Άρα το στικάκι δεν κλείνει, μόνο σε sleep mode μπαίνει.
Ναι, το power στο remote είναι σαν να μην υπάρχει για το στικ, μόνο για την TV είναι
Ισχύει το ίδιο και για το volume up/down?
Και αυτο αφορα την tv ή τον ενισχυτη εαν τα συνδεσεις..Ισχύει το ίδιο και για το volume up/down?
Τελικα με τη εφαρμογη του NETFLIX εγω περνω DD+ ενω με το σχετικο προσθετο στο Kodi στον ενισχυτη δινει και την επιλογη για atmos.
HDR δεν μπορω να δω γιατι δεν εχω αναλογη tv.
Στο Plex πως βλέπω το δίκτυό μου;
Με βρετανική διεύθυνση το έχω περασμένο... Μήπως πρέπει να δηλώσω και αγγλική κάρτα;Μάλλον έπρεπε να το αγοράσεις από το γερμανικό amazon. Αν μπορείς φτιάξε ένα άλλο λογαριασμό με βρετανική διεύθυνση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομίζω να γίνεται, έχω συνδεμένες κάρτες στο amazon account μου ούτως ή άλλως. Σαν κύρια διεύθυνση έχω δηλωμένη φίλου από Αγγλία. Έβαλα και revolut τώρα, που είναι αγγλική κάρτα, αλλά πάλι το ίδιο μνμ πετάει...Άστο χωρίς κάρτα...
Τι να πω.. μάλλον θα καταφύγω στη λύση του νέου λογαριασμού. Δοκίμασα με ελληνική διεύθυνση και κάρτα, ενεργοποίησα το 1-click setting, τπτ, το ίδιο μνμ λάθους...Εγώ είχα στον λογαριασμό μου, μια κάρτα American express η οποία έχει ακυρωθεί εδώ στην Ελλάδα. Εγώ δεν το θυμόμουν. Δεν με άφηνε να κατεβάσω καμιά εφαρμογή. Έφτιαξα έναν νέο λογαριασμό με άλλο μαιλ. Δεν θυμάμαι να έβαλα κάρτα. Μετά κατέβασα το Apple TV+, που ήθελα...
εγω δημιουργησα ενα λογαριασμο στο amazon στο υπολογιστη με ελληνικη διευθυνση και καρτα ελληνικη και δεν ειχα κανενα προβλημα.Οταν ανοιξα για πρωτη φορα το amazon fire stick εδωσα το συγκεκριμενο λογαριασμο και κατεβαζω χωρις προβλημα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.