Αλλαγές στη Μουσική Κατηγορία

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγές στη Μουσική Κατηγορία

Γιώργο ( και υπόλοιποι ) ποιά είναι τα μεγέθη εκείνα που μπορούν να μετρηθούν και να κάνουν την πλάστιγγα να γείρει προς την μία ή την άλλη πλευρά ; Πως θα διαπιστωθεί ότι "κάτι" δουλεύει και "κάτι" άλλο δεν δουλεύει ; Υπάρχουν στατιστικά δεδομένα επισκεψιμότητας; Πως αντιλαμβάνεσαι εσύ την απόδειξη της ορθότητος της μίας ή της άλλης πλευράς ;

Δημήτρη έχεις ένα δίκαιο όσον αφορά τα μεγέθη. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι σε τέσσερα άτομα δεν αρέσει το νέο στήσιμο. Οι υπόλοιποι που συμμετέχουν πιο ενεργά στην κατηγορία από ότι κατάλαβα είτε συμφωνούν είτε απλώς δεν εξέφρασαν κάποια γνώμη. Όπως και να έχει προκύπτει μια πλειοψηφία

Τώρα όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, πως δηλαδή μπορεί να κρίνει κανείς αν κάτι τραβάει ή όχι θα σου πω, πως μάλλον θα γίνει αυτόματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε αυτό που λέω είναι το μεγάλο μπάμ που έκανε η κατηγορία λίγο μετά το περσινό πέσιμο των απέναντι. Χωρίς να είμαστε συνεννοημένοι αρχίσαμε όλοι να κάνουμε παρουσιάσεις και μέσα σε ένα περίπου δεκαήμερο έγινε σχεδόν από όλους αντιληπτό ότι είχαμε χτυπήσει κόκκινο. Είχε ειπωθεί κιόλας ότι πάμε πολύ καλά Ένα λοιπόν γεγονός αυτόματα οδήγησε την κατηγορία προς μια κατεύθυνση (στην προκειμένη ήταν ένας παροδικός οργασμός, μια έξαψη).
Θα μπορούσε κάποιος βέβαια να μην κάνει καθόλου αυτόν τον συσχετισμό ή να το θεωρήσει ως απλή σύμπτωση. Γνώμη μου είναι, ότι είχαν σχέση και πολύ μεγάλη.

Κάθε πράγμα που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με την κατηγορία, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα την ενεργοποιεί θετικά ή αρνητικά.
Πιστεύω πολύ στους ανθρώπους εδώ μέσα και ξέρω καλά πως κανείς δεν αντιστέκεται σε μια κατηγορία που πάει καλά, όπως και κανείς δεν θα μείνει άπραγος σε μια κατηγορία που πέφτει.

Μάλλον συμφωνώ με το Μανωλάκο. Και λέω μαλλον γιατί δεν το θεωρώ και τόσο ουσιαστικό το θέμα. Αν συνεχίσουν να γράφουν τα παιδιά που έγραφαν για τις καινούριες κυκλοφορίες στις παρουσιάσεις θα έχουμε ενημέρωση όπως παλιά.
Αλλά οι νέες κυκλοφορίες, ειδικά από καινούριες μπάντες πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να είχαν το δικό τους χώρο.

Προχωράμε και χωρίς νέες κυκλοφορίες, δεν τρέχει τίποτα. Η Κατηγορία έχει πολύ μεγάλη δύναμη με όποια διάρθρωση και να λειτουργήσει. Η εμπιστοσύνη στους διαχειριστές είναι δηλωμένη από τη πρώτη μέρα που ανέλαβαν.
Για μένα το θέμα είναι να μην έχουμε μεταξύ μας προστριβές και περισσότερο ειδικά με όσους υπάρχει και φιλία εκτός φόρουμ. Οι αντιπαραθέσεις είναι στο πρόγραμμα, οι ανόητοι εγωισμοί όχι.

πολυ καλα ολα
ακουστηκαν τεκμηριωμενες αποψεις και αντιρρησεις
το χειροτερο θα ηταν να συμφωνουσαμε ολοι σε ολα

γεια σου Μουκ λεβεντη !!

.

Προχωράμε και χωρίς νέες κυκλοφορίες, δεν τρέχει τίποτα. Η Κατηγορία έχει πολύ μεγάλη δύναμη με όποια διάρθρωση και να λειτουργήσει. Η εμπιστοσύνη στους διαχειριστές είναι δηλωμένη από τη πρώτη μέρα που ανέλαβαν.
Για μένα το θέμα είναι να μην έχουμε μεταξύ μας προστριβές και περισσότερο ειδικά με όσους υπάρχει και φιλία εκτός φόρουμ. Οι αντιπαραθέσεις είναι στο πρόγραμμα, οι ανόητοι εγωισμοί όχι.

:ernaehrung004::ernaehrung004:

Eπειδή η αμφισβήτηση, τόσο εδώ όσο και στην Κατηγορία Μελών Σωματείου, είναι αντιθετικά περίπου ίση της δικής μου εισήγησης για το Πως Πρέπει Να Είναι από τούδε και στο εξής η Κατηγορία Μουσικής, δηλώνω πως αδυνατώ να αγνοήσω τα μέλη που διαφωνούν, πολλά από τα οποία τα θεωρώ -ή θεωρούσα, μέχρι πρό τινος- και φίλους. Οφείλω λοιπόν να σας παραθέσω τις απαντήσεις που έδωσα εκεί, ελαφρώς τροποποιημένες για ευνόητους λόγους.

Αν δεν πρυτάνευε αυτό το σκεπτικό σε αυτά που γράφουμε εγώ και '5-6 άλλοι', η Μουσική Κατηγορία σήμερα θα ήταν σκέτο facebook: "τρελλό μωρό αγόρι μου, τι να λέμε τώρα", "πότε να περάσω να το ακούσουμε;", "θα έχεις εσύ ξύδια ή να φέρω εγώ;", "το βρήκα σήμερα και το αγόρασα παιδιά, μεγάλη μπαντάρα, ευχαριστώ", "και γαμώ τις αλμπουμάρες μιλάμε". Αυτό περνάει για ψάξιμο και ζωντάνια και φρεσκάδα και ...μεγάλη δυναμική στις μέρες μας;
και οι άλλοι που θεωρούν πως πρέπει να ενημερώσουν λίγο παραπάνω αυτόν που διαβάζει, να του δώσουν το στίγμα του δίσκου, να του πούν από που φαίνεται να έρχεται και προς τα που αλλοιθωρίζει, και λίγα ιστορικά ίσως και κυρίως να τεκμηριώσουν την εκτίμησή τους, τα Πως και τα Γιατί, αυτοί 'γράφουν για τους πεθαμένους';

ε λοιπόν και εμε'ις ξέρουμε Πως πρέπει.
και αυτό εισηγηθήκαμε. το Πως πρέπει κατά την άποψή μας.
γιατί και αυτή είναι, υποθετω, εκ των ων ουκ άνευ σ ένα διαχειριστή Κατηγορίας όπως η δική μας.
κάντε το facebook, δεν δίνουμε δεκάρα. "τι χαμπαράκια ρε μαχαλόμαγκα, τι ακούσαμε σήμερα αγορίνα μου;".
μη μας ζητάτε όμως και να διαχειριζόμαστε κάτι που δεν θα μας αρέσει.
γιατί όπως σ εσάς δεν αρέσουν οι ...πεθαμένοι, και σε μας δεν μας αρέσει η αντίληψή σας περι Καινούργιου αλλά και ο τρόπος που εκφέρεται.
και αν εσείς δεν θέλετε μία τις Παρουσιάσεις, εμείς δεν σας θέλουμε δέκα.
και αν εσείς βάζετε πάνω απ όλα τους 'επισκέπτες', εμείς τους θεωρούμε μπανιστηρτζήδες και μυρωδιάδες και αναξιόπιστους, τόσο σαν φίλους όσο και σαν λάτρεις. Γιατί όταν δηλώνεις το πάθος σου πρέπει και να μπορείς να το αποδείξεις κι αυτό είναι ...κομμάτι δύσκολο για ανθρώπους ανίκανους να δεσμευθούν στο παραμικρό, ούτε καν να γίνουν μέλη σε ένα φόρουμ και να το παρακολουθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα και να έρθουν αυτοί στα μέτρα του κι όχι να ψάχνεται το φόρουμ να πάει στα δικά τους.
και υπ όψιν: η περιουσία της Κατηγορίας, δεν είναι τόσο τα ωραία κείμενα όσο η αρχοντιά της. το προφιλ της. αυτήν πρέπει να περιφρουρήσετε ως κόρη οφθαλμού. γιατί αν επικρατήσει η μπαλαφάρα, να δώ τι θα λέτε μετά στις κάθε λογής Φαίδρες. ή σε τύπους σαν αυτόν που 'ντράπηκε' να βάλει στην Κατηγορία μας τους στίχους απo τα γαβγάμηλα και τους έβαλε στην Cafe.
Αυτά, καλοί μου φίλοι, είναι παράσημα κατα την αποψή μας .
Αμα δεν σας αρέσουμε να ζητήσετε να μας αλλάξουν.
No hard feelings.

Αυτά τα ολίγα.
Δούλοι σας ταπεινοί.

Last edited:
Θα ήταν νομίζω συνετό να μην αρχίσει πάλι σαν απάντηση σε αυτά που μόλις παρέθεσε ο κ. Λυμπερόπουλος ένας ακόμη ατέρμων αντίλογος.
Στη συνεισφορά και των δύο δυο διαχειριστών στην ποιότητα και την εικόνα της Μουσικής κατηγορίας και προς τα έξω, δεν χρειάζεται νομίζω να αναφερθώ.
Και όπως είπε ο κ. Σούρλας θα πρέπει να πάψει άμεσα οποιαδήποτε στάση αμφισβήτησης ή αντίρρησης σε ότι προτείνουν. Στο κάτω κάτω αυτή η στάση και αντίδραση παραπέμπει περισσότερο σε καρεκλοκένταυρους παρά σε ανθρώπους που με επιχειρήματα υποστηρίζουν τη θέση τους.
Το Σωματείο έχει καταστατικό και διαδικασίες πάνω στις οποίες στηρίζεται η ομαλή λειτουργία του. Αφήστε το να λειτουργήσει έτσι λοιπόν.
Και συγχωρείστε με αν δεν γίνομαι αρεστή έτσι, στο κάτω κάτω δεν είμαι καν μέλος του Σωματείου, όμως παρακολουθώ τη Μ.Κ. ακριβώς για την ποιότητα που την διακρίνει και το ύφος που την χαρακτηρίζει. Κι αυτό βρίσκεται στις Παρουσιάσεις κυρίως και δεν είναι καθόλου πεθαμένο.

Τό θέμα θεωρείται λήξαν..
Η Γενική Διαχείριση εμπιστεύεται πλήρως τούδιαχειριστές της Μουσικής και τίς αλλαγές πού πρότειναν που είναι ,εδώ που τά λέμε λεπτομέρειες..

Ως παλιο μέλος της μουσικής κατηγορίας επίσης,που έχω συμβάλει οσο μπορώ σε αυτήν δηλώνω οτι διαχωρισμοί στην Μουσική γιά λόγους ´ιδιοκτησιακούς´ή εντυπωσιασμού δέν γινονται δεκτοί απο κανέναν.
Πολλά μέλη θά μπορούσαν να αισθάνονται και προσβεβλημένα επειδή έγιναν απόπειρες διαχωρισμού σέ ´οπισθοδρομικούς´και ´νεωτεριστές´πού ειναι παντελώς αστήρικτοι και αβάσιμοι.Αυτό δά έλειπε κάποιος νά έχει το προνόμιο τού ´νεωτεριστή´μόνον γιά την πάρτη του.Θα συνιστούσα μάλιστα πρίν αυτοχαρακτηριστεί ´νεωτεριστής´ας ρίξει και μιά ματιά σέ κείμενα πού ποτέ δέν έκανε τον κόπο να δεί μπάς και διαπιστώσει οτι τετοιοι διαχωρισμοί είναι άνευ νοήματος
Το παραβλέπω μιάς και η κατηγορια στηρίζεται στίς σχέσεις τών μελών της.
Προχωράμε μέ τίς αλλαγές πού προτάθηκαν..
Τα κείμενα και η ψυχή παίζουν τον μείζονα ρόλο και οχι σε ποιά σελίδα βρίσκεται η Χ ´νέα´κυκλοφορία ή παρουσίαση..
Εδώ δεν λειτουργήσαμε ποτέ ως διαφημιστικό portal πού παίζει τον ρόλο τού ´κράχτη´.
Και τέλος οποιος θέλει να ψάξει οιοδήποτε κειμενο το βρίσκει.
Τέλος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αλλαγές στη Μουσική Κατηγορία

Θα ήταν νομίζω συνετό να μην αρχίσει πάλι σαν απάντηση σε αυτά που μόλις παρέθεσε ο κ. Λυμπερόπουλος ένας ακόμη ατέρμων αντίλογος.
Στη συνεισφορά και των δύο δυο διαχειριστών στην ποιότητα και την εικόνα της Μουσικής κατηγορίας και προς τα έξω, δεν χρειάζεται νομίζω να αναφερθώ.
Και όπως είπε ο κ. Σούρλας θα πρέπει να πάψει άμεσα οποιαδήποτε στάση αμφισβήτησης ή αντίρρησης σε ότι προτείνουν. Στο κάτω κάτω αυτή η στάση και αντίδραση παραπέμπει περισσότερο σε καρεκλοκένταυρους παρά σε ανθρώπους που με επιχειρήματα υποστηρίζουν τη θέση τους.
Το Σωματείο έχει καταστατικό και διαδικασίες πάνω στις οποίες στηρίζεται η ομαλή λειτουργία του. Αφήστε το να λειτουργήσει έτσι λοιπόν.
Και συγχωρείστε με αν δεν γίνομαι αρεστή έτσι, στο κάτω κάτω δεν είμαι καν μέλος του Σωματείου, όμως παρακολουθώ τη Μ.Κ. ακριβώς για την ποιότητα που την διακρίνει και το ύφος που την χαρακτηρίζει. Κι αυτό βρίσκεται στις Παρουσιάσεις κυρίως και δεν είναι καθόλου πεθαμένο.

Να με συγχωρείτε αλλά θεωρώ απαράδεκτη την λέξη που χρησιμοποιήσατε.

Τα κείμενα δεν χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους, μόνο οι πράξεις τους.
Δ.Μ 2010.

Όπως το κείμενο του Λύμπε για μένα δεν έχει γραφτεί ποτέ.

Προχωράμε με τις αποφάσεις της διαχείρισης.

ΤΕΛΟΣ με αυτά. Πάμε παρακάτω please.

Ωχ τώρα το είδα Κάλλη μου. Απλά για ενημέρωση σου, σου κάνω γνωστό ότι ΕΓΩ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.
Και παροτι διαφωνώ με τη νέα δομή, όχι μόνο δεν το έχω μετανιώσει αλλά έκανα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Είμαι απίστευτα καλά με μένα να ξέρεις.

ΑΥΤΑ.

Υ.Γ. Ξέρω πόσο καλοπροαίρετη είσαι.:ernaehrung004:

Δεν καταλαβαινω προς τι ολη αυτη η κουβεντα. Ας προχωρισει το πραγμα και βλεπουμε. Ο Κωστας εχει απολυτο δικιο σε αυτα που λεει. Αν η κατηγορια ΜΑΣ αρεσει, ειναι, προταρχικως, για τα κειμενα που γραφονται εκει, για τις παρουσιασεις. Κατα δευτερο λογο, εμενα μου αρεσει και για την επικαιρη ενημερωση που προσφερει και ΕΠΕΙΔΗ καποιοι αλλοι ειναι πολυ καλυτεροι απο εμενα στις παρουσιασεις, εγω ασχολουμε περισσοτερο με τα επικαιρα.

Η ουσια ειναι η μουσικη. Οσο διαχειριζονται την κατηγορια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ μουσικοφιλοι, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να συμβει κατι πολυ στραβο. Αντιθετως, πιθανοτατα θα συμβει κατι πολυ καλο.

Last edited:
Ωχ τώρα το είδα Κάλλη μου. Απλά για ενημέρωση σου, σου κάνω γνωστό ότι ΕΓΩ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.
Και παροτι διαφωνώ με τη νέα δομή, όχι μόνο δεν το έχω μετανιώσει αλλά έκανα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Είμαι απίστευτα καλά με μένα να ξέρεις.

ΑΥΤΑ.

Υ.Γ. Ξέρω πόσο καλοπροαίρετη είσαι.:ernaehrung004:

τότε ποιός μένει?:rolleyes:
..σε καμία περίπτωση βεβαίως:D

Τζίμη αν δεν γράψεις κείμενα-ποιήματα, νέες κυκλοφορίες δεν ξαναματαβλέπεις:ernaehrung004:

Εννοείται Πέτρο,δίκιο έχεις.
Η κουβέντα μας γίνεται και rock 'n' roll που και που. Μια χαρά.
Έχουν αναπτυχθεί οι απόψεις και οι οπτικές Δημόσια και συνεχίζουμε.

Απάντηση: Re: Αλλαγές στη Μουσική Κατηγορία

Τώρα για ποίηση δεν το έχω σόρρυ.

Ασε τα ψοφια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Το εχεις και το παραεχεις! Θυμασαι την παρουσιαση που ειχες κανει για τους URBS???? Hταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Την ειχα στειλει και σε καποιους φιλους μου και ψηθηκαν να το αγορασουν!:worshippy:

Πέτρο thanks. Τι μου θύμισες. Το είχε διαβάσει και μία μικρή και είχε ψηθεί:flipout::flipout::flipout:
Από τα τυχερά του επαγγέλματος.:Banane0:

Υ.Γ Και ο Παναγιωτίδης το είχε πάρει και έψαχνε μετά να το πουλήσει αν θυμάμαι καλά.