεδομένα σειρών λοιπόν που ο πήχης είναι χαμηλός και έχεις άλλες χαμηλότερες απαιτήσεις, είναι αξιοπρεπής η σειρά μέχρι τώρα... άλλα μέχρι εκει.
Απάντησες και μόνος σου, αν είχε η σειρά Aliens θα έβγαζαν πόσα 2-3 επεισόδια?? Οπότε κάπως πρέπει να γεμίσουμε τόσες ώρες....ε βάλανε τα Androids....δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς το Budget για να έχεις ατελείωτες σφαγές, αίμα, πολέμους, μάχες, εφέ συνεχώς....ας ελπίσουμε να δούμε λίγο δράση, αγωνία και τρόμο στα επόμενα. Αν και κρατάω μικρό καλάθι.Μα η σειρά λέγεται alien και alien δεν έχουμε. Αν κάποιος δεν ήξερε τι είναι τα alien θα μπερδευοταν καθώς είναι μια σειρά για τα android και πιο εντυπωσιακό "alien" είναι το χταποδακι που στερεί την αίγλη από τον πρωταγωνιστη.
Στα 3 και 4 δεν έχουμε δράση. Έχουμε τα ψυχολογικά των android .
Πιστεύω ότι έβαλαν τα υπόλοιπα είδη γιατί δεν θα μπορούσαν να γεμίσουν την σειρά μόνο με το κανονικό alien καθώς δεν θα έφτανε τα 8 επεισόδια. Όλοι νεκροί από το δεύτερο...
Σε όλες τις ταινίες οποίος μπλεχτεί με πειράματα με τα alien το πράγμα στραβώνει άμεσα...
Η σειρά είναι πιο κοντά στον Προμηθέα παρά στο Alien και Aliens. Ενώ στην πραγματικότητα αν έπεφτε ένα διαστημοπλοιο με ήδη alien ελεύθερο θα είχαμε σφαγή σε όλο το νησί...
Πού το ειδες;Ε ναι ! Ε ναι!
9.5/10 για το 5ο από εμένα. Άξιο!
Στην τσίτα 1 ώρα. Αναμνήσεις απο το αρχικο alien.
Και αν το alien είναι η απόλυτη απειλή πολλαπλασιαστε το με όλα αυτά που ξέφυγαν.
Παίζει να το ξαναδώ αυτό το επεισόδιο!
Βλασφημία αλλά θα μπορούσε να είναι το alien 1....
Το χταποδακι είναι ότι πιο τρομακτικό έχει βγει σε εξωγήινο. Το βάρος του σε χρυσό οποίος το σκέφτηκε.
Στο imdb του έβαλα 10 γιατί αξίζει να είναι πάνω από 9.5 μέσο όρο.
Disney+ . Κάθε Τετάρτη πρωί είναι έτοιμο για κατανάλωσηΠού το ειδες;
Κυκλοφορησε;

Εκπληκτικό το 5ο.
Ερώτηση επειδή δεν έχω καταλάβει ή κάτι έχω χάσει.
Με ποιον τρόπο επικοινωνεί ο επιζών του σκάφους με το παιδί που πείθει να τον βοηθήσει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.