AMTC DTHD290

Re: Απάντηση: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Και τωρα μια ερωτηση πιο απλη:Πως μπορω να αλλαξω την σειρα των καναλιών;;
Πως μπορω να τον προγραμματισω να μου γραψει στο DVD recorder που εχω την αγαπημενη μου σειρα οταν εγω θα λείπω;;

Re: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

πρεπει να ειναι μαπα δεκτης, τον πηρε ενας φιλος μου και για να δει τα αναλογικα καθαρα πρεπει να βγαλει το καλωδιο της κεραιας απο το δεκτη και να τον κουμπωνει στην τηλεοραση,
γιατι οταν το εχει απο το bay bass που κανει ο δεκτης εχει χιονια?
τον πηγε πισω και πηρε τα λεφτα 30 θα βαλει αλλα 10 και θα παρει τον edision hd που εχει 40 και ειναι εργαλειο.

Απάντηση: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Δεκάδες φορές έχει γραφεί: αν θέλουμε καθαρή εικόνα και στα αναλογικά, βάζουμε splitter (έχω σαν αυτόν της φωτογραφίας) και τελειώνουμε μια και καλή. Δεν τον γνωρίζω το δέκτη αλλά από αυτά που γράφεις δεν μπορεί να κριθεί ως "μάπα".

Attachments

• R825.jpg
    R825.jpg
    24.5 KB · Views: 188

Και τωρα μια ερωτηση πιο απλη:Πως μπορω να αλλαξω την σειρα των καναλιών;;
Πως μπορω να τον προγραμματισω να μου γραψει στο DVD recorder που εχω την αγαπημενη μου σειρα οταν εγω θα λείπω;;

Ok ta βρηκα τα 4 8αρια!!!!
Αλλα για να μπορεσω να προγραμματισω εκπομπες πρεπει να τρυπήσω το τηλεχειριστειριο;;;;

Δεκάδες φορές έχει γραφεί: αν θέλουμε καθαρή εικόνα και στα αναλογικά, βάζουμε splitter (έχω σαν αυτόν της φωτογραφίας) και τελειώνουμε μια και καλή. Δεν τον γνωρίζω το δέκτη αλλά από αυτά που γράφεις δεν μπορεί να κριθεί ως "μάπα".

το εχω διαβασει και το ξερω , αλλα γιατι ο edision πχ που πηρα εγω δουλευει τελεια και χωρις το splitter, ακομα και με εσωτερικη κεραια αυτες τις μικρες μαγνητικες.
δηλ. 29 ο δεκτης + scart + splliter =.....
o edision hd ειχε 40 και με τα καλωδια scart+ κεραιας. διαβαζει και ntfs δισκο.

πρεπει να ειναι μαπα δεκτης, τον πηρε ενας φιλος μου και για να δει τα αναλογικα καθαρα πρεπει να βγαλει το καλωδιο της κεραιας απο το δεκτη και να τον κουμπωνει στην τηλεοραση,
γιατι οταν το εχει απο το bay bass που κανει ο δεκτης εχει χιονια?
τον πηγε πισω και πηρε τα λεφτα 30 θα βαλει αλλα 10 και θα παρει τον edision hd που εχει 40 και ειναι εργαλειο.

Η δεν κατάλαβες καλά και αναφέρεσαι για άλλον δεκτή, η το επιπλέον καλώδιο του φίλου σου είναι χαλασμένο, η συγκεκριμένος του φίλου σου είναι ελαττωματικός η κάτι άλλο.

Τέτοιο πρόβλημα με τον δεκτή δεν υφίσταται.

Ok ta βρηκα τα 4 8αρια!!!!
Αλλα για να μπορεσω να προγραμματισω εκπομπες πρεπει να τρυπήσω το τηλεχειριστειριο;;;;

Hello???

Τι λογισμικό του έχεις?

Για να έχεις οκτάρια θα έχεις του strong, με το κόκκινο κουμπί αρχίζει η άμεση εγγραφή και με το στοπ σταματά. Για προγραμματισμένες εγγραφές δεν έχω μπροστά μου τον δεκτή και προς το παρόν δεν μπορώ να σου απαντήσω.

5.4 Time Setting
Press MENU select Time. The menu provides options to adjust the time settings and allows you to setup scheduled
recordings of programmes.
Press pq to select an option and press tu to adjust the setting. Press EXIT to exit the menu.
5.4.1 Schedule
In this menu you can setup the schedule for automatic recording or switching to the defined channels at a particular
date/time.
Add Press RED button to add a new booking. In the appearing dialog select the desired channel type and number,
the starting date and time, end time, repeat cycle (once, daily or weekly) and mode (view or record).
Once you set all parameters, press OK to store your booking.
Edit Press GREEN button to edit an existing booking.
Delete Press BLUE button to delete a booking from the list.
Tip: If you have scheduled recordings, make sure to have an external storage device connected to the receiver.
Check periodically, if free space is available on the storage device for future recordings.
Time Offset
Select auto or manual for GMT offset adjustments.
Country Region
Select the Country Region when Time Offset is set to Auto.

http://www.strong.tv/downloads/manuals/8110_UM_EN.pdf

Πιο πάνω στο πρώτο σκέλος περιέγραψα μια διαδικασία πως θα μπούμε σε λογισμικό strong. Στο δεύτερο περιέγραψα πως θα βγούμε από το λογισμικό του strong.

Αν ακολουθηθεί η διαδικασία όπως την περιέγραψα επιστρέφουμε από εκεί που ξεκινήσαμε δηλαδή στο λογισμικό του AMTC. Από εδώ και πέρα χωρείς καμία μετονομασία μπαίνουν πλέον τα γνωστά λογισμικά ονομασίας «MTC_MSD7828_DH2836.AP»
Από κανένα λογισμικό strong δεν μπορείς να ξεφύγεις αν δεν ολοκληρωθεί όλη η πιο πάνω διαδικασία.
Το λογισμικό που ξεφεύγει από 8110 και πάει σε 8100 είναι και αυτό μέσα σε αυτά που ανέβασα αλλά μετονομασμένο, ας μην το περιπλέκουμε.. Από την στιγμή που κάποιος θα μπει στην διαδικασία τις μετατροπής σε strong πρέπει να ακολουθήσει πιστά και την διαδικασία εξόδου.
Τώρα το πρόσεξα. Δεν κατέβασα τα αρχεία για να δω τι λογισμικά έχεις βάλει μέσα, και δεν πρόσεξα την διαδικασία επιστροφής. Αλλά βλέπω έχεις αυτοματοποιήσει όλη την διαδικασία (μαζί με τις μετονομασίες) και για την εγκατάσταση και για την απεγκατάσταση του λογισμικού Strong 8110. Πολύ καλή δουλειά. Βέβαια όποιος την κάνει πρέπει να την ακολουθήσει κατά βήμα. Αλλά αν έχεις βάλει τα αρχεία που λέγαμε τότε η εγκατάσταση και η επιστροφή γίνεται χωρίς πρόβλημα. Το έχω κάνει με τα original αρχεία και έγινε χωρίς πρόβλημα. Με τον δικό σου τρόπο γίνεται και πολύ πιο αυτοματοποιημένα.

για να μπορεσω να προγραμματισω εκπομπες πρεπει να τρυπήσω το τηλεχειριστειριο;;;;
Άμεση εγγραφή γίνεται με το κουμπί rec. Λείπει από το τηλεκοντρόλ. Αλλά στο λογισμικό Strong λέει ο Αντώνης-Κ γίνεται με το κόκκινο κουμπί που το αντικαθιστά. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί ο δικός μου κλώνος έχει το κουμπί rec. Αν είναι έτσι είναι άλλο ένα συν του λογισμικού Strong. Αν δεν βάλεις το Strong ή πρέπει να έχεις το λογισμικό ABEO που αποθηκεύει την εγγραφή του timeshift (γιατί το λογισμικό XORO 7500 δεν την αποθηκεύει), ή κάνεις την πατέντα που γράφεται εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/79331-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-AMTC-DTHD-290-%CF%83%CE%B5-XORO
ή βρίσκεις το τηλεκοντρόλ του Crypto 210 που ταιριάζει (μπορεί και άλλων Crypto να ταιριάζει), ή παίρνεις το προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ Crypto Urc-601 που έχω ξαναγράψει το οποίο με έναν κωδικό της Crypto έχει όλα τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ του Crypto μαζί με το κουμπί rec.
Προγραμματισμένη εγγραφή γίνεται με το πλήκτρο EPG. Μπαίνεις σε μία λίστα εκπομπών του καναλιού που βλέπεις και επιλέγεις την εκπομπή που θέλεις να προγραμματίσεις να γράψεις.

Ξέχασα να βάλω ένα «ο» αλλά και πάλι δεν νομίζω να βγαίνει λάθος νόημα! :operator:

Ξέχασα να βάλω ένα «ο» αλλά και πάλι δεν νομίζω να βγαίνει λάθος νόημα! :operator:

δεν εγινε τιποτα αλλα οντως μπορει να ηταν προβληματικος? προσπαθουμε να βρισκουμε λυσεις και οχι να ερχομαστε σε αντιπαραθεση.
οταν μαθω νεοτερα θα ποσταρω, παντως Αντωνη αυτος ο δεκτης ηταν γιατι μαζι τον πηραμε, θα επερνα και εγω αλλα επειδη ηταν δυο τελευταια κομματια και ανοιγμενα δεν πηρα ευτυχως.
ασε που ο υπαληλος στο καρφουρ δεν ηξερε τη του γινοταν και ελεγε οτι και οι δυο δεκτες που ειχαν δεν επαιζαν ταινιες απο usb. δεν ξερω αν υσχυει.

Σαν HD δέκτης ειναι καλος δεν με ενδιαφερει το media player.Το firmware παιζει ρολο στην εικονα των καναλιων.Εχει γρηγορη εναλλαγη καναλιων.

Απάντηση: Re: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

ασε που ο υπαληλος στο καρφουρ δεν ηξερε τη του γινοταν και ελεγε οτι και οι δυο δεκτες που ειχαν δεν επαιζαν ταινιες απο usb. δεν ξερω αν υσχυει.

Μια χαρά ήξερε. Ο AMTC DTHD290 δεν παίζει ταινίες με το δικό του λογισμικό. Όταν μετατραπεί σε Strong ή άλλο κλώνο μόνο παίζει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Ποιο μοντέλο; Τα καλώδια στα έδωσαν δώρο;

edision mini-triton+hd γραφει το κουτι του. τωρα αν θα βγει καλος θα διξει.
τωρα τη διαφορα εχει ο mini-triton hd η αν ειναι mini-triton+hd δεν ξερω.

Σαν HD δέκτης ειναι καλος δεν με ενδιαφερει το media player.Το firmware παιζει ρολο στην εικονα των καναλιων.Εχει γρηγορη εναλλαγη καναλιων.
Σαν HD δέκτης είναι καλός, αλλά το δυνατό του σημείο είναι το media player. Γρήγορη εναλλαγή καναλιών δεν έχει. Αντίθετα είναι από τους πιο αργούς όπως όλοι οι δέκτες με τσιπ M-STAR 7828. Απλά δεν σε ενοχλεί, αλλά υπάρχουν και πολύ πιο γρήγοροι όπως ο F&U με τσιπ NEC και οι Crypto 210 (όλοι) και Crypto 220 με τσιπ ALI.