Altered Carbon [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 22 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 34.5%
  • Καλή

Votes: 7 12.7%
  • Μέτρια

Votes: 5 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 3.6%

• Total voters
    55
Άστα να πάνε..
μόνο "επαρχία" να αρχίσεις να γυρίζεις την "Ρωσία" το τι νέα αστέρια θα βρεις δεν λέγεται!! :p :laugh:

Μονο για κει ειναι η παρτι μου.....αλλα φοβαμαι μην κάτσει τιποτα τετοιο....http://www.imdb.com/title/tt0188453/

Γι' αυτό σου λέω επαρχία.. και νέα μπουμπουκάκια.. που είναι πιο ήρεμα!! :laugh:

Χαχαχαχ... Θα το βάλω να το δω κάποια στιγμή αυτό.

Το νήμα έχει αρχίσει και παιρνει παράξενη στροφή. Γλυτώσαμε το "γυναίκες ηθοποιοί" και θα μπλέξουμε εδώ τώρα :)

Εμενα τα λες.....αν σκεφτείς οτι την Vodianova την ανακάλυψε ο πρώτος της "φωτογράφος" να πουλαει πατάτες (ή ψάρια δεν θυμάμαι) στην λαϊκή.....

...καντε ενα google search να δειτε που ειναι τωρα....

Χαχαχαχ... Θα το βάλω να το δω κάποια στιγμή αυτό.

Το νήμα έχει αρχίσει και παιρνει παράξενη στροφή. Γλυτώσαμε το "γυναίκες ηθοποιοί" και θα μπλέξουμε εδώ τώρα :)

Εντάξει μωλέ... σχολιάζουμε λίγο και τα πρόσωπα της σειράς! :p

Ετσι θελει....απο επαρχια χωρις πολλα πολλα......χαρουμενες που απλα εχεις ψυγειο......
...ουτε πολλα εξω...ρουχα και πιζαζ

σορυ για το υπερβολικά creepy vibe αλλά δεν άντεξα....

Ετσι θελει....απο επαρχια χωρις πολλα πολλα......χαρουμενες που απλα εχεις ψυγειο......
...ουτε πολλα εξω...ρουχα και πιζαζ

σορυ για το υπερβολικά creepy vibe αλλά δεν άντεξα....
Κλαίω

Έχεις δίκιο. Όλα αυτά περιγράφονται μέσα στη σειρά....

.... αλλα ειναι τόσο πρόχειρο το σενάριο όπου απλα περνάνε χωρίς να τα προσεχεις καν. Προσωπικά κανένα συναίσθημα δεν μου δημιουργήθηκε και ουτε με άγγιξαν οι χαρακτήρες. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, πολύ ωραίο το κονσεπτ αλλα η αποτύπωση του μέσα από το σενάριο και τους διαλόγους το έκανε μα σειρουλα της σειράς. Μόνο η παραγωγη το σώνει, η οποία ειναι επιπεδου ταινίας.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Είδα τα δύο πρώτα και βαριόμουνα να δω την συνέχεια φαντάσου. Καμία σχέση με τα τρέιλερ , μια μετριότητα σε όλα.

Εφτασα στο πεμπτο.

Δεν αντιλαμβανομαι πως ποιος καποιος μπορει να χασμουρηθει με τετοια πλοκη.

Μαλλον ειμαι χαμηλου IQ ... (τι να πω !)

Να χασμουρηθείς δύσκολο, αλλά είναι κάποια επεισόδια που σου δίνουν λίγο την αίσθηση filler σε σχέση με άλλα. Γενικά πάντως καλά κάνεις και τα βλέπεις με ρυθμό χελώνας, είναι πολύ μπέρδεμα η ιστορία.

Βρε με πέρασες ??
Είχα φτάσει στο 6ο.. και τώρα τα ξαναβλέπω!!
Μόλις τελείωσα το 3ο..

Απόλαυση και πάλι! :D
Πέρα από το ότι πιάνω λεπτομέρειες που μου είχαν ξεφύγει..
έχω τον χρόνο να κάνω και δεύτερες σκέψεις πάνω στην σειρά! ;)

Κατάλαβες τώρα Μάνο πως είναι να μην μπορείς να σταματήσεις! :cool:

Πιο μπέρδεμα από το Westworld ή το Legion δεν νομίζω να είναι! :cool:

Πήγα να δω τι έχει ψηφίσει ο Γιάννης στο Blade Runner...
αλλά δεν έχει ψηφίσει.. :p

Μπορώ να σου πω ότι πχ. μου άρεσε το Ghost in the shell , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μου αρέσει κάτι σαν το GITS. Ορισμένες φορές κάποια πράγματα ίσως ανούσια σε άλλους μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά για εμένα.

To Bladerunner θέλω να το δω αλλά δεν έχω προλάβει να βρω 3 ώρες διαθέσιμες. Είναι και μεγάλο το άτιμο.

Εφτασα στο πεμπτο.

Δεν αντιλαμβανομαι πως ποιος καποιος μπορει να χασμουρηθει με τετοια πλοκη.

Μαλλον ειμαι χαμηλου IQ ... (τι να πω !)

Είμαι στο 6ο, πολύ μέτρια για τα γούστα μου (ίσως και λόγω IQ), απορώ πως κάθομαι και την βλέπω ακόμα :-/ Ισως επειδη μου την δινει η κυρια Μπανκροφτ, μπας και δείξει κανα κωλο ακομα

η κυρια Μπανκροφτ, μπας και δείξει κανα κωλο ακομα

Μα .... εδειξε !
Καλλιτεχνικο και γρηγορο. :rolleyes:
Τι περιμενες ? Τρεις καμερες απο καθε μερια ? :laugh:

Το θεμα με το IQ ειναι ακυρο (και κακως το ανακινησα)
γιατι οι λεπτομερειες που μας κανουν κλικ ταυτιζονται με τις βιωματικες μας διαδρομες
που στον καθενα ειναι διαφορετικες. Ειναι και το αλλο : αν ημουν 20 ετων, ακομα και 30,
ουτε εγω θα συγκινουμουν απο την σειρα. Θα ηθελα κατι πιο .... γρηγορο.

Oμως ... αλλα πραγματα με συγκινουν στα 50. Δυστυχως η ευτυχως !
Αυτο, δεν ειναι (μονο) η κυρια Μπανκροφτ αλλα η αααααααργη εξελιξη στην πλοκη.
Γιαυτο μου αρεσε και το Blade Runner 2049 (και γιαυτο ισως να μην σου αρεσει !)

Μα .... εδειξε !
Καλλιτεχνικο και γρηγορο.
Τι περιμενες ? Τρεις καμερες απο καθε μερια ? :laugh:

Το θεμα με το IQ ειναι ακυρο (και κακως το ανακινησα)
γιατι οι λεπτομερειες που μας κανουν κλικ ταυτιζονται με τις βιωματικες μας διαδρομες
που στον καθενα ειναι διαφορετικες. Ειναι και το αλλο : αν ημουν 20 ετων, ακομα και 30,
ουτε εγω θα συγκινουμουν απο την σειρα. Θα ηθελα κατι πιο .... γρηγορο.

καλα εκανες και διορθωσες διοτι θα υπηρχαν παρεξηγησεις. Παντως, δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ηλικιας, θεωρω οτι ειναι θεμα γουστου (τι θελω να δω). Ασε που η σειρουλα δεν ειναι .... blade runner 2049. Μια χαρα ρυθμο και δραση εχει, απλα δεν γινεται της ανωμαλιας συνεχως και σε καθε δευτερολεπτο.

Ειμαι φοβερα παραξενος παντως οταν δει ο @Yperion το blade runner 2049 τι αποψη θα εχει. Αν δεν του αρεσε αυτο και του αρεσει το blade runner, πραγματικα "παραδιδω τα οπλα" :)

Εγώ νομίζω ότι μερικές φορές είναι και θέμα όρεξης της συγκεκριμένης στιγμής..

Μπορεί να σου αρέσει κάποιο είδος, αλλά να μην σου κάνει κλικ την στιγμή που έκατσες να το δεις,
γιατί δεν έλαβες σωστά τα ειδικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει..

Παράδειγμα σε μένα ας πούμε η 2η σεζόν του True Detective..
Όταν έκατσα να την δω 1η φορά είπα.. ωχ τι είναι αυτό.. και την παράτησα..

2 χρόνια μετά που την ξανάπιασα.. μου άρεσε αρκετά το ξεχωριστό στυλ που είχε από την 1η σεζόν,
και την κατάλαβα σε όλα τα σημεία της! :cool:

....

Το 4ο με την ανάκριση σου άρεσε Μάνο ?? :cool:

* Πάλι είχε αναφορές από Matrix.. γενικά η σειρά έχει αναφορές από διάφορες ταινίες..

Last edited: