Αλλαγή ενισχυτή

nickvas19

AVClub Addicted Member
11 August 2011
2,011
Γεια σας παιδες...και παλι.

Βρισκομαι εδω με και λιγο καιρο με τα Β&w 685 s2,nad 326bee και το ifi micro. Aπο καλωδια και dac μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα σε καποια και θα κατσω ετσι (Μονο interconnect δεν αλλαξα,εβαλα αυτο που ειχε μεσα το ifi...και δεν ξερω εαν αξιζει να ασχοληθω).

Ακομα και τωρα κατι με χαλαγε γενικοτερα...και μιας ποτε δεν ειχα δοκιμασει αλλον ενισχυτη ετσι οπως ειμαι το εκανα. Βρηκα εναν cayin 2020cu...και τα b&w κελαιδησαν. Ειπα αμεσως εδω ειμαι.....και μαλλον βλεπω τον nad να τρωει ποδι.και σε αυτο το σημειο θελω την βοηθεια σας.

Γενικα ο ενισχυτης μου φανηκε πολυ πιο ευχαριστος,μαλακος και ξεχωριζω την πισω μουσικη σκηνη...μ αρεσε πολυ.Και καλυτερη αναλυση απο πριν, με την εννοια οτι δεν χανει σε αναλυση ενω ταυτοχρονα δεν κουραζει. Πριν ηταν καπως ξερο. Το θεμα ειναι πιο τωρα....εγω ηθελα να ακουσω και εναν arcam να δω ποιος θα μου ακουστει αλλα δεν ξερω εαν θα χω αυτην την δυνατοτητα, διοτι εχω ακουσει πολυ καλα λογια για arcam. Τoν cayin τον βρισκω μεταχειρισμενο στα 550ευρο με 5 χρονια εγγυηση απο καταστημα. Τωρα δεν γνωριζω χρονολογια του ενισχυτη,ποσο παλιος ειναι,ποσες ωρες εχει παιξει κτλ και γενικα εαν αξιζει αυτα τα χρηματα. και γενικοτερα δεν γνωριζω πως να κινηθω :).

καμια βοηθεια ; σας ευχαριστω

ΥΣ:δινω δικιο για οσους ελεγαν οτι το αδυναμο μερος ηταν ο ενισχυτης μου :), απλα δεν περιμενα να ακουσω τετοια διαφορα.

Re: Αλλαγη ενισχυτη

συνθηκες σπιτι μου...ενα απογευμα 5ωρες....

κινεζος ε;......με ξενερωσες.....δεν αξιζει ε;...δεν εχω δοκιμασει αλλον ενισχυτη αλλα νομιζω τον nad που εχω τον παταει :P

Last edited:

Μωρέ μπορεί να τον πετάει. Σίγουρος δεν είμαι. Γενικά τη στάμπα του vfm την έχουν οι cayin. Αλλά παντα σε αγγελία πώλησης καταλήγουν.
Ποσο το μαλλί αν επιτρέπεται; Ποιο μοντελο;

τον 2020 cu στα 550ευρο...αλλα μου ειπαν εχει ρευματα toshiba...

Last edited:

κανεις καποια προταση;....καποια βοηθεια;

Ο cayin με εντυπωσιασε σε σχεση με τον nad..ισως μαλλον καλυτερης οδηγησης. Οι χροιες δεν μ αρεσεαν τοσο....αλλα δεν παυει να ναι ευχαριστος και smooth. στα 900 ευρο που κοιταξα για nad,arcam,denon,marrantz ειναι ολοι στα 80-90watts και νομιζω οτι δεν με ικανοποιησει τοσο μιας και η διαφορα απο τον nad μου θα ειναι μολις 20-30watts και μετα παλι σιγουρα θα ψαχνομαι. Aπο την αλλη δε για 100-120 watts πρεπει να πεταξω 2000ευρο...εκτος εαν κοιταξω για μεταχειρισμενο....

Τι με συβουλευεται;

κοιταξε κατι σε primare yba μετ/να εχουν και οδηγηση και ειναι και μουσικα μηχανηματα

Προελευσης η κατασκευης?
Γιατι αρκετοι εχουν αλλη και προελευση η ειναι αλλων συμφεροντων και αλλου κατασκευαζονται
Ο xindak κινα και θα σου προτεινα να μην ακουσεις καποιον...γιατι δεν φτανουν για ολους μας...ειναι λιγα πλεον τα κομματια και οσοι λιγοτεροι τα διεκδικουμε τοσο καλυτερα ειναι...

κινα ε;....δεν ξερω δεν τα χω σε εκτιμηση τα κινεζικα ισως κακως. εαν και τα B&W λενε πισω made in china.

ταλευομαι οπως να χει. Διοτι εαν ειναι να παρω κινα γιατι να μην κρατησω τον cayin?!....ο xindak ποσο κανει;ποσα watt?!απο την αλλη λεω να κανω υπομονη να χτυπησω τον arcam fmj a39....εστω και τυφλα...αποκλειεται να ναι χαλια.αλλα δυο χιλιαρικα ειναι αυτα.

όχι φυσικά εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και καμία σχέση δεν έχω με την αγγελία απλώς ενημερώνω :2thumb22sup:

α ευχαριστω.

δεν ξερω τι να κανω οπως και να χει.ελληνικους κινεζικους κτλ....χαχα

Νad και Arcam φτιάχνονται Κίνα νομίζω.
Αμφιβάλω εάν έχουν δικά τους εργοστάσια, πρέπει να δίνουν τις παραγγελίες τους σε τρίτους.
Η Yamaha (πάλι νομίζω) έχει δικό της εργοστάσιο στη Μαλαισία και λογικά καλύτερο ποιοτικό έλεγχο.

οπως και να χει

ξερει κανεις να μου απαντησει ενας ενισχυτης 90watt εαν θα μπορεσει να οδηγησει σωστα τα ηχεια μου?!