Amazon Prime Video (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Το absentia φαίνεται κανονικά στο primevideo μέσω Ελλάδας
στην ελλάδα δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλά έχει στις ΗΠΑ τους ελληνικούς υπότιτλους

Ο μόνος τρόπος που έχω βρεί για να βλέπω Amazon Prime USA και UK ειναι το Stream Locator.
Δινει παραπάνω περιεχόμενο με USA πχ μια καταπληκτική σειρά Absentia και μάλιστα με Ελληνικούς υπότιτλους....
Δυστυχως στα Ελληνικά δεν την εμφανιζει καθολου.
Αυτο που μου κάνει ιδιατερη εντύπωση είναι οτι οι δικες του παραγωγές οι Amazon Originals, δείχνουν πολύ ακριβές παραγωγές, με πολύ ωραία σκηνικά και η σκηνοθεσία τους είναι εξαιρετική.
Πριν δύο μέρες η γυναίκα ξεκίνησε να βλέπει την συγκεκριμένη σειρά χωρίς υπότιτλους και θυμήθηκα που είχες γράψει για την σειρά ότι έχει υπότιτλους στο Αμερικανικό prime.
Έβαλα και εγώ λοιπόν το locator και το είδαμε σε 4Κ μια που στο Kodi το έβρισκα μόνο σε 720.
Έχει και άλλες σειρές που έχουν ελληνικους υπότιτλους ενώ στην Ελλάδα δεν τους εμφανίζει;

Μόνο σε εμένα όταν βάζω Αμερική στο stream locator δεν παίζει καν το Absentia. Μου βγάζει δεν είναι διαθέσιμο το βίντεο.
Το ίδιο μου έκανε και με nord vpn.Amazon Τουρκίας λογαριασμός.
Έκανα και διαγραφή δεδομένων στο App και συνδέθηκα πάλι από την αρχή. Τα ίδια.
Όταν μπαίνω χωρίς τίποτα παίζει μεν αλλά δεν έχει υπότιτλους. Τι παίζει; ξέρει κανένας ;

Attachments

• Screenshot_20220301-102617_Prime Video.jpg
    Screenshot_20220301-102617_Prime Video.jpg
    573.3 KB · Views: 58
παντως για 0,56 λεπτα μέσω τουρκιας , το αφηνεις να υπαρχει... και οτι αξιζει το βλέπεις
Ετσι ακριβως.
Και μια ταινια/σειρα/ντοκιμαντερ τον μηνα να βλεπεις τα εβγαλε τα λεφτα του.

• Like
Reactions: petros_ksp
To Picard παντως δεν εχει ελληνικους υποτιτλους.......
Ναι , δεν εχει ουτε στο Αμερικανικο αλλα ενταξει δεν ειναι μόνο αυτο. και εγω εχω βρει καποιες σειρες που θέλω να δω και δεν εχουν

Το Picard ,ενώ ακόμα δεν έχει υπότιτλους εδώ το διαφημίζουν με τρέιλερ που έχει υπότιτλους.

παντως για 0,56 λεπτα μέσω τουρκιας , το αφηνεις να υπαρχει... και οτι αξιζει το βλέπεις
Πόσες θεάσεις συγχρόνως σου επιτρέπει σ' αυτήν την τιμή? η υπάρχει και έτερη συνδρομή με δυνατότητα πολλών θεάσεων?

Γειά σας. Την προηγούμενη Τρίτη (22-3)άλλαξα κάρτα πληρωμής στο Amazon prime μέσο Τουρκίας και έβαλα μια κάρτα revolut. Πληρώθηκαν το 0,49 και ξανά ενεργοποιήθηκε η συνδρομή που είχα αφήσει και είχε λήξει. Είχα μια κάρτα εθνικής πριν. Σήμερα κου ξαναπήρε 0,49 λεπτά. Βέβαια γράφει κάτι σε pending ακόμα όπως βλέπετε και στην φωτο. Οι έχοντες κάποια παρόμοια εμπειρία μπορεί να μου πει τι έχει συμβεί; IMG_8349.png