Άλλαξε κάτι ή μόνο σε μένα γίνεται αυτό;

Απάντηση: Re: Άλλαξε κάτι ή μόνο σε μένα γίνεται αυτό;

… sorry παίδες εμένα δεν μου άρεσε η αλλαγή, κάτι σε kits μου φέρνει…διαφορετικοί τόνοι μπλε – γαλάζιου πέφτει και banner για το radio Α100 μαύρο-κόκκινο τι να πω μια ομορφιά… άλλο το το style στα font του logo , και η μπάρα με τα tab όχι στo σωστό μέγεθος και font σε σχέση με το layout… προτιμούσα το παλιότερο… βεβαίως τα έχουμε πει περί κολοκυθόπιτας ;)

Για τους φιλους που τους ενοχλησαν οι αλλαγες τωρα μπορουν να επιλεξουν κατω αριστερα το "AVClub 2006 Grey Style" και να γυρισουν στο παλιο μας style.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Νίκο που σπαταλάει το πολύτιμο χρόνο του για να
Ικανοποιήσει όλες τις παραξενιές των μελών…. Η τουλάχιστον τις περισσότερες
Νίκο ξανά μπράβο.

Re: Απάντηση: Re: Άλλαξε κάτι ή μόνο σε μένα γίνεται αυτό;

Για τους φιλους που τους ενοχλησαν οι αλλαγες τωρα μπορουν να επιλεξουν κατω αριστερα το "AVClub 2006 Grey Style" και να γυρισουν στο παλιο μας style.
Thanks ;)

Καλόοοοοοοο........

όχι τίποτα, πλέον δεν φαίνεται και το burn in της οθόνης μου...:Banane0:

Παιδιά μην τα μπερδεύουμε, δεν είναι θέμα παραξενιάς... είναι θέμα web design και εργονομίας.

Εάν μετά από 10 ώρες computing στο γραφείο ανοίξεις να διαβάσεις και δεις αυτο το μπλέ ντεγκραντέ με το κόκκινο να αναβοσβήνει, τότε τα εγκεφαλικά κύτταρα του οπτικού σου κέντρου κάπως φρικάρουν! :p

Τα background θα πρέπει να είναι απαλά, τα χρώματα να δένουν αρμονικά μεταξύ τους ώστε να μην κουράζουν και τα έντονα contrast να αποφεύγονται όσο το δυνατόν πιο πολύ!

Ολα αυτά σαν απλές συμβουλές, με απόλυτο σεβασμό στην δουλεία του Νίκου, μιάς και λογικό είναι ότι δεν γίνεται να είναι όλα μαζί! (admin / graffician / designer κτλ.)

Εν πάση περιπτώσει, η ουσία του forum δεν βρίσκεται στο skin του.

Ολα αυτά σαν απλές συμβουλές, με απόλυτο σεβασμό στην δουλεία του Νίκου, μιάς και λογικό είναι ότι δεν γίνεται να είναι όλα μαζί! (admin / graffician / designer κτλ.)

Εν πάση περιπτώσει, η ουσία του forum δεν βρίσκεται στο skin του.

Ποιος σου ειπε οτι δεν μπορω να ειμαι ολα αυτα και αλλα τοσα μαζι ? :music-smiley-005: -bye-
Στην τελευταια σου προταση συμφωνουμε απολυτα.

ΥΓ. Και μην ξεχναμε το drop down menu κατω αριστερα

κ εγώ έλεγα ότι δεν με πολυάρεσε στην αρχή αλλά απο τα ρετρό μπανάλ νερα του προηγούμενο 10000 φορές αυτό!

Να κάνω μια ερώτηξη;

Τα κουμπιά προβλέπεται ν' αλλάξουν; Δείχνουν λίγο εξωπραγματικά με το νέο background...

Το καλλιτερο σκιν -για μένα- που εχει περάσει ποτε ήταν το πρωτο, υπο avforum.
Μαύρο-σκούρο μπλε και λευκά-κίτρινα γράμματα. (σχεδόν όπως το avsforum.com)

Εμένα τελικά μου αρέσει το έγχρωμο φόρουμ μας! Στην αρχή είχα ενδοιασμούς, λίγο με κούραζε, τελικά το συνήθισα κ μου αρέσει πολύ.