Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Πράγματι η τιμή είναι χαμηλότερη ( incl. 16% VAT: 1.795,00 EUR), τι όμως είναι φθηνότερο εδώ για να είναι κ αυτή? Συν ότι εμείς έχουμε 19% φπα, έχουμε εγγύηση 2 ετών μάλιστα, δεν είναι από ιντερνετικό μαγαζί και παίζει ρόλο κ τι κέρδος θέλει να έχει ο αντιπρόσωπος.

varis said:
Ειναι πολυ χαμηλοτερη η τιμη απ` αυτη που πληρωσαν οι φιλοι εδω.

α..αυτό????...νόμιζα κι εγώ...
μα είναι ιντερνετικό κατάστημα...ισχύει ότι έγραψαν παραπάνω οι φίλοι....

Για όποιον ενδιαφέρει, παρακάτω ακολουθούν οι ρυθμίσεις μεταξύ AMOI & Helios με σύνδεση hdmi :

Λειτουργία εικόνας: Χρήστης
Φωτεινότητα: 50
Αντίθεση: 46
Χρώμα: 44
Απόχρωση: - (δεν αλλάζει στη ψηφιακή θύρα)

Menu: Θερμοκρασία χρώματος
Κοκκινο: 558
Πράσινο: 512
Γαλάζιο: 355

από κρυφό μενού :
Red offset: -17
Green offset: 0
Blue Offset: 27

Μιχάλης Κορ. said:
Εδώ φαίνεται το συστημά μου καθώς το χτίζω σιγά-σιγά στο νέο μου σπίτι. :firstprize:

systemall.jpg

Τώρα θα πεις "Τι λέει ο τύπος ?", αλλά εγώ θα σου πω ότι πιο πολύ απ'όλα τα πράγματα που υπάρχουν στο δωμάτιο που βρίσκεται η τηλεόρασή σου, αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι το δρύϊνο πάτωμά σου! Απλά άψογο!-bye-

vassilisg said:
Τώρα θα πεις "Τι λέει ο τύπος ?", αλλά εγώ θα σου πω ότι πιο πολύ απ'όλα τα πράγματα που υπάρχουν στο δωμάτιο που βρίσκεται η τηλεόρασή σου, αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι το δρύϊνο πάτωμά σου! Απλά άψογο!-bye-
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Το πάτωμα για να γίνει έτσι τρίφτηκε από την αρχή από άνθρωπο του είδους, επισκευάστηκε σε πολλά σημεία κ ξαναλουστραρίστηκε. Το αποτέλεσμα πολύ καλό.

Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Μιχάλης Κορ. said:
Κάποιος φίλος ζήτησε τον συνδυασμό προκειμένου να μπει στο service menu της τηλ, αλλά η αντιπροσωπεία έχει παρακαλέσει να μην δωθεί ο συνδυασμός. Παρόλα αυτά, με ένα απλό ψάξιμο μέσω του google μπορούμε πολύ εύκολα να τον βρούμε, όπως για πχ.
http://www.xtremeplace.com/yabbse/index.php?topic=36157.135

Οπότε εγώ δεν τον είπα τον τρόπο πρόσβασης, απλά τον βρήκα ελεύθερα στο διαδίκτυο...! :firstprize:

Το έχεις δοκιμάσει και παίζει;

Re: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

:aktion033: :aktion033: :aktion033: :aktion033: :aktion033: :aktion033: :aktion033:

Να μαι και παλι αν και αργησα λιγο (αχ η δουλεια θα μας φαει) .Ακολουθουν καποιες φωτο απο υλικο 1080p μεσω HTPC.Βεβαια λογω περιορισμου του avclub ως προς το μεγεθος των φωτο η εικονα δεν ειναι και η καλυτερη αλλα τελος παντων.Εχουμε λοιπον φωτο απο τα trailers των: Ice Age 2 , Alexander και Terminator 2 αλλα και καποιες φωτο απο κομματι του entairtenment του σπιτιου μου...........

Attachments

• 28072006055.jpg
    28072006055.jpg
    37 KB · Views: 67
  • P7290153.JPG
    P7290153.JPG
    55.4 KB · Views: 50
  • P7280150.JPG
    P7280150.JPG
    67.5 KB · Views: 65
  • P7280141.JPG
    P7280141.JPG
    67.8 KB · Views: 46
  • P7290151.JPG
    P7290151.JPG
    78.1 KB · Views: 58

HTPC ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ CREATIVE GIGAWORKS S750 7.1 , EAX ENABLE , THX CERTIFIED. 7X70 WATTS + 1X210 WATTS. Στις φωτο βλεπουμε το καταπληκτικο downfiring sub και ενα απο τα περιφερειακα ηχεια

Last edited:

Το κομματι που συνοδευει την επισης καταπληκτικη καρτα ηχου Sound Blaster X-FI Fatality

Last edited:

Και λιγο τηλεοπτικο σημα ....οχι δεν ειναι οσο χαλια φαινεται στην φωτο και οχι δεν παρακαλουθω την σειρα αυτη:smileJap:

DREMBOX DM 7000 , ΠΑΛΙΟ XBOX (εν αναμονη του ps3?) και ο απαραιτητος dvb-t αποκοδικοποητης

Last edited: