Amarra playlist vs iTunes

Δηλαδη για να καταλαβω κι εγω γιατι τοσο καιρο δεν το ειχα δοκιμασει¨:
φτιαχνουμε playlist μεσα απο το amarra Κανονικα οπως στο itunes?
ελεγχεται απο το remote αυτη η ιστορια? και εχει τοσο μεγαλη διαφορα ωστε να κανουμε απο την αρχη τα playlist μας?

Εχει παρατηρησει κανεις εντελως unstable συμπεριφορα στην αναπαραγωγη απο την playlist του amarra?
Σε εμενα δεν φορτωνουν παντα τα τραγουδια , δεν παει στο επομενο πολλες φορες αλλες δεν παιζει τιποτα κοκ....
Παιζω με mac mini και φανταζομαι οτι τα 2 gb μνημη ειναι λιγα μιας που το amarra λεει στα specs για min τα 3gb.

Το εχει κανεις αλλος αντιμετωπισει με mac mini?

δεν ειναι απλως μεμορυ πλαυ. ειναι η ανεξαρτητοποιηση του αμαρα απο το itunes και το λειτουργικο μαλλον που το κανει ακομα καλυτερο.
τεσπα εικασιες... γιατι τα μπιτ περφεκτ παιζουν διαφορετικα? καποια στιγμη θα βρεθει ο ΜΕΤΡΗΣΙΜΟΣ παραγοντας ειτε καποια μορφη jitter ειτα κατι τελειως καινουργιο και τοτε οι "ειδικοι" να δω τι θα λενε... που για αυτους ολα τα μπιτ περφεκτ ειναι ιδια...

Foobar bitperfect με Jriver bitperfect δεν εχουν καμια σχεση στον ηχο με νικητη (για εμενα) το δευτερο.

Κριμα που το jriver ειναι Bug με λιγο προγραμμα γυρω γυρω....

Δηλαδη για να καταλαβω κι εγω γιατι τοσο καιρο δεν το ειχα δοκιμασει¨:
φτιαχνουμε playlist μεσα απο το amarra Κανονικα οπως στο itunes?
ελεγχεται απο το remote αυτη η ιστορια? και εχει τοσο μεγαλη διαφορα ωστε να κανουμε απο την αρχη τα playlist μας?

δε χρειαζεται. Πας στο Itunes, διαλεγεις ενα album και μεσα απο το playlist menu του Amarra επιλεγεις Open from Itunes και το φορτωνει σε μια playlist και το παιζεις απο εκει.... Αν θες να παιξεις αλλο album, το επιλεγεις το Itunes και το ξαναφορτωνεις παλι στην playlist. Αρα η playlist δεν ειναι μονιμη αλλα δυναμικη....

Εχει παρατηρησει κανεις εντελως unstable συμπεριφορα στην αναπαραγωγη απο την playlist του amarra?
Σε εμενα δεν φορτωνουν παντα τα τραγουδια , δεν παει στο επομενο πολλες φορες αλλες δεν παιζει τιποτα κοκ....
Παιζω με mac mini και φανταζομαι οτι τα 2 gb μνημη ειναι λιγα μιας που το amarra λεει στα specs για min τα 3gb.

ναι ειναι ασταθες οταν φορτωνω τα κομματια στην playlist κατευθειαν απο το δισκο και οχι μεσω ITunes...

Re: Απάντηση: Amarra playlist vs iTunes

φτού, είπα κι εγώ "βάλαμε mac mini, κοτσάραμε κι ένα dac και ησυχάσαμε από asio wasapia και τα ρέστα...."

Εσύ είσαι που το λες????? :damnyou:

φαντασου ποσο πισω ειναι τα προγραμματα του PC....

Γιάννη φορτώνεις την playlist από το itunes ή από το δίσκο ? Εγώ χθες που τη φόρτωνα από το itunes δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

Εχω το imac με 4gb μνήμης

Κώστα δεν κοστίζει πολύ να βάλεις 4GB στο Mac mini.
Εξάλλου το θέλει για να παίζει γενικά καλύτερα και η κάρτα γραφικών του στα δύσκολα αρχεία,

Κώστα δεν κοστίζει πολύ να βάλεις 4GB στο Mac mini.
Εξάλλου το θέλει για να παίζει γενικά καλύτερα και η κάρτα γραφικών του στα δύσκολα αρχεία,

Το δυσκολο εως ανατριχιαστικο ειναι το ανοιγμα του mac mini για να τις βαλεις.
Εχω δει αναλογα βιντεακια με σπατουλες και αλλα "ωραια" οποτε δεν το παιρνω ευκολα αποφαση.
Αλλα καποια στιγμη θα το κανω.

Ποση μνημη εχεις ?
Το μηχανακι μου ειναι πολυ δυνατο, ειναι macbook pro 17'' το τελευταιο μοντελο με sdd Καλο μεσα και 4 Gb μνημη.
Δε νομιζω να τιθεται θεμα μηχανηματος.
Απ την αρχη σε ζορικα play-pause ff-rwd επομενο προηγουμενο πολλες φορες κρασαρει το αμαρρα , οχι το itunes.το αμαρρα 1 οχι το 2.
Περιεργα πραγματα.

Γιάννη φορτώνεις την playlist από το itunes ή από το δίσκο ? Εγώ χθες που τη φόρτωνα από το itunes δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

Εχω το imac με 4gb μνήμης

Τι εννοεις απο το δισκο?
Απο τα playlist itunes στα αριστερα τα παιζω και σχεδον παντα μεσω remote του iphone.
Oταν λες απ τον δισκο? κατ ευθειαν απ το finder δηλαδη?

Re: Απάντηση: Amarra playlist vs iTunes

δηλαδή το macmini με 512mb μνήμη θα του βάλω μανιβέλα για να παίζει?

Ω ΜΟΝΤΙΕ!

Αμα ακους μονο την εισαγωγη του τραγουδιου , δεν νομιζω να εχεις προβλημα :cool4:

Γενικα ειναι πολυ πολυ ασταθες.Εμενα ολο μου κρασαρει...

ετσι ειναι. οποιος παρακαμπτει το σταθερο osx και το coreaudio του αυτα παθαινει...

παίδες μήπως το παρακάνουμε? Μήπως διυλίζωμε τον κόνωπα?

Προχτέ έβαλα το νετμπουκ της κυράς με itunes και "τάισα" μια m-audio audiophile usb η οποία με τη σειρά της τάισε ένα μπεριντάκ και μετά κατευθείαν τριπάθιος και μετά τσάρια.

Σαν να έβαλα μια πολύ καλή πηγή στο σύστημα.
Δηλαδή από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.

Α ρο νο...

Αύριο παραλαμβάνω το macminάκι και αρχίζω δοκιμαί.

Στέη τιούντ.