το έχω παραγγείλει αλλά δεν το έχω παραλάβει, δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο και θα πάρει μέρες να μου το φέρουν... Αν και σκέφτομαι να το ακυρώσω, μιας και δεν το χρειάζομαι πραγματικά, και να πάρω μια και καλή την δεύτερη και αναβαθμισμένη γενιά που θα βγει σε λίγους μήνες...
εντωμεταξύ έπεσα χτες-προχτές σε mkv (και 720p μάλιστα...) που δεν ήταν συμβατή κατά dxva, και προβληματίστηκα... θα αρκούν άραγε οι δύο bobcat των 1.6 για τέτοιες περιπτώσεις? Γιατί υποτίθεται ότι θα πάρω αυτό, για να παροπλίσω / πουλήσω το τερατάκι-htpc που όμως δεν έχει τέτοια θέματα (είτε λόγο ισχυρού cpu, είτε λόγο nvidia κάρτας γραφικών με cuda που και με τους δύο τρόπους παίζει οτιδήποτε)
το έχω παραγγείλει αλλά δεν το έχω παραλάβει, δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο και θα πάρει μέρες να μου το φέρουν... Αν και σκέφτομαι να το ακυρώσω, μιας και δεν το χρειάζομαι πραγματικά, και να πάρω μια και καλή την δεύτερη και αναβαθμισμένη γενιά που θα βγει σε λίγους μήνες...
εντωμεταξύ έπεσα χτες-προχτές σε mkv (και 720p μάλιστα...) που δεν ήταν συμβατή κατά dxva, και προβληματίστηκα... θα αρκούν άραγε οι δύο bobcat των 1.6 για τέτοιες περιπτώσεις? Γιατί υποτίθεται ότι θα πάρω αυτό, για να παροπλίσω / πουλήσω το τερατάκι-htpc που όμως δεν έχει τέτοια θέματα (είτε λόγο ισχυρού cpu, είτε λόγο nvidia κάρτας γραφικών με cuda που και με τους δύο τρόπους παίζει οτιδήποτε)
Επειδη εχω ψηθει κι εγω πολυ ασχημα για το Zotac καθως το εχω βρει και σε καλη για μενα τιμη (205 ευρω απο amazon) ξερει κανενας αν περιμενουμε αλλες παρομοιες λυσεις;Εννοω κουτακια ετοιμα με τον E350 μεσα οχι σκετες μητρικες.Θα περιμενω λιγο ακομα να δω τι θα παιξει με το xtreamer ultra και το powerbuy αλλα βλεπω να καταληγω στο zotac.Το asus θα μου πει κανεις ποτε το περιμενουμε??
Επισης ειδα και αυτο της Zotac το Z-Box Mini PC AMD E350!
Επειδη εχω ψηθει κι εγω πολυ ασχημα για το Zotac καθως το εχω βρει και σε καλη για μενα τιμη (205 ευρω απο amazon) ξερει κανενας αν περιμενουμε αλλες παρομοιες λυσεις;Εννοω κουτακια ετοιμα με τον E350 μεσα οχι σκετες μητρικες.Θα περιμενω λιγο ακομα να δω τι θα παιξει με το xtreamer ultra και το powerbuy αλλα βλεπω να καταληγω στο zotac.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.