Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Βεβαια αυτά τα media player τα βγάζουν για να παίζουν τα 4k video του netflix, του youtube, του disney+ και του amazon prime κλπ, και όχι για αυτά που θέλουμε να κάνουμε εμείς...
Τα οποία είναι καρασυμπιεσμένα .....ποιό μούφα 4Κ πεθαίνεις....
Οπότε προτείνεις καλύτερα ένα shield ;

Αν είναι να πάρεις τώρα, θα πάρεις WiFi 7

Επίσης, ακόμη και στο web browsing, η διαφορά από 200αρα Vdsl (που ήταν 200/20 καρφωμένη) σε 1000αρα fiber, είναι αισθητή.

Αν είναι να πάρεις τώρα, θα πάρεις WiFi 7

Επίσης, ακόμη και στο web browsing, η διαφορά από 200αρα Vdsl (που ήταν 200/20 καρφωμένη) σε 1000αρα fiber, είναι αισθητή.
Αντί για ρούτερ με wifi7 ,γιατί να μην πάρω με τα ίδια χρήματα ενα shield και να το έχω με καλώδιο;

αγορινες μεταξυ Amazon Fire TV Stick 4K και Google Media Player Tv Streamer 4k ποιο θα διαλεγατε την σημερον ?

Δεν ειναι για εμενα εγω εχω το shieldακι μου με ethernet δεν το αλλαζω.

αγορινες μεταξυ Amazon Fire TV Stick 4K και Google Media Player Tv Streamer 4k ποιο θα διαλεγατε την σημερον ?

Δεν ειναι για εμενα εγω εχω το shieldακι μου με ethernet δεν το αλλαζω.
Εξαρτάται από τις απαιτήσεις / θέλω / αναγκες του.

Αν μπορείτε να βάλετε ethernet αντί για wifi, έστω και με usb to ethernet, μάλλον θα είναι καλύτερα.
Σε εμένα δε φταιει το δίκτυο wifi που δεν παίζουν βαριά bd remux αρχεία, αφού το κινητό εκεί που βρίσκεται το Firestick 4k gen1, τα παίζει όλα (και δεν είναι καν wifi6, ειναι όμως 8πυρηνο με 6/128 GB).
Λογω διαρρύθμισης δε μπορώ να περάσω καλώδιο ethernet.

Πλέον οι flagship TV έχουν καλύτερες υλοποιήσεις τσιπ από τα media player, δε βλέπουν καλά κέρδη σε αυτά οι εταιρείες και δεν επενδύουν.

Η amazon θελει μάλλον να απεμπλακεί από το android, που είναι και ο λόγος που πολλοί τα αγοράζουν για πειρατικά μποτάκια, και σχεδιάζει δικό της λειτουργικό σύστημα, το Vega:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το android στο firestick αφήνει τις εφαρμογές στο background μισoανοιχτές. Οπότε έβαλα την εφαρμογή "background apps and process list", υπαρχει στις εφαρμογες αν ψάξετε, κλεινω όλες τις εφαρμογές με stop+clear cache πριν ανοίξω το kodi.
Οπότε έβαλα στο Kodi (Services-Caching), στο Memory size:384MB και Read Factor:10x, και η συμπεριφορά στα βαριά bd remux 4k αρχεία βελτιώθηκε.
Σε τέτοιου τύπου αρχεία μεγαλύτερο δε σημαίνει πάντα και καλύτερο. Ένα αρχείο 60GB είχε ίδιο bitrate εικόνας με ένα 80GB, και η διαφορά τους ήταν ότι το 80GB είχε μέσα 17 αρχεία ήχου σε 15 γλώσσες...