Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)

το ενα ειναι αυτο που δεν θυμαμαι τιποτα πια παρα το οτι ειναι χαλκινο και κινεζικο νομιζω. μηκος 1 μετρο.
1553765801293.jpg1553765893503.jpg
το αλλο ειναι ενα canare που μου εστειλε ο AUDIOLYTIC και μπορει να πει περισσοτερα. το εδωσα σε φιλο να το ακουσει και ακομα περιμενω...
φωτο στο επομενο ποστ, γιατι στον συνδετηρα μου βγαζει τις 2 παραπανω

Canare L-2B2AT.Ειναι χαμηλης τιμης και εξαιρετικο για πικαπ.Νομιζω το δικο σου πρεπει να ειναι 1.2μ με Amphenol rca's, και με τις θωρακισεις εξω απο τα rca.
Το χρησιμοποιω πολυ εδω και ειναι πολυ αξιοπιστο.Μην πω ποια (ουκ ολιγα) αλλα εχουν ντροπιαστει πολλα επωνυμα καλωδια βραχιονα απο ειδικα αυτο το canare.

πόσο με λυπει οταν κατοχοι τετοιων εργαλειων δεν τα προσεχουν.. το πλατω ξεθωριασμενο, γιατι ο χρηστης το φρεναρει με τα δαχτυλα νομιζοντας οτι το φρενο του ''τρωει τακακια''.. μες στη σκονη γιατι εσπασε το καπακι και δεν το σκεπαζει ουτε με πανι... ξεθωριασμενο και κατω δεξια και γω δεν ξερω γιατι...
οι φτωχες σε αναλυση φωτο μου κρυβουν καλα αυτα που λεω..
IMG_20190328_122802.jpgIMG_20190328_122820.jpgIMG_20190328_122836.jpg
θα δεχθει το εξαρτημα του Γαλλου, το αφρωδες στον βραχιονα,θα φτιαχτει το CUEING που ανεβοκατεβαινει αποτομα, περιποιηση τα ρουλεμαν,(τα ποδια σε κακα χαλια) και οτι αλλο βρω...
edit. θα το γειωσω και αυτο αλλαζοντας καλωδιο παροχης. απλο τυπικο με σουκο του εμποριου θελει.. εδω δεν εχει belden...

Re: Απάντηση: Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)

Canare L-2B2AT.Ειναι χαμηλης τιμης και εξαιρετικο για πικαπ.Νομιζω το δικο σου πρεπει να ειναι 1.2μ με Amphenol rca's, και με τις θωρακισεις εξω απο τα rca.
Το χρησιμοποιω πολυ εδω και ειναι πολυ αξιοπιστο.Μην πω ποια (ουκ ολιγα) αλλα εχουν ντροπιαστει πολλα επωνυμα καλωδια βραχιονα απο ειδικα αυτο το canare.
με αυτο Θα παω το πικαπ στον geovar

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)

με αυτο Θα παω το πικαπ στον geovar

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Το Πικαπ έχει:
- Ενσωματωμένη προενίσχυση/RIAA;
- Δυνατότητα XLR εξόδου ή μόνο RCA

Απάντηση: Re: Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)

τι εγινε Πανο??!!??
αβαταρ βραχιονα???

Nαι , ο μισος απ'αυτον που ξερεις. Περιμενει (με ακομη εναν διαφορετικο) με υπομονη το plinth του Garrard.

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)

Μια μικρη παρεμβαση.......
Ρε παλικαρι μου audiolytic τι καλωδιαρα εφτιαξες και εδωσες στον βλαδιμηρο;
Το εβαλα πανω στο προτζεκτακι και εγινε μαυρη τρυπα
Δεν του το ξαναδινω πισω "κατασχεθηκε"

Η τονικοτητα και η αναλυση και το ηχοχρωμα(ουδετερο εντελως)δεν περιγραφονται...
Ολα αυτα στο συγκεκριμενο συστημα και χωρο βεβαια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)

Μια μικρη παρεμβαση.......
Ρε παλικαρι μου audiolytic τι καλωδιαρα εφτιαξες και εδωσες στον βλαδιμηρο;
Το εβαλα πανω στο προτζεκτακι και εγινε μαυρη τρυπα
Δεν του το ξαναδινω πισω "κατασχεθηκε"

Oταν εγραψε πιο πανω οτι το δανεισε και το περιμενει, πραγματικα σκεφτομουν να του πω οτι θα περιμενει πολυ για να τον πειραξω λιγο.....χαχαχα
Ειναι το canare που ειπα πιο πανω, που και για μενα πραγματικα ηταν αποκαλυψη απο την πρωτη φορα που το δοκιμασα πριν χρονια.Χαιρομαι που αρεσε,αλλα τα ευσημα σαφως στην canare !!!

Απάντηση: Re: Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)

Απο τι το φτιαξες.....απο αστροσκονη!!!!!
:laugh:
Ειδες ομως τι εγραψε..... "με αυτο θα παω στον geovar" ....... χαχαχαχαχα

λοιπον κυριοι.. καταρχαs να πω οτι με το Γιωργο (geovar) τα ειπαμε τηλεφωνικα και ετσι δεν χρειαζεται quote στιs ερωτησειs του. Και ναι, στην οικια του Θα παω με το canare!
Πανο, σχολωνταs αποψε απο τη δουλεια περασα απο τον LIMBONIC ART οπου ηδη οι λαμπεs του Jolida εδιναν ρεστα...
τι εφτιαξεs...? designed and made specifically for tube amplifiers? πωs Θα του το παρω παλι πισω? και ετυχε να το εχω σπιτι μου οταν ειχα ακομα Θεμα με το μπασο στο πικαπ... Θυμασαι.. μαζι ψαχναμε την αιτια με πμ και emails. το καλωδιο δεν παιζει απλα παπαδεs... και οχι "αρκει να σου αρεσουν οι παπαδεs"... κοντεψε να με καταπιει και μενα η μαυρη τρυπα που ειπε ο L.ART! βαραγε τα τηλ η συζυγοs, εψαχνε να με βρει... δεν μου παει να του το στερησω,(παρα για μια μερα μονο οταν Θα παω στο μαγικο χωρο του Γιωργου).
Δημοσια το γραφω, οταν βρειs κεφι και χρονο φτιαξε αλλο ενα απο δαυτο και Θα στο πληρωσω! και δεν δεχομαι κουβεντα στο Θεμα των χρηματων, αλλιωs δεν το Θελω... και αν το κάνειs, γειωση δεν χρειαζεται να βαλειs. και επειδη αναφερΘηκε Θεμα χρηματων και μπορει να σβηστει κομματι του ποστ,(αν και προσωπικα δεν Θα`Θελα κατι τετοιο),Θα στο γραψω σε πμ...

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)

Nαι , ο μισος απ'αυτον που ξερεις. Περιμενει (με ακομη εναν διαφορετικο) με υπομονη το plinth του Garrard.
πωs ετσι και δεν εβαλεs το ιδιο το Garrard (ξερειs ποιο λεω) για αβαταρ? επιτρεπειs να το δειξω στην κοινοτητα? ή καλυτερα, δεν το ανεβαζειs εσυ να το κανουμε χαζι? (χαζοι Θα μεινουμε) :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)

πωs ετσι και δεν εβαλεs το ιδιο το Garrard (ξερειs ποιο λεω) για αβαταρ? επιτρεπειs να το δειξω στην κοινοτητα? ή καλυτερα, δεν το ανεβαζειs εσυ να το κανουμε χαζι? (χαζοι Θα μεινουμε) :flipout:
OK ανεβαζω μια φωτο,αλλα να πω οτι αυτο δεν ειναι το δικο μου.Απλα η βαση θα ειναι η ιδια και θα μπουν ο βραχιονας μου και ισως και ενας δευτερος αργοτερα.Το πικαπ ξηλωθηκε στα εξ ων συνετεθη και ξαναστηθηκε αφου καθαριστηκε και αλλακτηκαν μερικα μικροπραγματα που λογω ηλικιας επρεπε.Looks like new !!!!!Η βαση θα ειναι εδω σε κανενα διμηνο διοτι ζητησα καποιες ψιλοαλλαγες στο εσωτερικο του για να δεκτει την καπως μεγαλη βαση του ενος βραχιονα.

Attachments

• 401-4.jpg
    401-4.jpg
    126.5 KB · Views: 170
μετα λυπηs ενημερωνω το νημα (γιατι το αριστουργημα τηs φωτο Θα χαΘει στιs σελιδεs. τοσεs μερεs το ειχα φοντο στην tv κανονταs service στο mk2 του φιλου).
το belden ηρΘε. το σουκο οχι ακομα. να του βαλω προσωρινα τυπικο του εμποριου και να κανουμε τιs μετρησειs με τον Γιωργο με αυτο?
edit.. να ξηλωσω ενα απο τα τερματισμενα στα άλλα μηχανακια? απο το cdp πχ, που ουτωs ή αλλωs δεν αναβει