λοιπον κυριοι.. καταρχαs να πω οτι με το Γιωργο (geovar) τα ειπαμε τηλεφωνικα και ετσι δεν χρειαζεται quote στιs ερωτησειs του. Και ναι, στην οικια του Θα παω με το canare!
Πανο, σχολωνταs αποψε απο τη δουλεια περασα απο τον LIMBONIC ART οπου ηδη οι λαμπεs του Jolida εδιναν ρεστα...
τι εφτιαξεs...? designed and made specifically for tube amplifiers? πωs Θα του το παρω παλι πισω? και ετυχε να το εχω σπιτι μου οταν ειχα ακομα Θεμα με το μπασο στο πικαπ... Θυμασαι.. μαζι ψαχναμε την αιτια με πμ και emails. το καλωδιο δεν παιζει απλα παπαδεs... και οχι "αρκει να σου αρεσουν οι παπαδεs"... κοντεψε να με καταπιει και μενα η μαυρη τρυπα που ειπε ο L.ART! βαραγε τα τηλ η συζυγοs, εψαχνε να με βρει... δεν μου παει να του το στερησω,(παρα για μια μερα μονο οταν Θα παω στο μαγικο χωρο του Γιωργου).
Δημοσια το γραφω, οταν βρειs κεφι και χρονο φτιαξε αλλο ενα απο δαυτο και Θα στο πληρωσω! και δεν δεχομαι κουβεντα στο Θεμα των χρηματων, αλλιωs δεν το Θελω... και αν το κάνειs, γειωση δεν χρειαζεται να βαλειs. και επειδη αναφερΘηκε Θεμα χρηματων και μπορει να σβηστει κομματι του ποστ,(αν και προσωπικα δεν Θα`Θελα κατι τετοιο),Θα στο γραψω σε πμ...