Άλλαξε κάτι ή μόνο σε μένα γίνεται αυτό;

Η αληθεια ειναι οτι εμενα δεν μου αρεσει το φοντο :bigcry:

Τιποτα σε γκριζακι δεν εχει το μαγαζι?:guitarist:

Και εγω ομολογώ οτι δεν μου αρέσει το φόντο αλλά δεν παραπονιέμαι...το εχω "μοντάρει" με το adblock :p

(Τα κουμπάκια μου αρέσουν παντως!)

Last edited:
Υπομονη παιδια θα υπαρξουν και αλλες αλλαγες. Ο λογος που ολα γινονται σιγα σιγα ειναι γιατι δεν χρησιμοποιουμε ετοιμα themes αλλα φτιαχνουμε το δικο μας οπως καναμε και με το Χριστουγεννιατικο.

Πάντως, νομίζω οτι σου οφείλουμε μια συγνώμη γιατί σου ζαλίσαμε τον έρωτα με τις καθυστερήσεις και τα κολλήματα που έτρωγε η σελίδα κατα την διάρκεια της μετάβασης.....:ernaehrung004:

μην μας παρεξηγείς όμως, στερημένα παιδάκια είμαστε και εμείς!:smash: :chinese:

Υπομονη παιδια θα υπαρξουν και αλλες αλλαγες. Ο λογος που ολα γινονται σιγα σιγα ειναι γιατι δεν χρησιμοποιουμε ετοιμα themes αλλα φτιαχνουμε το δικο μας οπως καναμε και με το Χριστουγεννιατικο.

Nίκο μην μασάς γερά ρε:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

… sorry παίδες εμένα δεν μου άρεσε η αλλαγή, κάτι σε kits μου φέρνει…διαφορετικοί τόνοι μπλε – γαλάζιου πέφτει και banner για το radio Α100 μαύρο-κόκκινο τι να πω μια ομορφιά… άλλο το το style στα font του logo , και η μπάρα με τα tab όχι στo σωστό μέγεθος και font σε σχέση με το layout… προτιμούσα το παλιότερο… βεβαίως τα έχουμε πει περί κολοκυθόπιτας ;)

Εγώ ξετρελλάθηκα !!!

Υπέροχοι τόνοι του μπλέ που μου φτιάξαν την διάθεση και με κάναν να μη ξεκολλάω.

και φυσικά ΔΕΝ κουράζει όπως το προηγούμενο..

Αμαν ρε παιδιά.τι γκρίνια είναι αυτή ?

Αρκετά μουντός και γκρίζος είναι ο κόσμος μας, λίγο χρώμα δεν βλάπτει..

Εύγε Νίκο και σ ευχαριστώ που μας έφτιαξες την διάθεση..:operator:

Κάποια στιγμή θά μπορέσουμε ίσως να βάζουμε τα χρώματα τής αρεσκείας μας.
Ούτε εγώ τρελλαίνομαι μέ το μπλέ χρωμα,αλλά δεν έχω πάθει και τίποτα..
Πάντως σημασία έχει ότι ο Νίκος συνεχώς ´τρώγεται´με το club.
Και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Re: Απάντηση: Άλλαξε κάτι ή μόνο σε μένα γίνεται αυτό;

Κάποια στιγμή θά μπορέσουμε ίσως να βάζουμε τα χρώματα τής αρεσκείας μας.
Ούτε εγώ τρελλαίνομαι μέ το μπλέ χρωμα,αλλά δεν έχω πάθει και τίποτα..
Πάντως σημασία έχει ότι ο Νίκος συνεχώς ´τρώγεται´με το club.
Και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Επιτέλους ας αναγνωρίσουμε το ότι υπάρχει ο Νίκος πίσω από κάτι νέο και ας μην ψαχνόμαστε τόσο με τις αλλαγές.
Είναι αδύνατο να υπάρχουν 3,500 μέλη ευχαριστημένα, το γεγονός και μόνο ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποστηριζουν το σπίτι αυτό προσωπικό εμένα με ικανοποιεί.
Νίκο :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 γερά με τσαμπουκά -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Άλλαξε κάτι ή μόνο σε μένα γίνεται αυτό;

Επιτέλους ας αναγνωρίσουμε το ότι υπάρχει ο Νίκος πίσω από κάτι νέο και ας μην ψαχνόμαστε τόσο με τις αλλαγές.
Είναι αδύνατο να υπάρχουν 3,500 μέλη ευχαριστημένα, το γεγονός και μόνο ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποστηριζουν το σπίτι αυτό προσωπικό εμένα με ικανοποιεί.
Νίκο :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 γερά με τσαμπουκά -bye-

Eυτυχώς που είσαι βάζελος για νάχουμε και κάτι να διαφωνούμε,όπως άλλως τε έχεις γράψει παλιότερα και εσύ.:ernaehrung004:

Υπάρχει λύση γίνε βάζελος Σπύρο μου για βρίζουμε με χορωδία τις επιλογές Τζίγγερ, με Βέλιτσ και Χασέϊρο:flipout:

Δεν ξέρω εμένα μου αρέσει πολυ!!!Ίσως επειδή το προηγούμενο με είχε κουράσει πολύ.Οποιαδήποτε αλλαγή είναι πάντα καλοδεχούμενη.Μπράβο ρε Νικόλα.Ευχαριστούμε.-bye-