Όταν δεν ξέρεις από κούρδισμα της πίσω ανάρτησης στα Γαλλικά και πας να το πειράξεις προκαλείς την τύχη του οδηγού...
εξεπακριβώς.
Κανονικά ήθελε αλλαγή ολόκληρη η πίσω μπάρα αλλά όταν είχα ρωτήσει μου είχανε πει κανα χιλιάρικο και....το άφησα!
παππούδες με τα σαξόραλά σας![]()
παππούδες με τα σαξόραλά σας![]()
Δεν θέλει αλλαγή σωστή ρύθμιση θέλει.....
Η συμπεριφορά οποιουδήποτε οχήματος στις στροφές, βελτιώνεται εύκολα και με σχετικά λίγα χρήματα (κι ας είναι και ψορόλα), αρκεί βέβαια να ξέρεις τι να βάλεις γιατί μπορεί να το κάνεις και χειρότερο αν δεν ξέρεις.
Ένα μεγάλο πρόβλημα με τα σαξόραλα ήταν οι οδηγοί τους (συνήθως άπειροι πιτσιρικάδες).
Και οι απανταχού "μαστρογιώργηδες" που θεωρούσαν ότι μπορούσαν να βελτιώσουν την ανάρτηση τους!!!! Τις περισσότερες φορές συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο...
ραλι ολες οι εκδοσεις , uno turbo , πουντο gt ,swift gti , charade gtti ,civic vti καροτσες πουπουλα σκοτωστρες ολα αλλα η αδρεναλινη 1000%
Εγω προτεινω hybrid θα χαρει η τσεπη σου!!!!!:driver:
Τα καινουργια ειναι λουκουμαδες με τα αμπε σε με τα ηλεκτρικ γκαζ ασε αρ και οτι βαλει ο νους φτιαγμενα για ψωνια .....παθητικη ασφαλεια στο μεγιστο απολαυση στο ελαχιστο.
Εγω προτεινω hybrid θα χαρει η τσεπη σου!!!!!:driver:
Σάξο και 106 ποτέ, δεν μου αρέσει να απλώνω το χέρι μου και να πιάνω το παράθυρο του συνοδηγού !!!!!!![]()
δεν πιστεύω να πάει όπως φορτώνει η σελίδα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.