Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

To Stremio εχει lipsync προβλημα στο firestick (ο ηχος προηγειται ελαφρα της εικονας), αν γυρισετε τον ηχο στο PCM στο firestick λυνεται.

το κακό με το sideloading είναι ότι δεν παίρνει αυτόματα αναβάθμιση η εφαρμογή. εμένα τουλάχιστον μου σπάνε τα νεύρα όταν πάω να ανοίξω εφαρμογή και να μην δουλεύει επειδή βγήκε νέα version

Το Aurora είναι store, οπότε ουσιαστικά δεν κάνεις sideloading, την εγκαθιστάς από εκεί και κάνεις και τις αναβαθμίσεις από εκεί.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Βρηκα λυση για youtube χωρις διαφημισεις στην LG smartTV(στο firestick ειχα το smartTube), οποτε το firestick μενει σαν δευτερη λυση πλεον...

Καλησπερα
ξαφνικα δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα wi-fi δικτιο
εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα?

το εχω παθει εδω και κανα 5μηνο στην 65uh850 (2016)....δεν εχω καταφερει να δουλεψει...βρισκει ασυρματα δικτυα,αλλα μου βγαζει σφαλμα κατα τη συνδεση..

Για πλήρη Dolby Vision υποστήριξη:
Περνάτε την τελευταία δοκιμαστικη έκδοση kodi 22 από εδώ:

System -- Player -- Videos:
Ενεργοποίηση Dolby Vision compatibility mode,
και στα Allowed HDR επιλέγετε μόνο το Dolby Vision.

Επίσης αν πάτε στο Equipment Control στις ρυθμίσεις του firestick, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το input switching για την tv σας και να αλλάζετε θύρα HDMI πατώντας και κρατώντας το μπλε κουμπί στο τηλεκοντρόλ και λέγοντας πχ "HDMI 3".

Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς ποιό μοντέλο είναι το τελευταίο που κυκλοφόρησε και περισσότερο future proof ώστε να προχωρήσω σε αγορά? Έχω μπρεδευτεί με αυτήν την amazon...

Τα Cube θεωρούνται καλύτερη περίπτωση? Ή ουσιαστικά η διαφορά τους είναι στον ethernet adaptor???
Επίσης πώς ξεχωρίζω το 4K MAX 2nd generation στο αμαζον? Το περιγράφει ως τέτοιο ή πρέπει να "προσέξω" κάτι?

Δες εδώ όλα τα μοντέλα.
Το καλό η τελευταία έκδοση φαίνεται εύκολα γιατί είναι 16GB

• Like
Reactions: gorath
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Τάσο. Μάλλον με βλέπω να πάω για το 4Κ max. Όσον αφορά το ethernet δεν το βλέπω να ξεπερνά τα 100 και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα...

Για πλήρη Dolby Vision υποστήριξη:
Περνάτε την τελευταία δοκιμαστικη έκδοση kodi 22 από εδώ:

System -- Player -- Videos:
Ενεργοποίηση Dolby Vision compatibility mode,
και στα Allowed HDR επιλέγετε μόνο το Dolby Vision.

Επίσης αν πάτε στο Equipment Control στις ρυθμίσεις του firestick, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το input switching για την tv σας και να αλλάζετε θύρα HDMI πατώντας και κρατώντας το μπλε κουμπί στο τηλεκοντρόλ και λέγοντας πχ "HDMI 3".
Τελικά οι ρυθμίσεις υπάρχουν και στο kodi 21.2 (δε χρειάζεται η 22).

• Like
Reactions: gorath
Ερώτηση για δυνατούς λύτες:

Στα τελευταία fire TV έχει αφαιρεθεί από το κρυφό μενού το CPU usage λόγω google restrictions λένε. Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να δούμε την CPU ;

Ερώτηση για δυνατούς λύτες:

Στα τελευταία fire TV έχει αφαιρεθεί από το κρυφό μενού το CPU usage λόγω google restrictions λένε. Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να δούμε την CPU ;

Εννοείς κάτι τετοιο?

052025164934.png