SR-71
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Αλλαγή κλίματος - Περιβαλλοντικές καταστροφές
Η ερωτηση μου ειναι ΜΕΡΟΣ ερωτησεων (οχι πολλων).
Μονο επιμεριζοντας την διαδικασια και πηγαινοντας βημα-βημα μπορω να κανω συζητηση.
ΟΛΑ ΜΑΖΙ σε μια παραγραφο ... δεν τα μπορω (οχι εγω, ισως αλλοι)
Οι πιθανες αιτιες (για υπερθερμανση) που ΕΓΩ βρηκα ειναι (τις συζηταμε, δεν ειμαι ειδημων) ποσοστιαια :
1) 65% απο CO2 που προκυπτει απο καυση
2) 11% παλι απο CO2 που προκυπτει απο καυση δασων (και μετατροπη σε καλλιεργησιμη γη)
3) 16% απο Μεθανιο
4) 8% απο Οξειδια Αζωτου και Φθοριουχα αερια (συμβαλουν ελαχιστα στο φαινομενο θερμοκηπιου)
Εαν εξαιρεσουμε τις 2 πρωτες περιπτωσεις (που προσωπικα ΠΙΣΤΕΥΩ οτι προερχονται απο ανθρωπινο παραγοντα)
ειναι δυνατον το Μεθανιο .... ΜΟΝΟ ΤΟΥ .... να ευθυνεται για αυξηση 1μισυ βαθμου Κελσιου (απο το 1950 μεχρι σημερα) ?
Εαν υπαρχει κατι αλλο (ως φαινομενο) που να ΜΗΝ ωφειλεται σε χημικες ενωσεις που συμβαλουν στην αυξηση ... ας το ακουσουμε.
Δεν υπαρχει καμια πονηρια (εκ μερους μου).
άρα η ερώτησή σου δεν είναι πραγματική. ήταν πονηριά.
Σε αντίστοιχο στυλ θα είναι λοιπόν και η απάντηση μου: ήδη έχουν αναφερθεί άλλες πιθανές αιτίες. Ψάξε στο νήμα να τις βρεις! :2thumb22sup:
Η ερωτηση μου ειναι ΜΕΡΟΣ ερωτησεων (οχι πολλων).
Μονο επιμεριζοντας την διαδικασια και πηγαινοντας βημα-βημα μπορω να κανω συζητηση.
ΟΛΑ ΜΑΖΙ σε μια παραγραφο ... δεν τα μπορω (οχι εγω, ισως αλλοι)
Οι πιθανες αιτιες (για υπερθερμανση) που ΕΓΩ βρηκα ειναι (τις συζηταμε, δεν ειμαι ειδημων) ποσοστιαια :
1) 65% απο CO2 που προκυπτει απο καυση
2) 11% παλι απο CO2 που προκυπτει απο καυση δασων (και μετατροπη σε καλλιεργησιμη γη)
3) 16% απο Μεθανιο
4) 8% απο Οξειδια Αζωτου και Φθοριουχα αερια (συμβαλουν ελαχιστα στο φαινομενο θερμοκηπιου)
Εαν εξαιρεσουμε τις 2 πρωτες περιπτωσεις (που προσωπικα ΠΙΣΤΕΥΩ οτι προερχονται απο ανθρωπινο παραγοντα)
ειναι δυνατον το Μεθανιο .... ΜΟΝΟ ΤΟΥ .... να ευθυνεται για αυξηση 1μισυ βαθμου Κελσιου (απο το 1950 μεχρι σημερα) ?
Εαν υπαρχει κατι αλλο (ως φαινομενο) που να ΜΗΝ ωφειλεται σε χημικες ενωσεις που συμβαλουν στην αυξηση ... ας το ακουσουμε.
Δεν υπαρχει καμια πονηρια (εκ μερους μου).