Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπούτια...

Status
Not open for further replies.
"μα τέτοια φωνή και να τραγουδάει στα νταμάρια...?" :flipout:
Γιατί χτυπάν τους τεντζερέδες παιδάκι μου?
Ποιους τεντζερέδες ρε μάνα, τέχνη κάνουν οι άνθρωποι.

Re: Απάντηση: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπούτια

Ορισμένες ψευτοκουλτουριάρες και έντεχνες, τις έχει για πρωινό

Τι να την κάνεις την φωνάρα αν την έχει μόνο για να γαβγίζει;

Πολύ θα ήθελα να ήξερα το team που φτιάχνει αυτές τις διαφημίσεις!
Και μόνο το γεγονός πως έχουν σατιρίσει τουλάχιστον δέκα διαφορετικά είδη μουσικής με δημιουργεί την υποψία πως ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν (είναι αδύνατο να κάνεις μια πετυχημένη σάτιρα αν πρωτίστως δεν γνωρίζεις πολύ καλά αυτό που θέλεις να σατιρίσεις)
Επίσης στις συγκεκριμένες διαφημίσεις, κατά την γνώμη μου πάντα δεν υπάρχει καθόλου η αισθητική Σεφερλής!Η σάτιρα είναι άμεση και όχι έμμεση, φθηνή και με διφορούμενα κακόγουστα αστεία όπως του Σεφερλή!

Επίσης όσον αφορά την Στανίση ο τσαμπουκάς της είναι για να τον ζηλεύεις. Είναι Pure λαϊκή και δεν διστάζει να εκτεθεί κατά αυτόν τον τρόπο την ίδια στιγμή που το 99% των κοτοΒισσοβανδήδων παίρνουν τον εαυτό τους πολύ σοβαρά, νομίζοντας πως προσφέρουν στην τέχνη.
Εκτός του ότι είναι αστείο ένας λαός τόσο μουσικά απαίδευτος να θίγεται από την συγκεκριμένη πλάκα_ διαφήμιση, ένα άλλο που πρέπει να τονιστεί είναι πως αυτές οι διαφημίσεις είναι απόλυτα πετυχημένες αφού η προώθηση είναι απόλυτα συμβατή με το προϊόν. Δηλαδή τι είμαι? Μία φθηνή αλυσίδα…Τι πουλάω? Τα πάντα και πολύ φθηνά…Πόσο φθηνά? Περισσότερο και από το φθηνό….Δηλαδή πως θα το διαφημίσω αυτό το προϊόν? Με Λένα Πλάτωνος?

είσαι ο Γκέοργκ Τρακλ της μέσης ηλικίας μου .... καταθέτω τον απόλυτο σεβασμό μου ... να διευκρινίσω ότι -παρότι από αισθητικής πλευράς- η εμφάνιση της Κατερίνας, σαν διεστραμμένο δραστήριο βακτήριο, παράγει μέσα μου εκατομμύρια αντισώματα ανά σεκόντ, ερμηνευτικά θεωρώ ότι είναι αυθεντικότατη και καρακάλτ ...

Ξεφτίλα μιλάμε...Σε ποιούς απευθύνεται;Αυτοί είμαστε;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αμ ποιοι ειμαστε ?

Μην λαμβανετε υποψιν τον εαυτο σας ή τον περιγυρο σας που εχετε επιλεξει βεβαιως βεβαιως συμφωνα με τα δικα σας "θελω".

Ο Ελληνας αν δεν ειχε επερθει η κριση ακομα στα μπουζουκια θα τα εσπαγε, θα ερενε κοριτσουδες με λουλουδα και θα κατεβαζε τα σκατς με το μπουκαλι ακουγοντας σκυλους.

Αυτοι ειμαστε μην εχουμε αυταπατες.

Μακαρι η νεα γενια να αλλαξει το DNA μας λιγο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,σ

Τι να την κάνεις την φωνάρα αν την έχει μόνο για να γαβγίζει;
Καλώς ή κακώς υπάρχουν και τα σκυλάδικα. Δεν μεγάλωσαν όλοι με γαλλικά και άρπα, ούτε πολλοί είχαν την δυνατότητα στην ζωή τους να τα δουν (τα γαλλικά και την άρπα). Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν τους αρέσουν ρε παιδί μου (τα γαλλικά και η άρπα), κακό είναι?
Εγώ πχ προτιμώ τον Τζωρτζ το Μαργαρίτη απ τον Μάριο Φραγκούλη, κακό είναι?

Απάντηση: Re: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπούτια

Αμ ποιοι ειμαστε ?

Μην λαμβανετε υποψιν τον εαυτο σας ή τον περιγυρο σας που εχετε επιλεξει βεβαιως βεβαιως συμφωνα με τα δικα σας "θελω".

Ο Ελληνας αν δεν ειχε επερθει η κριση ακομα στα μπουζουκια θα τα εσπαγε, θα ερενε κοριτσουδες με λουλουδα και θα κατεβαζε τα σκατς με το μπουκαλι ακουγοντας σκυλους.

Αυτοι ειμαστε μην εχουμε αυταπατες.

Μακαρι η νεα γενια να αλλαξει το DNA μας λιγο...
Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω. Τσουβάλιασμα, μαζί τα φάγαμε.
Μακάρι η νέα γενιά να αλλάξει το DNA και να γίνουμε επιτέλους ευρωπέη.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορα πηγα (στα 19 αν θυμαμαι) να ακουσω Ζαγοραιο (ενα μαγαζι διπλα σε σιδηροδρομο, δεν θυμαμαι ποιο).
Αν δεν ηταν ο ξαδελφος που επεμενε ... δεν θα ειχα μπει καν στο μαγαζι. Ουτε ο Ζαγοραιος μου αρεσε, ουτε τα ασματα.
Και πολυ περισσοτερο τα "πιατα" .... πηγα να σπασω το πρωτο και ηταν .... πηλινο .......... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΝΕΡΑ !!!!!!!!!!
Τοτε καταλαβα γιατι δεν στοιχηζει τιποτα να τα σπανε κατα εκατονταδες. Δεν ηταν πορσελανινα (γμτ).
ΑΝ ειχαν κρυσταλλα Βοημιας ΙΣΩΣ και να γουσταρα σπασιμο .... ΙΣΩΣ ....
Τιποτα δεν μου αρεσε απο την ολη ατμοσφαιρα. Ισως να ηταν και εκεινος ο κουλος με το διακοσμητικο μανικι
που μας κοιτουσε σαν μουλικα παρθεναγωγειου ... ουτε να μας φτυσει ... και ας τραγουδαγε για παρτη μας.

Δεν ξερω .... αλλοι, μπορει να ειχαν καλυτερες εμπειριες .... εγω παντως, συμφωνω οτι ΑΝ δεν μπεις απο τα 12
σε σκυλαδικο .... στα 19 ειναι πολυ αργα. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΤΙΠΟΤΑ .... δεν πα να τραγουδαει η Μακρυπουλια !
Ισως να φταινε οι προσλαμβανουσες παραστασεις, ισως η παιδεια, ισως οι παρεες, η μουσικη που συνηθισες, οι γονεις,
ισως και η θεια απο το Σικαγο ..... στα 19 παντως ..... ΔΕΝ ΠΑΣ εκει μεσα !

Οποτε, μου ειναι εξαιρετικα ευκολο να γελαω (και να λοιδωρω) με κουλτουρες που για αλλους ειχαν πιο θετικη
απηχηση, συσχετιστικαν με ομορφες καταστασεις, ισως και καποιο ειδυλλιο, παντως ηταν ευχαριστες εμπειριες
και ισως εξακολουθουν να ειναι .... το αναγνωριζω αυτο .... και δεν μπορω να κανω αλλιως γιατι οι διαφημιστες
(που ξερω εγω) ΣΙΓΟΥΡΑ ζουν τον παλμο της καθημερινοτητας και, κακα τα ψεμματα, η ελληνικη καθημερινοτητα
εχει ΠΟΛΥ απλοποιημενη φιλοσοφια ....

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ...... !!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπούτια

Αυτή όντως ήταν καλή διαφήμιση.Είχε μυαλό και καρδιά για να γίνει.

Λοιπον αφου σου αρεσε εκεινη η διαφημιση με τις σακκουλες σε πληροφορω οτι ο creative ειναι ακριβως ο ιδιος ανθρωπος. Χρονια τωρα τις διαφημισεις του Jumbo τις τρεχει και τις δημιουργει ο ιδιος ανθρωπος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτ

Καλώς ή κακώς υπάρχουν και τα σκυλάδικα. Δεν μεγάλωσαν όλοι με γαλλικά και άρπα, ούτε πολλοί είχαν την δυνατότητα στην ζωή τους να τα δουν (τα γαλλικά και την άρπα). Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν τους αρέσουν ρε παιδί μου (τα γαλλικά και η άρπα), κακό είναι?
Εγώ πχ προτιμώ τον Τζωρτζ το Μαργαρίτη απ τον Μάριο Φραγκούλη, κακό είναι?

Δε μιλάω γαλλικά και δε μου αρέσει η άρπα. Ούτε μεγάλωσα με τέτοια ακούσματα. Μεγάλωσα με ρεμπέτικα, Θεοδωράκη και δημοτικά. Τα δύο πρώτα έχουν ακόμα και τώρα μιά θέση στην καρδιά μου, τα δημοτικά όχι (δεν τα υποτιμώ, απλά δε με συγκινούν, τι να κάνουμε). Αν πρέπει να επιλέξω μεταξύ των δύο θα επιλέξω κι εγώ Μαργαρίτη, ο Φραγκούλης είναι πολύ δήθεν. Αλλά επιμένω ότι τα τραγούδια που λέει η Στανίση (όχι μόνο στη διαφήμιση) είναι γαβγίσματα. Αλήθεια, εσύ με Metal μεγάλωσες;

Και σ´ έπαιρνε ο ύπνος;:ADFADF1::flipout:
παρακαλω να κλεισουν εδω τα οφτοπικ :7SFGSFG:....(γμτ μας την εφερε)...

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ρεεεε ( το μαγαζί δίπλα στο σιδηρόδρομο) Ναός- αφήναμε κ κάβα το σκατς....!!!!!!!

Iσως ..... δεν θυμαμαι .... !!!!
Εχουν περασει 27 ολοκληρα χρονια.
Ουτε καν η περιοχη δεν δειχνει ιδια !

Και μια διορθωση .... τα πιατα ηταν γυψινα (οχι πηλινα).
Και εσπαγαν χωρις καμια προσπαθεια ... ουτε καν κροτο δεν εβγαζαν !
Ο Ζαγοραιος ηταν ΠΟΛΥ death metal ρεμπετης ακομα και για τους σκυλαδες.
Ποσο μαλλον για μενα ? ..... (ουτε Κοινουση δεν ακουγα, τοτε, ουτε καν Πασχαλη)

Last edited:
Status
Not open for further replies.