papdoux
Supreme Member
- 14 December 2007
- 3,423
στην ελλάδα δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλά έχει στις ΗΠΑ τους ελληνικούς υπότιτλουςΤο absentia φαίνεται κανονικά στο primevideo μέσω Ελλάδας
στην ελλάδα δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλά έχει στις ΗΠΑ τους ελληνικούς υπότιτλουςΤο absentia φαίνεται κανονικά στο primevideo μέσω Ελλάδας
Θέμα δικαιωμάτων. Δεν είναι παράλογο.στην ελλάδα δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλά έχει στις ΗΠΑ τους ελληνικούς υπότιτλους
Πριν δύο μέρες η γυναίκα ξεκίνησε να βλέπει την συγκεκριμένη σειρά χωρίς υπότιτλους και θυμήθηκα που είχες γράψει για την σειρά ότι έχει υπότιτλους στο Αμερικανικό prime.Ο μόνος τρόπος που έχω βρεί για να βλέπω Amazon Prime USA και UK ειναι το Stream Locator.
Δινει παραπάνω περιεχόμενο με USA πχ μια καταπληκτική σειρά Absentia και μάλιστα με Ελληνικούς υπότιτλους....
Δυστυχως στα Ελληνικά δεν την εμφανιζει καθολου.
Αυτο που μου κάνει ιδιατερη εντύπωση είναι οτι οι δικες του παραγωγές οι Amazon Originals, δείχνουν πολύ ακριβές παραγωγές, με πολύ ωραία σκηνικά και η σκηνοθεσία τους είναι εξαιρετική.
Ετσι ακριβως.παντως για 0,56 λεπτα μέσω τουρκιας , το αφηνεις να υπαρχει... και οτι αξιζει το βλέπεις
Τα έβγαλες τα λεφτά και με το παραπάνω!!!Ετσι ακριβως.
Και μια ταινια/σειρα/ντοκιμαντερ τον μηνα να βλεπεις τα εβγαλε τα λεφτα του.
Ναι , δεν εχει ουτε στο Αμερικανικο αλλα ενταξει δεν ειναι μόνο αυτο. και εγω εχω βρει καποιες σειρες που θέλω να δω και δεν εχουνTo Picard παντως δεν εχει ελληνικους υποτιτλους.......
Πόσες θεάσεις συγχρόνως σου επιτρέπει σ' αυτήν την τιμή? η υπάρχει και έτερη συνδρομή με δυνατότητα πολλών θεάσεων?παντως για 0,56 λεπτα μέσω τουρκιας , το αφηνεις να υπαρχει... και οτι αξιζει το βλέπεις
3Πόσες θεάσεις συγχρόνως σου επιτρέπει σ' αυτήν την τιμή? η υπάρχει και έτερη συνδρομή με δυνατότητα πολλών θεάσεων?
ΝαιΜε το τουρκικο εχουμε Ελληνικους υποτιτλους?
![]()
MGM joins Prime Video and Amazon Studios
The storied, nearly century-old studio will complement Prime Video and Amazon Studios’ work. Together, the teams will provide more quality entertainment options for viewers.www.aboutamazon.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.