Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπούτια...

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπούτια

και πιπιλα σου δινε Jack Daniels?:grinning-smiley-043
Ντροπή σου μπρε, τα ουίσκια (και δεν μιλώ για μαλτ, ή αμερικάνικες και ιρλανδέζικες πίπες) είναι ΜΟΝΟ BLENDED και συγκεκριμένα JOHN HAIG. (μακάρι ρε να τα έπαιρνα απ την εταιρεία, για κάθε μπουκάλι 10 cents ήθελα.....)
Στο θέμα μας, εεεεεεεεε, χικ χικ

Απάντηση: Re: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπούτια

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ρεεεε ( το μαγαζί δίπλα στο σιδηρόδρομο) Ναός- αφήναμε κ κάβα το σκατς....!!!!!!!
Συκώτι?:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ντροπή σου μπρε, τα ουίσκια (και δεν μιλω για... ιρλανδέζικες πίπες)....

Το μυαλο σου και μια λιρα....:icon15::aetsch:

.... εγω παντως, συμφωνω οτι ΑΝ δεν μπεις απο τα 12
σε σκυλαδικο .... στα 19 ειναι πολυ αργα. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΤΙΠΟΤΑ .... δεν πα να τραγουδαει η Μακρυπουλια !
Ισως να φταινε οι προσλαμβανουσες παραστασεις, ισως η παιδεια, ισως οι παρεες, η μουσικη που συνηθισες, οι γονεις,
ισως και η θεια απο το Σικαγο ..... στα 19 παντως ..... ΔΕΝ ΠΑΣ εκει μεσα !

Mε τι λεφτά μάναμ' να πας στα μπουζούκια στα 19? Αυτά τα γούστα είναι για μετά τα 30. Να έχεις βγάλει και κανά φράγκο. Εκτός αν κάθεσαι με ένα ποτό όλο το βράδυ στο μπαρ, ή αν είσαι γυναίκα, οπότε εξαιρείσαι του κανόνα...... :p

Στα μπουζούκια έχω πάει 2-3 φορές στη ζωή μου. Από ότι κατάλαβα δεν πας εκεί για τη μουσική, πάς για το χαβαλέ ή για να χτυπήσεις καμμιά γκόμενα. Για να ρίξεις γαρδένιες, να μεθύσεις με μπόμπες, να φέρεις βόλτες ενώ σου ρίχνουν εσένα γαρδένιες κλπ. κλπ. Οπότε και ο τραγουδιστής/τρια είναι αδιάφορο αν ξέρει να τραγουδάει, αρκεί να κάνει κέφι, να φτιάχνει τη διάθεση για να ανεβούν τα μωρά στην πίστα και να δείξουν τα κάλη τους. Τα λέω καλά;

Στα μπουζούκια έχω πάει 2-3 φορές στη ζωή μου. Από ότι κατάλαβα δεν πας εκεί για τη μουσική, πάς για το χαβαλέ ή για να χτυπήσεις καμμιά γκόμενα. Για να ρίξεις γαρδένιες, να μεθύσεις με μπόμπες, να φέρεις βόλτες ενώ σου ρίχνουν εσένα γαρδένιες κλπ. κλπ. Οπότε και ο τραγουδιστής/τρια είναι αδιάφορο αν ξέρει να τραγουδάει, αρκεί να κάνει κέφι, να φτιάχνει τη διάθεση για να ανεβούν τα μωρά στην πίστα και να δείξουν τα κάλη τους. Τα λέω καλά;

Είσαι σίγουρος πως έχεις πάει μόνο 2-3 φορές; Περπατημένο σε κόβω..... :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτ

Εγώ πχ προτιμώ τον Τζωρτζ το Μαργαρίτη απ τον Μάριο Φραγκούλη, κακό είναι?

Μεταξύ μας ο Φραγκούλης δεν αποτελεί και την έκφραση της υψηλής τέχνης.
Όσο για την ίδια την διαφήμιση, σίγουρα αυτή είναι επιτυχημένη αφού μιλάμε τόσοι για αυτήν. Πάντως κάποτε ένας που δούλευε σε διαφημιστική εταιρία μου είπε ότι δεν θέλουν η διαφήμιση να είναι υπερβολικά "επιτυχημένη" αφού στο τέλος ο κόσμος θυμάται αυτήν και όχι το προϊόν που διαφημίζει.

Re: Απάντηση: Re: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπο

Ντροπή σου μπρε, τα ουίσκια (και δεν μιλώ για μαλτ, ή αμερικάνικες και ιρλανδέζικες πίπες) είναι ΜΟΝΟ BLENDED και συγκεκριμένα JOHN HAIG. (μακάρι ρε να τα έπαιρνα απ την εταιρεία, για κάθε μπουκάλι 10 cents ήθελα.....)
Στο θέμα μας, εεεεεεεεε, χικ χικ

τιμουμε καταποση jonh haig σε χαμαιτυπειο μεχρι τελικης πτωσεως...(το μονο ανοθευτο μεχρι που το μαθε η κουτση Μαρια) σκιζει πραγματι κατι γκουρμε τυπου lagavulin( γευση hansaplast),τιμουμε και JAMESON (οι Ιρλανδοι εχουν ψυχη ρεεε)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτ

τιμουμε καταποση jonh haig σε χαμαιτυπειο μεχρι τελικης πτωσεως...(το μονο ανοθευτο μεχρι που το μαθε η κουτση Μαρια) σκιζει πραγματι κατι γκουρμε τυπου lagavulin( γευση hansaplast),τιμουμε και JAMESON (οι Ιρλανδοι εχουν ψυχη ρεεε)

E,οχι και χανζπλαστ το Langavulin ιεροσυλε!

Mε τι λεφτά μάναμ' να πας στα μπουζούκια στα 19? Αυτά τα γούστα είναι για μετά τα 30. Να έχεις βγάλει και κανά φράγκο. Εκτός αν κάθεσαι με ένα ποτό όλο το βράδυ στο μπαρ, ή αν είσαι γυναίκα, οπότε εξαιρείσαι του κανόνα...... :p

Γιατι ?
Δυσκολο ειναι να σε βαλει συγγενης μονο και μονο για να σε εχει συνοδοιπορο στον εθισμο του ?
Και αν θυμαμαι καλα .... ενα ποτο .... μπορουσα να το πληρωσω. Ακομα και τοτε (νομιζω 1984 η 85).
Βεβαια μπαινεις (αν μπεις) για ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (περα απ'το ποτο). Εγω παρασυρθηκα σκοπιμως αφου αλλος
ακουμπαγε τον παρα (ας μην επεμενε τοσο, να γλιτωνε τα χρηματα του) :laugh: Eυτυχως, δεν συχναζει στο AVclub !

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπο

σκιζει πραγματι κατι γκουρμε τυπου lagavulin( γευση hansaplast)

τα ακούσαμε όλα πια ...

Μιας και εισαστε οφτοπικ,δρατω την ευκαιρια να πω πως το jameson τελευταια περιπου δεν πινεται!!!!

Μακαρι η νεα γενια να αλλαξει το DNA μας λιγο...
Άστο...
Όταν ήμανε δεκάξι έλεγα άντε να φεύγουν οι παλιοί να πάρουν το κουμάντο οι φρέσκοι, να μη μασάνε, να ξεσαβουρώσουμε με τους καργιόληδες.
Και τι έγινε; τους παλιούς τους πήδαγε ο στρατός, τους "φρέσκους" τους πηδάν οι μολόχες.
Άστο λέμε...

Last edited:
Πανω απ ολα τιμουμε Dewars 12αρι (το απλο δεν πινεται) και Chivas 12αρι (καλυτερο απο το 24αρι,αλλη μια ιεροσυλια διαπρατεται εδω).
Offtopic mode off

Μπορεί να μου πει κάποιος τι πιστεύει ότι σημαίνει η έκφρασή "στα μπούτια στα μπούτια";

Status
Not open for further replies.