Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Η Amazon αναβάθμισε το Silk Browser, και κάτι site με αθλητικά που δεν έπαιζαν, τώρα παίζουν κανονικά (σε συνδυασμό με το adblocker που έχει, έγινε καλή λύση, δε χρειάζονται Kodi plugins κλπ). Θέλει λίγο υπομονή με μερικά παραπάνω κλικ βέβαια...
Στα settings του Silk εχει ενα Javascript V8 engine, αυτο απενεργοποιηστε το κανει κολληματα στο streaming (μην απενεργοποιησετε τη Javascript).

Νέο update FiresOs 7.7.0.4 για firestick/cube, πρόσθεσε την επιλογή "Clear all Application Caches" στο μενού Applications, επιτέλους κάτι χρήσιμο σαν update ...

Άραγε είναι ειδική εξειδικευμένη έκδοση για το fire os ή είναι η γενική έκδοση Android TV;
Λογικα η ιδια ειναι, απλα απο το επισημο καναλι. Η γενικη εκδοση παντα ειχε μια επιλογη για τα μενου που επιλεγεις amazon os / androidtv.

αγορινες μεταξυ Amazon Fire TV Stick 4K και Google Media Player Tv Streamer 4k ποιο θα διαλεγατε την σημερον ?

Δεν ειναι για εμενα εγω εχω το shieldακι μου με ethernet δεν το αλλαζω.

Για να επαναφερουμε το ερωτημα γιατι παλι μου τεθηκε απο φιλο .

Προκειται για παλια συσκευη τηλεορασης που θελει να της προσδωσει λιγη ακομα ζωη.

Ποιο απο τα δυο ?

Streamer 4k (εκτός αν θελει 7.1 ήχο, τον περνάει σαν 5.1 μόνο)
-4gb ram
-1000αρι lan
-εγγυημενα updates
-google tv λειτουργικο (android 14 vs android 9)

• Like
Reactions: Kosh
To καλό Fire TV 4K max 2nd gen τα κάνει όλα..Μειονέκτημα ότι με τον ανταπτορα δικτύου έχει 100αρα ταχύτητα, οπότε δεν αγοράζεις ανταπτορα και το συνδέεις με wifi 6 για μεγαλύτερες ταχύτητες. 1000 δεν θα δεις αλλά είναι αδιάφορο για στριμαρισμα αρχείων.
Δεν πρόκειται να κάνεις copy αρχείων GB μεταξύ PC και αυτού για να σε ενδιαφέρουν οι gbit ταχύτητες.

Edit: για παλιά συσκευή τηλεόρασης κι ένα απλό amazon stick του πενηνταρικου θα κάνει δουλειά δεν χρειάζεται να πάρει το καλό.

• Like
Reactions: Kosh
Ξέρατε ότι το fire tv έχει ρύθμιση εικόνας ανά app ;
Σόρρυ αλλά εγώ μόλις τώρα το έμαθα. Πόσα κρυφά μενού έχει επιτέλους αυτό το fire tv.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Στο δικό μου 4x max ΔΕΝ βγαίνει αυτό το κάθετο μενού. Ίσως βγαινει όταν είναι συνδεδεμένο κατευθείαν σε TV. Εγώ το έχω σε AV.
Είναι τηλεοράσεις που βγάζει η amazon στις ΗΠΑ, όχι τα firesticks.

Επίσης κάποιοι έχουν πλέον καλές ταχύτητες ίντερνετ (1000αρες), και θέλουν μια συσκευή με καλό LAN. Μπορεί να μη χρειάζεται για την ομαλή αναπαραγωγή της ταινίας (που συνήθως αρκεί 150mbps), αλλά θα έχει σίγουρα διαφορά σε μεγάλα remux στην ταχύτητα που ξεκινάει η ταινία και στο skipping σε διάφορα μέρη της ταινίας (αν το debrid παρέχει καλή ταχύτητα βέβαια)

Last edited:
Θα μου λύσει κάποιος την απορία μου; Πώς γίνεται να παίξει σωστά το disney plus, να μην κολλάει. Με ποιες ρυθμίσεις;

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk