Altered Carbon [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 22 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 34.5%
  • Καλή

Votes: 7 12.7%
  • Μέτρια

Votes: 5 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 3.6%

• Total voters
    55
<<Pause..>>

I'm multi-sleeved
Do you understand what i'm offering you?

Άμα βρεις από τώρα ποιος το λέει Χάρη.. κέρδισες! :p

Εντάξει.. θα βολευτούμε όλοι!! :p :laugh:

Φανταζομουν φοβερά και τρομερά πράγματα στο 4 από αυτά που διάβασα και άκουσα σε podcast αλλά τελικά δεν με σόκαρε τόσο.
Μου άρεσε πάρα πολύ!

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι, τι έκαναν στο σώμα της πόρνης και γιατί;

Δεν ξέρω.. εγώ σε φοβόμουν, γιατί μου έχεις πει ότι καμιά φορά σοκάρεσαι ακόμη και από έναν "απλό" φόνο.. :p

Last edited:
<<Pause..>>

I'm multi-sleeved
Do you understand what i'm offering you?

Άμα βρεις από τώρα ποιος το λέει Χάρη.. κέρδισες!

Εντάξει.. θα βολευτούμε όλοι!!
Η εύκολη και προφανής απάντηση είναι ο Bancroft, αλλά φαντάζομαι ότι δεν είναι και η σωστή.

Πάρα πολύ καλή φαίνεται (τελείωσα και το 3ο). Εντάξει, φοβερές επιρροές από Blade Runner (η γυναίκα μου χρησιμοποίησε λίγο πιο αυστηρή γλώσσα μιλώντας για αντιγραφή :D ), αλλά δε με ενοχλεί καθόλου. Μοναδική σειρά στο είδος της. Να δούμε που το πάει, γιατί είναι αρκετά μπερδεμένο ως τώρα.

Οι πρωταγωνιστές δυνατοί. Και κάποιες μεγάλες αδυναμίες. :star:

Πάρα πολύ καλή φαίνεται (τελείωσα και το 3ο). Εντάξει, φοβερές επιρροές από Blade Runner (η γυναίκα μου χρησιμοποίησε λίγο πιο αυστηρή γλώσσα μιλώντας για αντιγραφή :D ), αλλά δε με ενοχλεί καθόλου. Μοναδική σειρά στο είδος της. Να δούμε που το πάει, γιατί είναι αρκετά μπερδεμένο ως τώρα.

Οι πρωταγωνιστές δυνατοί. Και κάποιες μεγάλες αδυναμίες. :star:
Για γράψε για αδυναμίες.
Οπτικά είναι σίγουρα πολύ επηρεασμένο από blade runner αλλά η φιλοσοφία του κόσμου είναι πολύ διαφορετική.
Σίγουρα πάντως θα βρεις πολλά στοιχεία από διάφορους γίγαντες της SciFi σκηνής.

Η εύκολη και προφανής απάντηση είναι ο Bancroft, αλλά φαντάζομαι ότι δεν είναι και η σωστή.
Έφτασα σε αυτό το σημείο. . 'νταξει, ο καημένος ο Tak μόνο που το σκεφτόταν τον έπιασε τρικυμία. Ήπιε γενναία γουλια από το ποτό και τράβηξε βαθιά τζούρα από το τσιγάρο ΜΠΑΣ και συνέλθει...

Για γράψε για αδυναμίες.
Οπτικά είναι σίγουρα πολύ επηρεασμένο από blade runner αλλά η φιλοσοφία του κόσμου είναι πολύ διαφορετική.
Σίγουρα πάντως θα βρεις πολλά στοιχεία από διάφορους γίγαντες της SciFi σκηνής.

Δεν το έγραψα καθαρά, με το "αδυναμίες" εννοώ προσωπικές αδυναμίες, ξανθές, σχετικά σιττεμένες αλλά καλοδιατηρημένες, και με ιδιαίτερα λάγνο βλέμμα... :D

Άκη ελπίζω το κορίτσι μας να έχει ΠΆΡΑ πολλά sleeves γιατί αυξανομαστε και πληθαινουμε όσο πάει :)
Παρακαλώ να τηρηθεί αυστηρη σειρά προτεραιότητας
:)

Χαχαχα..
βλέπω το πήρες αμπάριζα.. δεν άντεξες!! :D

Λοιπόν.. το 5ο είναι το επεισόδιο της Ortega.. να μην λέω πολλά!! :p
Το τέλος του είναι πολύ δυνατό!

Πάω σε λίγο για το 6ο!! :cool:

...

Ο Μάνος που είναι ??
Μάλλον δεν τολμάει να μπει εδώ.. :p
μην βγει στο μπαλκόνι.. και αρχίζει να φωνάζει.. ΘΕΛΩ NETFLIX !!!!! :laugh:

Last edited:
Πάντως το σύμπαν της σειράς έχει μεγάλο βάθος μια ακόμα σειρά που έχει τόσο λεπτομέρεια ήταν το killjoys. Επίσης το τελος του δεύτερου επεισόδιου δεν το κατάλαβα καλά. Όπως και ότι ο πρωταγωνιστής μπορεί και προβλέπει τι θα κάνει ο αντίπαλος σε μια μάχη

send from my nexus 5 using Tapatalk

Θοδωρή, μαμιεσαι, το ξέρεις; Πρέπει να πάω για ύπνο και εμφανιζεσαι και πετάς βόμβα στις 23:00;
:)

Τελείωσες το 5ο Χάρη ??

Πολλά απαντιούνται στην συνέχεια.. όπως φαίνεται.. speedman..

Με μία 2η θέαση σίγουρα θα δέσουμε, καλά όλα τα στοιχεία! :cool:

Τελείωσες το 5ο Χάρη ??

Πολλά απαντούνται στην συνέχεια.. όπως φαίνεται.. speedman..

Με μία 2η θέαση σίγουρα θα δέσουμε, καλά όλα τα στοιχεία! :cool:
Όντως θέλει προσοχή πολύ στις λεπτομέρειες

send from my nexus 5 using Tapatalk

Ναι είδα το 5ο. Αφήστε με βρε διάβολοι, παω για ύπνο γιατί έχει και το autoplay το καταραμένο και αν δεν βρεις τη δύναμη θέλησης να σηκωθείς από τον καναπέ θα σταματήσω όταν χαράξει ο ήλιος έξω :)

Επιτέλους παίρνω και εγώ μία φορά εκδίκηση από τον Μάνο.. :p

.. γιατί με έχει "πρήξει" ότι τα βλέπει αυτός 1ος! :laugh:

Αν ανεβεις ποτε Θεσσαλονικη θα παρουμε σηκωτό τον Μανο και θα ρθουμε σε μενα και θα κανουμε σινε-μαραθωνιο με ολες τις ταινιες του James Ivory στα καπακια....μπας και τον ξεκολησουμε απο τα σαι φαι....