Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Φίλοι μου, σωστές οι περισσότερες απόψεις σας, όμως εκεί που λίγο θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω είναι στο γεγονός οτι 4-6 χρονια είναι πολλά για να κρατήσεις μία τηλεόραση.
Την 29αρα sony μου την έχω 8 χρόνια. Ακριβά την είχα πάρει τότε, αλλά με διπλα tuners, surround με πίσω ηχεία εξτρα και 100 Hz με έβγαλε παλικάρι όλο αυτό το διάστημα και ο λόγος που θέλω να πάρω κάτι καινούργιο είναι γιατί πάω σε νέο σπίτι με μεγαλύτερο σαλόνι και θεωρώ οτι η τεχνολογία κάτι νέο προσφέρει πλέον στην υψηλή ανάλυση.
Αν δώσω τώρα σχεδόν 500,000 δρχ (1400) είναι δύσκολο με τις υποχρεώσεις που έχω (και όλοι έχουμε νομίζω) να δικαιολογήσω νέα τηλεόραση σε 4 χρόνια... Βέβαια, με εξωτερικό δέκτη θα είμαι οκ.
Σκέφτομαι από παλιά και την 42άρα που δεν εχει βέβαια διπλά tuners, λόγω μεγέθους θα μου καθόταν καλύτερα στο σαλόνι.
Επίσης μου φαίνεται παράξενο οτι οι περισσότερες τηλεοράσεις δεν έχουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, όταν σε μεγάλες χώρες της ευρώπης (πχ αγγλία) το ψηφιακό πάει να γίνει στανταρντ

Last edited:
Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Φίλοι μου, σωστές οι περισσότερες απόψεις σας, όμως εκεί που λίγο θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω είναι στο γεγονός οτι 4-6 χρονια είναι πολλά για να κρατήσεις μία τηλεόραση.
Την 29αρα sony μου την έχω 8 χρόνια. Ακριβά την είχα πάρει τότε, αλλά με διπλα tuners, surround με πίσω ηχεία εξτρα και 100 Hz με έβγαλε παλικάρι όλο αυτό το διάστημα και ο λόγος που θέλω να πάρω κάτι καινούργιο είναι γιατί πάω σε νέο σπίτι με μεγαλύτερο σαλόνι και θεωρώ οτι η τεχνολογία κάτι νέο προσφέρει πλέον στην υψηλή ανάλυση.
Αν δώσω τώρα σχεδόν 500,000 δρχ (1400) είναι δύσκολο με τις υποχρεώσεις που έχω (και όλοι έχουμε νομίζω) να δικαιολογήσω νέα τηλεόραση σε 4 χρόνια... Βέβαια, με εξωτερικό δέκτη θα είμαι οκ.
Σκέφτομαι από παλιά και την 42άρα που δεν εχει βέβαια διπλά tuners, λόγω μεγέθους θα μου καθόταν καλύτερα στο σαλόνι.
Επίσης μου φαίνεται παράξενο οτι οι περισσότερες τηλεοράσεις δεν έχουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, όταν σε μεγάλες χώρες της ευρώπης (πχ αγγλία) το ψηφιακό πάει να γίνει στανταρντ

Μεγεια !!!!!!!

δεν θελω ομως να στη σπασω... αλλα θεωρω τις 37 ιντζες Λιγες ακομα και για το δικο μου Σαλονι .....
παντως καλες Θεασεις και πιστευω η ψηφιακη τηλεοραση ΔΕΝ ειναι λογος Αγορας διοτι ερχονται τα ΧΑΙ ντεφινισια και γιαυτα ζουμε ........ :Banane0: :Banane0: :Banane0: :award: :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Μεγεια !!!!!!!

δεν θελω ομως να στη σπασω... αλλα θεωρω τις 37 ιντζες Λιγες ακομα και για το δικο μου Σαλονι .....
παντως καλες Θεασεις και πιστευω η ψηφιακη τηλεοραση ΔΕΝ ειναι λογος Αγορας διοτι ερχονται τα ΧΑΙ ντεφινισια και γιαυτα ζουμε ........ :Banane0: :Banane0: :Banane0: :award: :music-smiley-005:

Eξαρταται το χωρο του καθενος....Οι 37'' σε εμενα ειναι οτι πρεπει καθως
η αποσταση θεασης δεν ξεπερνα τα 3 μετρα...
Οσο για το HD εχει ακομα δρομο....Τα ΗD-Blue Ray players (για recorders
ουτε λογος να γινεται ) ειναι ακομα ακριβα,ενω οι ταινιες στο Ελλαντα
ειναι δυσευρετες....Θελει κανα χρονο ακομα να μεστωσει το πραμα...

Μιχάλη,

το deadline από την Ευρωπαική Ένωση για την ψηφιακή εκπομπή
των καναλιών είναι το 2012. Όχι βέβαια ότι αυτό είναι κοντά
και πραγματικά μέχρι τότε μπορεί κάποιος να έχει αλλάξει την
LCD του, εάν και λίγος είναι ο κόσμος που έχει την οικονομική
ικανότητα να κάνει τέτοιες αλλαγές κάθε 4 χρόνια.:grinning-smiley-043

Επίσης, ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης είναι όπως και
να το κάνουμε μία καλή ευκολία και ένα τηλεκοντρόλ λιγότερο:grinning-smiley-043

AΛΈΞΗ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΈΧΩ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ RACK!!!:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Eξαρταται το χωρο του καθενος....Οι 37'' σε εμενα ειναι οτι πρεπει καθως
η αποσταση θεασης δεν ξεπερνα τα 3 μετρα...
Οσο για το HD εχει ακομα δρομο....Τα ΗD-Blue Ray players (για recorders
ουτε λογος να γινεται ) ειναι ακομα ακριβα,ενω οι ταινιες στο Ελλαντα
ειναι δυσευρετες....Θελει κανα χρονο ακομα να μεστωσει το πραμα...

....ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!!!:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :ernaehrung004:

geia sas filoi mou. molis ekana rhn paragelia gia thn amoi 37 sta 1400 euro.molis thn paralavo tha sas doso tis entyposeis mou.

Μου έκανε εντύπωση η ΑΜΟΙ ,όπου πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν την γνώριζα,είναι όντως μειονέκτημα που είναι κινέζα.
Τέλος πάντων καλορίζικη !

@desmios: Καλορίζικη και με το καλό να σου´ρθει.
Δε ξέρω βέβαια από που είσαι, αλλά μπορείς να μου πεις πόσο σου πήγαν τα μεταφορικά (Θα βόλεθε να είσαι από Αθήνα -bye- )? Επειδή έκανα και γω την ίδια παραγγελία την προηγούμενη βδομάδα απ´το ίδιο ιντερνετο-κατάστημα.
:ernaehrung004:

geia sas filoi mou. molis ekana rhn paragelia gia thn amoi 37 sta 1400 euro.molis thn paralavo tha sas doso tis entyposeis mou.

Καλως όρισες φίλε μας στο κλάμπ!!! σου εύχομαι καλές θεάσεις, πρόκειται για μια τίμια πρόταση η οποία είναι value for money.
Μια παράκληση, να γράφεις Ελληνικά:ernaehrung004:

Γεια σας και πάλι παιδιά. Η παραλαβή θα γίνει αύριο. Οσο για τα μεταφορικά οι τυποι δεν ήταν και πολύ διευκρινιστικοί αλλα θα πάνε στα 70 euro περιπου.

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

καλησπέρα παιδία την έχω στο σαλόνι μου 10 μέρες !!!!
Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.
Αρκεί βέβαια να βάλεις τις σωστές ρυθμίσεις .
Χθες έκανα την αναβάθμιση του Frimeware και κάποια πράγματα βελτιώθηκαν αισθητά.
(την παρέλαβα απο technixx με δικό μου ΙΧ)

Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Χθες έκανα την αναβάθμιση του Frimeware και κάποια πράγματα βελτιώθηκαν αισθητά.

....Mήπως εννοείς firmware? Εαν ναί ( που σίγουρα αυτό θέλεις να γράψεις ) , εννοείς ότι αυτό το κάνεις μέσω ethernet?

Καλορίζικη φίλε μου και καλές θεάσεις.

Να σε ρωτήσω κάτι επειδή η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι μέσα στις 3 που σκέφτομαι να πάρω (κι εγώ από technixx), την αναβάθμιση στο firmware πώς την έκανες? Που βρήκες το νέο firmware? Από αντιπροσωπεία ή μόνος σου?

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Καλά έχω συγκινηθεί...
Μετά από πολύ καιρό η ΑΜΟΙ αποφάσισε να αλλάξει την φωτογραφία της τηλ και να λέει ότι είναι fullhd !

http://www.amoi.tv/#

37zoll.jpg

42zoll.jpg

Κ την αναβάθμιση στο firmware πώς την έκανες? Που βρήκες το νέο firmware? Από αντιπροσωπεία ή μόνος σου?

και εγώ να ρωτήσω γιαυτό!

Καλά έχω συγκινηθεί...
Μετά από πολύ καιρό η ΑΜΟΙ αποφάσισε να αλλάξει την φωτογραφία της τηλ και να λέει ότι είναι fullhd !

http://www.amoi.tv/#

37zoll.jpg

42zoll.jpg

....Παλιόγαβρε :firstprize: από τηλεοπτικό σήμα είναι καλή, διότι και απο pc και από upscaling dvdp κυριολεκτικά σκοτώνει.:twoguns: :twoguns: :twoguns: :twoguns: