Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Γιατί χτυπάν τους τεντζερέδες παιδάκι μου?"μα τέτοια φωνή και να τραγουδάει στα νταμάρια...?"![]()
Ποιους τεντζερέδες ρε μάνα, τέχνη κάνουν οι άνθρωποι.
Γιατί χτυπάν τους τεντζερέδες παιδάκι μου?"μα τέτοια φωνή και να τραγουδάει στα νταμάρια...?"![]()
Και οι μπαστουνόβλαχοι από που είναι ωρέ?
Ορισμένες ψευτοκουλτουριάρες και έντεχνες, τις έχει για πρωινό
Πολύ θα ήθελα να ήξερα το team που φτιάχνει αυτές τις διαφημίσεις!
Και μόνο το γεγονός πως έχουν σατιρίσει τουλάχιστον δέκα διαφορετικά είδη μουσικής με δημιουργεί την υποψία πως ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν (είναι αδύνατο να κάνεις μια πετυχημένη σάτιρα αν πρωτίστως δεν γνωρίζεις πολύ καλά αυτό που θέλεις να σατιρίσεις)
Επίσης στις συγκεκριμένες διαφημίσεις, κατά την γνώμη μου πάντα δεν υπάρχει καθόλου η αισθητική Σεφερλής!Η σάτιρα είναι άμεση και όχι έμμεση, φθηνή και με διφορούμενα κακόγουστα αστεία όπως του Σεφερλή!
Επίσης όσον αφορά την Στανίση ο τσαμπουκάς της είναι για να τον ζηλεύεις. Είναι Pure λαϊκή και δεν διστάζει να εκτεθεί κατά αυτόν τον τρόπο την ίδια στιγμή που το 99% των κοτοΒισσοβανδήδων παίρνουν τον εαυτό τους πολύ σοβαρά, νομίζοντας πως προσφέρουν στην τέχνη.
Εκτός του ότι είναι αστείο ένας λαός τόσο μουσικά απαίδευτος να θίγεται από την συγκεκριμένη πλάκα_ διαφήμιση, ένα άλλο που πρέπει να τονιστεί είναι πως αυτές οι διαφημίσεις είναι απόλυτα πετυχημένες αφού η προώθηση είναι απόλυτα συμβατή με το προϊόν. Δηλαδή τι είμαι? Μία φθηνή αλυσίδα…Τι πουλάω? Τα πάντα και πολύ φθηνά…Πόσο φθηνά? Περισσότερο και από το φθηνό….Δηλαδή πως θα το διαφημίσω αυτό το προϊόν? Με Λένα Πλάτωνος?
Αν υποψιαστώ ότι ετοιμάζετε power buy απο το τζάμπο......................λουκέτο!!
Ξεφτίλα μιλάμε...Σε ποιούς απευθύνεται;Αυτοί είμαστε;
Η διαφήμιση είναι τόσο κακόγουστη που καταλήγει να αυτοσατιρίζεται. Μου θυμίζει Χάρυ Κλυν στα καλύτερά του.
Καλώς ή κακώς υπάρχουν και τα σκυλάδικα. Δεν μεγάλωσαν όλοι με γαλλικά και άρπα, ούτε πολλοί είχαν την δυνατότητα στην ζωή τους να τα δουν (τα γαλλικά και την άρπα). Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν τους αρέσουν ρε παιδί μου (τα γαλλικά και η άρπα), κακό είναι?Τι να την κάνεις την φωνάρα αν την έχει μόνο για να γαβγίζει;
Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω. Τσουβάλιασμα, μαζί τα φάγαμε.Αμ ποιοι ειμαστε ?
Μην λαμβανετε υποψιν τον εαυτο σας ή τον περιγυρο σας που εχετε επιλεξει βεβαιως βεβαιως συμφωνα με τα δικα σας "θελω".
Ο Ελληνας αν δεν ειχε επερθει η κριση ακομα στα μπουζουκια θα τα εσπαγε, θα ερενε κοριτσουδες με λουλουδα και θα κατεβαζε τα σκατς με το μπουκαλι ακουγοντας σκυλους.
Αυτοι ειμαστε μην εχουμε αυταπατες.
Μακαρι η νεα γενια να αλλαξει το DNA μας λιγο...
Αυτή όντως ήταν καλή διαφήμιση.Είχε μυαλό και καρδιά για να γίνει.
Καλώς ή κακώς υπάρχουν και τα σκυλάδικα. Δεν μεγάλωσαν όλοι με γαλλικά και άρπα, ούτε πολλοί είχαν την δυνατότητα στην ζωή τους να τα δουν (τα γαλλικά και την άρπα). Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν τους αρέσουν ρε παιδί μου (τα γαλλικά και η άρπα), κακό είναι?
Εγώ πχ προτιμώ τον Τζωρτζ το Μαργαρίτη απ τον Μάριο Φραγκούλη, κακό είναι?
Ναι, η μάνα μου με νανούριζε με Sabbath.
παρακαλω να κλεισουν εδω τα οφτοπικ :7SFGSFG:....(γμτ μας την εφερε)...Και σ´ έπαιρνε ο ύπνος;:ADFADF1:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.