Αυτό που θα δοκίμαζα στην θέση σου θα διέγραφα το τηλεκοντρόλ από τις ρυθμίσεις και θα το ξαναέκανα pair. Αν πάλι δεν δουλεύει πας για νέο τηλεκοντρόλ (αν και δύσκολα χαλάνε αυτά)Ναι το έχω συνδέσει με την τηλεόραση και βλέπω κανονικά κατά τ' άλλα.
Την αναγνωρίζει δλδ.
Το μόνο που δεν ανταποκρίνεται είναι η αυξομείωση του ήχου από το τηλεκοντρόλ του fire stick.
Ναι. Είναι η international έκδοση (αν και ποτέ δεν κατάλαβα ποια είναι η διαφορά)απο amazon ειναι διαθεσιμο για ελλαδα?
με ενδιαφερει to 4k 2nd generation του 2023..
Γιατί; που έχεις την ανάλυση στο μενού, στο 1080p ; Εννοείται το βάζεις στο best για να βλέπει το περιεχόμενο και να ανεβαίνει μέχρι 4Κ.αλλαζοντας την αναλυση απο το μενου του firetv stick σε 2160 60p,τοτε μονο "παιρνω" 4Κ απο το netflix....
Αν δεν υπάρχει στο store του μπορείς να το εγκαταστήσεις σίγουρα με sideload ή (προτιμότερο για εμένα) εγκατέστησε το Aurora store με sideload και μετά μέσω του Aurora βάζεις όποια εφαρμογή θέλεις. Εγώ έτσι είχα το cinobo.καλησπερα! εχει καταφερει κανεις να παιξει το cinobo σε fire tv stick? μιλησα με το τσατ τους και μου ειπαν πως παιζει μονο σε πιστοποιημενες google συσκευες και το fire δεν υποστηριζεται..
Τελικά το έλυσα το πρόβλημα, νόμιζε το Firestick ότι ήταν συνδεδεμένο με τηλεόραση LG (την προηγούμενή μου), ενώ δεν ήταν ούτε με αυτή. Πήγα στο equipment control και το συνέδεσα με την καινούργια τηλεόραση (TCL) ακολουθώντας τις οδηγίες που μου έδωσε και τώρα λειτουργεί κανονικά η ρύθμιση ήχου από το τηλεκοντρόλ.Το εχεις συνδεση με την tv? Την αναγνωρισει την tv κανονικα?
χρειάζεσαι ποντίκι η μίνι πληκτρολόγιο.Κατέβασα το aurora store, το εγκατέστησα, όμως δεν μπορώ να πλοηγηθώ μέσα στην εφαρμογή. Κάποια βοήθεια;
Έχει δίκιο ο Μπάμπης, ξέχασα να αναφέρω το θέμα του ποντικιού ή πληκτρολογίου.χρειάζεσαι ποντίκι η μίνι πληκτρολόγιο.
Την ανάλυση στο μενού ,το είχα auto και για κάποιο λόγο στο set up κλειδώνει στα 1080p ……αλλα ,επιλέγοντας 4Κ 24 από το κρυφό μενού,δεν παρακάμπτει ούτως ή άλλως την επιλογή που έχουμε στο κανονικό μενού?Γιατί; που έχεις την ανάλυση στο μενού, στο 1080p ; Εννοείται το βάζεις στο best για να βλέπει το περιεχόμενο και να ανεβαίνει μέχρι 4Κ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.