Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Παιδιά δεν ξέρω ίσως είμαι ο μοναδικός που η γυναίκα μου θέλει 32" και όχι 42" που θέλω να πάρω εγώ και να σκεφτείς ότι το σαλόνι είναι 5,5 μέτρα, άρα αποσταση θέασης 4,5 μέτρα!! Αν είναι δυνατόν ...
Πρόσεχε φίλε Γιώργο.....δεν σκέφτονται όπως εμείς:grandpa:

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Το έχω καταλάβει μην ανυσηχείς.

Η δικιά μου όχι (ελπίζω)....

Χθες το βράδυ σύνδεσα το helios με την ΑΜΟΙ. Τι να πω βρε παιδιά, τώρα καταλαβαίνω την εικόνα που μπορεί να δείξει αυτή η τηλ.... Τι μου λέτε για 1366*768 κτλ, μιλάμε για απίστευτη εικόνα...! Είδα κομμάτια από πολλές αυθεντικές ταινίες μου σε 1080p κ έμεινα με το στόμα ανοιχτό...! Φαντάζομαι τι μπορεί να κάνει με τα bluearay/hd-dvd ! Εντυπώσεις στο άλλο θέμα που έχω ανοίξει.

υγ: η ΑΜΟΙ άλλαζε το σήμα μέσα σε μισό δευτερόλεπτο, στο εμφάνιζε κιόλας με τι δείχνει πάνω δεξιά κ ήσουν ήσυχος. Ανα πάσα στιγμή που είχες αμφιβολία πατάς το κουμπάκι κ επιβεβαιώνεσαι !

Last edited:

Παιδια ειδα την 26'' στο Media Markt να παιζει και ηταν με διαφορα η χειροτερη ολων.Βεβαια το σημα που παιζουν στα μαγαζια δεν ειναι οτι καλυτερο και μπορει να την ειχαν συνδεσει με composite σημα ενω τις αλλες οχι, υπαρχει καπου που μπορω να την δω να παιζει κανονικα γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω μια lcd-tv και η Amoi ειναι αρκετα φτηνη.

Εδώ φαίνεται το συστημά μου καθώς το χτίζω σιγά-σιγά στο νέο μου σπίτι. :firstprize:

systemall.jpg

George C: Τη γυναίκα σου μην την πας σε κατάστημα να την δει. Είναι κατά κανόνα αρύθμιστες και δεν θα της κάνει εντύπωση. Αν μπορείς να βρεις κάποιον στην περιοχή σου που να την έχει θα είναι το καλύτερο.

Μιχάλη Κορ. : Αν είχα εγώ τέτοια καλώδια να κρέμονται μέσα στο σαλόνι θα ήμουνα άστεγος...:ernaehrung004:

cospan said:
Μιχάλη Κορ. : Αν είχα εγώ τέτοια καλώδια να κρέμονται μέσα στο σαλόνι θα ήμουνα άστεγος...:ernaehrung004:

Είμαι εργένης φίλε μου. :fahne90::music-smiley-005::firstprize::ernaehrung004::Banane0::violent-smiley-030::grandpa::damnyou::award:

Μιχάλης Κορ. said:
Είμαι εργένης φίλε μου.

Τυχερούλη!!!!!! :music-smiley-005: :ernaehrung004:

Η ΑΜΟΙ κενταει τελικα ε? Δυστυχως λογω περιορισμενου ελευθερου χρονου δεν εχω καταφερει να παιξω ακομα αρκετα μαζι της. Παντως η εικονα της ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Μεχρι στιγμης την εχω συνδεσει με απλο dvd player (silvercrest) και με απλο scart καλωδιο και η εχει πολυ καλη εικονα. Dreambox (παλι με scart) και παιρνω πολυ καλη εικονα, Ιδιως σε κατι καναλια που προσεχουν τι μεταδιδουν ( SKY ITALIA πχ ZDF και μερικα ακομα) και δυστυχως HD σημα μπορω να παρω προς το παρον μονο απο το XBOX360 το οποιο στα 1080ι πραγματικα ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ. Το pc δεν το εχω συνδεσει ακομα αλλα ειναι στα αμεσα σχεδια. Φωτο προς το παρον δεν μπορω να βαλω αλλα θα βαλω μολις βρω χρονο.

Χθες είχα την τιμή να γνωρίσω από τον κο. Μανιάτη, έναν πολύ ωραίο άνθρωπο, χαμογελαστό, εύθυμο, με πλήθος γνώσεων. Κάτσαμε σπίτι μου κάνα 2ωρο, ακούσαμε μουσική, είδαμε ταινίες με τον περίφημο συνδυασμό ΑΜΟΙ-HELIOS, φάγαμε φοβερό παγωτό Δωδώνη ευγενική χορηγία του κ τα είπαμε γενικότερα.:grinning-smiley-043
Με πιστοποίησε λοιπόν όπως είναι ο όρος που χρησιμοποιείτε πολύ εδώ! :music-smiley-005:

Δεν θέλω να πω τι μου είπε σε ότι αφορά τον κινέζικο αυτό συνδυασμό γιατί μπορεί να με πείτε μεροληπτικό, αυτό το αφήνω σε εκείνον.:ernaehrung004:

Καλό μεσημέρι!!!-bye-
Ωπ!!!Μιχάλη με πρόλαβες!!!:music-smiley-005:
Λοιπόν-όπως έγραψε και παραπάνω ο φίλτατος Μιχάλης-βρέθηκα χθες το βράδυ στον χώρο του καταρχήν για να γνωριστούμε από κοντά :ernaehrung004: και βέβαια για να δω-από κοντά-τα κινέζικά του!!!
Φίλοι μου-για να μην περιαυτολογώ-εντυπωσιάστηκα!!!:music-smiley-005:
Καταρχήν θα πω λίγα λόγια για την ΑΜΟΙ: είναι πολλή προσεγμένη και όμορφη τηλεόραση...πρόκειται για στιβαρή κατασκευή που αποπνέει εμπιστοσύνη...εύκολη στην χρήση της και στα μενού της.:music-smiley-005: :grinning-smiley-043 ..
Η τηλεόραση φέρει τις ρυθμίσεις του Βαγγέλη Λάμπρου και προβάλλει μια ισορροπημένη εικόνα χωρίς προβλήματα και χωρίς να σε κουράζει σε καμιά περίπτωση...
η χρωματική της παλέττα είναι εντυπωσιακή και η φωτεινότητά της έχει χαλιναγωγηθεί...ούτε κοκκινίζει ,ούτε μπλεδίζει.:award: ..
Τώρα για το HELIOS(θα τα γράψω και στο-αντίστοιχο-θέμα στην HOME CINEMA): λοιπόν είναι η επιτομή της ευχρηστίας και ευκολίας...
καταρχήν η τηλεόραση κλυδώνει σε ότι ανάλυση μπορείται να φανταστείτε χωρίς κανένα πρόβλημα...με ένα κουμπί βλέπεις :1080p,1080i,720p από την HDMI..και από την vga 1280x1024,1024x1024,576i/p κλπ..κλπ: :award: ...
Τι είδαμε: ΜΟΝΟΜΑΧΟ,το τελευταίο STAR WARS και τους FANTASTIC FOUR όπου θαυμάσαμε την Jessica Alba και την-δική μας-ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ σε 1080p/i ,720p...ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ!!! :eek:
η εικόνα που δείχνει είναι εντυπωσιακή,με ζωντανά χρώματα,καλό μαύρο και κορυφαία ευκρίνεια με πολλές λεπτομέρειες:music-smiley-005: ...

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
με ένα κουμπί βλέπεις :1080p,1080i,720p από την HDMI..και από την vga 1280x1024,1024x1024,576i/p κλπ..κλπ: :award: ...

Θα ήθελα απλά να σημείωσω ότι και οι αναλύσεις της vga αποδίδονται μέσω της hdmi! Αυτό βλέπαμε χθες δλδ. :music-smiley-005:

..και συνεχίζω....

Επίσης όσες σκηνές κι αν βάλαμε δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα στην κίνηση στα 1080p/i ,και στα 720p...
όλο το σύστημα αποδίδει πάρα πολύ καλά...:grinning-smiley-043
Τι να πω βρε παιδιά...ο Μιχάλης βλέπει 1080p(στις 37 ίντσες) ξοδεύοντας-χοντρικά-2400ευρώ!!!!...όταν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι έχουν ξοδέψει 2,5 φορές πάνω!!:speechless-smiley-0
και για να μην με δολοφονήσετε(εσείς οι γνωστοί..και μη εξαιρετέοι-bye- ): :dead: ..δεν λέω ότι είδα την τέλεια εικόνα...αλλά για σκεφτείτε:2400 ευρώ για 1080p!!!
σε κάποια σημεία η εικόνα παρουσίασε το γνωστό μυρμήγκιασμα των lcd,αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ενοχλητικό
Μετά είδαμε και nova :violent-smiley-030: ..όπου-τότε-ξενερώσαμε τελείως...παιδιά έχει κακή εικόνα.: .η ΑΜΟΙ έβγαζε στον αέρα όλες τις αδυναμίες της εκπομπής...αντέξαμε μόνο λίγα λεπτά...

Τελικά:
Πραγματικά ο Μιχάλης είναι αυτό που λέμε συνειδητοποιημένος χομπίστας...ξέρει αυτό που θέλει και έχει καταφέρει να τόχει χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία...

Μπράβο Μιχάλη!!!:grinning-smiley-043

Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι ερωτεύτηκα το project(αχ τι πλατώ είναι αυτό:), τα arcam ,τα audiovector: και τα καταπληκτικά καλώδια nordost:award:

Ακούσαμε αρκετή μουσική:music-smiley-006: ...όμως ο χρόνος ήταν λίγος(πάντα είναι λίγος) και η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβω...

Μιχάλη ετοιμάσου: αυτή ήταν η αρχή:ernaehrung004: !!!!..θα έχουμε κι άλλα και η Δωδώνη έχει καταπληκτικά παγωτά:music-smiley-005: !!!

Last edited:

Αυτές είναι ωραίες καταστάσεις! Σας ζηλεύω παιδιά! Αλλά όταν θα ετοιμαστώ και εγώ με το καλό στη Ρόδο, τότε όταν θα έρθετε για διακοπές θα απολαύσουμε και το δικό μου, αφού έχουμε φάει τα ψαράκια μας, τα παγωτάκια μας και τα παγωμένα καρπουζάκια μας! :ernaehrung004:

:music-smiley-005: ωραίες καταστάσεις Πάνο!!!
έτσι είναι όπως τα λες!!!:music-smiley-005: :ernaehrung004:

Και αν πιείς και μερικά κρασάκια θα τα βλέπεις όλα τζάμι... :flipout: :flipout: :flipout: