Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπούτια...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μ

Δεν το έκανες απλούστερο, το έδεσες περισσότερο κόμπο!!:Banane0:

Ποιος είπε ότι το ελαφάκι δεν αρέσει? Αν δείξω τις δύο εικόνες στην δεκάχρονη ανιψιά μου, ποια νομίζεις ότι θα της αρέσει καλύτερα?

Αρμονία? Άλλη ρευστή και υποκειμενική έννοια στο εν λόγω παράδειγμα (διότι απ' όσο γνωρίζω, στην μουσική είναι απολύτως ορισμένη). Είναι θέμα ωριμότητας το αρμονικό κριτήριο? Δηλαδή, αποκτάται μετά από κάποια ηλικία ή παραστάσεις? Είναι κάτι που το μαθαίνει κάποιος?

Αν ισχύει αυτό που γράφεις περί εγγενούς χαρακτηριστικού ''Αρμονία λοιπόν...Που σε νορμάλ συνθήκες όλοι κουβαλάμε μέσα μας και ορίζει τις έννοιες του κακού και του καλού, του άσχημου και του όμορφου του αρεστού ή του μη αρεστού'', τότε δεν μαθαίνεται, ούτε αποκτάται στον δρόμο. Ως εκ τούτου, η αρμονία της ανιψιάς μου είναι ίδια με τη δική μου και τη δική σου, παρότι θα διαλέξει το ελαφάκι.

Μπορεί όσο μεγαλώνει και αλλάζει κριτήριο, να την συγκινεί περισσότερο η δεύτερη εικόνα. Μπορεί, όμως, και όχι. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο στην αισθητική, γι' αυτό είναι τόσο ρευστή σαν έννοια που αλλάζει συχνά-πυκνά. Δεν υπάρχουν αντικειμενικοί παράγοντες να την ορίσουν, ούτε είναι δεδομένο ότι αυτή θ' αλλάξει ή δεν θ' αλλάξει κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Αν πω, λοιπόν, στην ανιψιά μου, ότι πρέπει να σου αρέσει ο δεύτερος πίνακας διότι το ελαφάκι είναι απωθητικό, θα μου πει ''είσαι τρελλός Θείο...γιατί είναι απωθητικό? Αφού εμένα μου αρέσει..''(aka μιλάει στην ψυχή μου, μου λέει κάτι, όπως έγραψες παραπάνω)

Σίγουρα είναι κατακριτέα η τακτική ανθρώπων που προσπαθούν με το στανιό να επιβάλλουν την αισθητική τους και το προσωπικό τους κριτήριο ως απόλυτο θέσφατο. Σ' αυτό δεν διαφωνούμε καθόλου.

Πίστευα πως ήσουν παραπάνω από 10-11 χρονών, βρε!...Ασ´το καλύτερα...

Μιλάμε άλλη γλώσσα Γιάννο μου...

Τα τζινγλάκια και οι μουσικές αρχείων γενικά ακούγονται εύκολη υπόθεση αλλά υποψιάζομαι πως δεν είναι και τόσο. Πρέπει εν συντομία να έχεις μια σύνθεση με αρχή μέση τέλος περιεκτική και ειδικά αν σου ζητηθεί για συγκεκριμένο σκοπό πρέπει να είσαι και εναρμονισμένος με την εικόνα ή με τον σκοπό γενικότερα! Κατά παραγγελία σύντομη και περιεκτική έμπνευση!(?)……μμμμμμ…πρέπει να έχεις κάποιες δυνατότητες για να το κάνεις μάλλον

Γνωστός τζινγκλάκιας στα 70ς!
Εδω στον κανονικό του δίσκο κάθε άλλο παρα τυχαίος ακουγεται βέβαια....

0001212396_500.jpg

δεν κατάλαβα.
σας πείραξε η διαφήμιση την αισθητική σας;
αυτοί που βγαίνουν πασχαλιάτικο να πάνε στα χωριά τους με το αρνί -όπου πολλοί έχουν το οβελία έτοιμο (!) περασμένο στη σούβλα, τυλιγμένο σε λαδόκολα πασαλειμένη με αίματα και δεμένο ήδη στη σχάρα του ...γιωταχί τους- αυτοί δεν σας ενοχλούν;
όταν το Πάσχα πέφτει κοντά στο Μάϊο φοράνε σαγιονάρα, σορτς και αθλητικό φανελάκι.
τα παιδιά τους, αναβαθμίστηκαν: φοράνε τώρα σαγιονάρες νομέ και ακούνε Πλούταρχο.
εμείς αυτούς παλιά στα 80ς τους λέγαμε "οι αρνάδες".
άμα ήσουνα μηχανόβιος, πρόσεχες να μη συμπέσεις με τα στίφη των αρνάδων που είτε πήγαιναν είτε γύριζαν απ το χωριό τους.
'Βλάχο απ το Λιανοκλάδι
πόσο τό'δωσες το λάδι;'

άμα ήσουνα μηχανόβιος, πρόσεχες να μη συμπέσεις με τα στίφη των αρνάδων που είτε πήγαιναν είτε γύριζαν απ το χωριό τους.
'Βλάχο απ το Λιανοκλάδι
πόσο τό'δωσες το λάδι;'

το αστείο είναι ότι στο Λιανοκλάδι δεν έχει Βλάχους...

100+ posts για την σκυλοδιαφήμιση!!! ;;;

Δεν πιστεύω να θέλετε κι άλλη απόδειξη ότι πέτυχε τον σκοπό της...

Ποιος είναι ο σκοπός της? Να γραφούν 100+ ποστ στο Avclub ή να μπει ομοθυμαδόν όλο το Avclub να ψωνίσει στα Τζάμπο? Εκτός, αν το μάρκετινγκ γίνεται για να αρχίσουν οι καταναλωτές το μπούρου-μπούρου.

Μέχρι στιγμής, δεν βλέπω κάποιον να δηλώνει ότι έτρεξε στο Τζάμπο να ψωνίσει κάτι επειδή τον έπεισε η διαφήμιση. Άρα, ποιο σκοπό της πέτυχε?

Απάντηση: Re: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτια,στα μπούτια

Aυτό, είναι το προφανές αστείο.
το ...κρυμένο είναι ότι από κεί που κατάγομαι εγώ, έχει όχι απλά βλάχους αλλά μπουρτζόβλαχους :ernaehrung004:

Και οι μπαστουνόβλαχοι από που είναι ωρέ?

Τιμουμε Κατερινα λογω του καλτοειδους της υποθεσεως..

Προσωπικά είχα τις επιφυλάξεις μου,αλλά τώρα με την Στανιση θα πάω τρέχοντας στο Τζάμπο...Πριν λίγες μέρες έβαλε λουκέτο το τελευταιο συνοικιακό μαγαζί της περιοχής μου που πουλούσε παιχνίδια (να υποθέσω επειδη δεν είχε τα γκαφρα να πλερωσει ''λαϊκούς'' βάρδους για να το διαφημίσουν)...

Το Τζάμπο λοιπόν είναι μονόδρομος...Να γίνει sticky το θέμα...

Status
Not open for further replies.