Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Re: Απάντηση: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Άρα το στικάκι δεν κλείνει, μόνο σε sleep mode μπαίνει.

Ναι, το power στο remote είναι σαν να μην υπάρχει για το στικ, μόνο για την TV είναι

Ισχύει το ίδιο και για το volume up/down?

Δεν το ξέρω, δεν έχω το στικ. Αν δεν κάνουν κάτι στο στιλ όταν τα πατάς λογικά και αυτά είναι μόνο για την TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Ισχύει το ίδιο και για το volume up/down?
Και αυτο αφορα την tv ή τον ενισχυτη εαν τα συνδεσεις..

Τελικα με τη εφαρμογη του NETFLIX εγω περνω DD+ ενω με το σχετικο προσθετο στο Kodi στον ενισχυτη δινει και την επιλογη για atmos.
HDR δεν μπορω να δω γιατι δεν εχω αναλογη tv.

Σκέφτομαι να το πάρω για να αντικαταστήσω το X9S.
Ο λόγος είναι ότι είναι το μόνο android player που υποστηρίζεται εγγενώς (όλα τα άλλα θέλουν πατέντες που δεν είναι εγγυημένο ότι δουλεύουν, όπως δλδ συμβαίνει με το Zidoo) από το Home Assistant με το οποίο παίζω τελευταία για διάφορους αυτοματισμούς στο σπίτι.
Προς το παρόν βλέπω μόνο 1080p υλικό χωρίς hd format ήχου, οπότε προφανώς καλύπτομαι και από την απλή έκδοση του stick. Έχει δικό του player, όπως ο εξαιρετικός του Zidoo; ούτως ή άλλως θα του βάλω kodi βέβαια για τη βιβλιοθήκη και τα addons, και το κόστος του είναι τέτοιο που καθιστά τη δοκιμή "αναίμακτη" :P, αλλά πώς παίζει γενικά; τι θα χάσω σε σχέση με το X9S;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Ευχαριστώ,άρα δεν έχει πρόβλημα το τ/χ:coool:

Τελικα με τη εφαρμογη του NETFLIX εγω περνω DD+ ενω με το σχετικο προσθετο στο Kodi στον ενισχυτη δινει και την επιλογη για atmos.
HDR δεν μπορω να δω γιατι δεν εχω αναλογη tv.

Περνάει hdr καθώς και dolby vision.

Για να δω τον server μου και την ταινιοθήκη μου τι χρειάζεται;
Kodi ή Υπάρχει και κάποια άλλη εφαρμογή;

Στο Plex πως βλέπω το δίκτυό μου;

Με το Plex πρέπει να τρέχει και ο Plex server στον server σου, από το web interface του Plex server κάνεις τις ρυθμίσεις και μετά από τον Plex client μπορείς να δεις την ταινιοθήκη σου

Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους. Το παρέλαβα χτες, αγορασμένο από αγγλικό Amazon. Του πέρασα κανονικά το account μου, αλλά όταν δοκιμάζω να κατεβάσω εφαρμογές πετάει μνμ λάθους: "Purchase failure, Please check that your billing address and payment method are from a supported country/region". Κάποια ιδέα;

Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk

Μάλλον έπρεπε να το αγοράσεις από το γερμανικό amazon. Αν μπορείς φτιάξε ένα άλλο λογαριασμό με βρετανική διεύθυνση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Μάλλον έπρεπε να το αγοράσεις από το γερμανικό amazon. Αν μπορείς φτιάξε ένα άλλο λογαριασμό με βρετανική διεύθυνση.

Με βρετανική διεύθυνση το έχω περασμένο... Μήπως πρέπει να δηλώσω και αγγλική κάρτα;

Το έκανα, αλλά δεν άλλαξε κάτι.. εξακολουθεί να πετάει το ίδιο μνμ...

Άστο χωρίς κάρτα...

Άστο χωρίς κάρτα...

Δεν νομίζω να γίνεται, έχω συνδεμένες κάρτες στο amazon account μου ούτως ή άλλως. Σαν κύρια διεύθυνση έχω δηλωμένη φίλου από Αγγλία. Έβαλα και revolut τώρα, που είναι αγγλική κάρτα, αλλά πάλι το ίδιο μνμ πετάει...

Εγώ είχα στον λογαριασμό μου, μια κάρτα American express η οποία έχει ακυρωθεί εδώ στην Ελλάδα. Εγώ δεν το θυμόμουν. Δεν με άφηνε να κατεβάσω καμιά εφαρμογή. Έφτιαξα έναν νέο λογαριασμό με άλλο μαιλ. Δεν θυμάμαι να έβαλα κάρτα. Μετά κατέβασα το Apple TV+, που ήθελα...

Εγώ είχα στον λογαριασμό μου, μια κάρτα American express η οποία έχει ακυρωθεί εδώ στην Ελλάδα. Εγώ δεν το θυμόμουν. Δεν με άφηνε να κατεβάσω καμιά εφαρμογή. Έφτιαξα έναν νέο λογαριασμό με άλλο μαιλ. Δεν θυμάμαι να έβαλα κάρτα. Μετά κατέβασα το Apple TV+, που ήθελα...

Τι να πω.. μάλλον θα καταφύγω στη λύση του νέου λογαριασμού. Δοκίμασα με ελληνική διεύθυνση και κάρτα, ενεργοποίησα το 1-click setting, τπτ, το ίδιο μνμ λάθους...

εγω δημιουργησα ενα λογαριασμο στο amazon στο υπολογιστη με ελληνικη διευθυνση και καρτα ελληνικη και δεν ειχα κανενα προβλημα.Οταν ανοιξα για πρωτη φορα το amazon fire stick εδωσα το συγκεκριμενο λογαριασμο και κατεβαζω χωρις προβλημα

εγω δημιουργησα ενα λογαριασμο στο amazon στο υπολογιστη με ελληνικη διευθυνση και καρτα ελληνικη και δεν ειχα κανενα προβλημα.Οταν ανοιξα για πρωτη φορα το amazon fire stick εδωσα το συγκεκριμενο λογαριασμο και κατεβαζω χωρις προβλημα

Το prime video είναι διαθέσιμο;